19.6.2013

Tiffany Case

Kikon teksturilakkoihin aivan head over heels rakastuneena olen tottakai seurannut mielenkiinnolla myös muita lakkamerkkejä, jotka tällä hetkellä puskevat erilaisia tekstuuri-ihmetyksiä markkinoille kuin sieniä sateella. Se pieni materialisti pään sisällä haluaisi kotiuttaa suunnilleen 95% noista lakoista omaan lakkalaatikkoon, mutta onneksi olen aika paljon oppinut harkitsemaan lakkahankinnoissani sitä, mitka ostokset menee enemmän luokkaan "koska minä haluan" ja mitkä menee luokkaan "koska minä tarvitsen". OPIn julkaisemat Bond Girlsit menivät sitten tuohon jälkimmäiseen luokkaan, koska kyllähän näitä tekstuurilakkoja nyt muutama pitää omistaa.


Ensimmäisenä kokoelmasta mun kynsille päätyi sininen Tiffany Case, joka sai edustaa sitten myös meidän miitissä 8.6, tosin koristeluiden kanssa silloin. Liquid sandinä tykkäsi lakasta aivan mielettömästi jo, mutta pari kerrosta päällyslakkaa koristelujen päälle oli ehkä se viimeinen niitti, miksi tämä lakka on aivan ihana. Kimaltaa kuin mikä ja tosiaan sai viihtyä lopulta kynsillä muistaakseni 10 päivää, mikä on ihan hurja ennätys itselleni. 

Kun miittiin pohdin millaiset kynnet haluan tehdä, unohdin ilmeisesti monien muiden tavoin stressata siitä, mitä saan aikaan ja tein vain sitä, missä itse viihdyn kaikkein parhaiten: kimaltavaa ja nail art lakoilla kaaos päälle. 

Bond girlseistä en oikein vielä itsekään tiedä rakastaako niitä vai olivatko livenä sitten kuitenkin vähän pettymys. Tällä hetkellä on 3/6 lakoista testattuna ja parhaillaan mietin, tekisinkö kynsillä olevalle Jinxille saman tempun kuin tälle Tiffany Caselle, ja päällyslakan kanssa keksisin näille jotkut koristelut. Mieli kun tekisi jotain maailman pahimpia strassiövereitä, kun onnekkaana sain juhannuksen vapaaksi töistä ja ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden olisi mahdollisuus viettää juhannusta muutenkin kuin ulkomailla tai töissä. 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...