21.12.2015

Not so christmassy...


Mulla ei kynsille iskenyt vielä joulu, vaikka kaikki punaiset lakat himottaakin enenevissä määrin. Oikeastaan joulu voisi odottaa vielä hetken, että saisin omat palikkani kokoon ennen kuin pitäisi alkaa viettämään pyhiä. 

Palasin Suomeen viime perjantaina ja paluulento ranskaan ei onneksi ole ennen kuin hyvän verran tammikuun puolella. En ole potenut koti-ikävää missään määrin, mutta viimeaikaisten tragedioiden valossa, musta tuntui todella hyvältä päästä välillä kotiin. Verkkokangasta olevat tennarit ei ehkä olleet se paras valinta Tampereen lumiseen loppuviikkoon, ja muutenkin muutos Pariisin +16 asteesta Tampereen nollakeleihin oli taas mukavaa vaihtelua, mutta en valita. Totesin lähikaupan myyjälle heti tyylikkäästi bonjour kun kävin kaupassa ja sokoksen ovella aloin vaistomaisesti avaamaan laukkuani turvatarkastusta varten ennen kuin tajusin, että ei ehkä täällä kuitenkaan. Niin hyvin kuin edelleen Pariisissa viihdyn, tällä hetkellä tuntui hyvältä päästä hetkeksi pois. 


Hain viikonloppuna postista paketteja, joita olin ehkä pari onnistunut tilaamaan tässä alkukuusta kun kolme kuukautta sitä online shoppailua vältin. Otin sitten takaisin kyllä korkojen kanssa joulukuun osalta. Uusia lakkoja - ja joitain ranskasta mukaan napaamiani käyttämättömiä - telineeseen ladellessani (mulla on omaisuus vähän missä sun sattuu, suurin osa enemmän ja vähemmän hukassa tällä hetkellä, mutta kynsilakat on porukoiden luona hyvässä järjestyksessä... isääni vähän huvittaa tämä fakta :D) iskin vierekkäin kolme Kikoa, jotka itseasiassa taitaa kaikki olla syksyn ostospostauksessa esittelemiäni yksilöitä. 


Yksi niistä sävyistä, joita eniten vierastan on vähän persikkainen lämmin shamppanjan sävy 478 Silky Rose. Tästä tulee mieleen kaikki ne iridescent shimmer lakat, joita useiden vanhempien naishenkilöiden kynsillä usein näkee yhden kerroksen verran. Siksi halusinkin testata tätä mahdollisimman nopeasti. Murrettujen sävyjen  - 319 Light Dove ja 375 Rose - vierellä tämä shampanja näytti aika kivalta, joten yhdistin ne samaan lakkaukseen. Kynnellä 478 ei ollut yhtä epäilyttävä kuin pullossa, vaan peitti loistavasti kahdella kerroksella, mutta en usko, että tälle ihan hirveästi kuitenkaan muuten tulee käyttöä. Tässä on jotain vähän metalliseen viittaavia ominaisuuksi, miksi ehkä vierastan tätä, mutta siveltimen vedot ei kuitenkaan onneksi näy lakassa. Peitin varmuudeksi osan kynnestä kuitenkin leimalla BPS-L007 laatasta ja leimaislakkana toimi Konadin Royal Purple muistaakseni. En oikein tiedä mitä mieltä olisin tosta leimauslakan värivalinnasta. Olisin halunnut mustat leimat, mutta kuvittelin, että mun ainoa musta leimauslakka on tälläkin hetkellä ranskan kotona. Tottakai huomasin leimattuani, että olisihan mulla ollut toinen musta myös suomessa. Mutta aina ei voi voittaa.. 


Kynsillä:
Kiko - 478 Silky Rose
319 - Light Dove
375 - Rose 
BPS-L007 + Konad Royal Purple
Kultaiset niitit

Onko epäjouluisten kynsien esittely ihan tervetullutta vaihtelua kun muut bloggaajat taitavat esitellä lähinnä joulukynsiä tällä hetkellä? Kyllä mäkin ehkän yhden jouluisen lakkauksen saan vielä aikaan ennen aattoa, jos oikein yritän... 

ps. saanko muuten pointsit siitä, että tää on ensimmäinen kerta elokuun jälkeen, mun mulla on samassa lakkauksessa eri lakkoja / eri koristeluita eri kynsillä? Ei ole syksyllä tullut irroteltua kertaakaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...