1.4.2017

Project Polish 2017 helmi-maaliskuu

Cheers, ja hyvää aprillipäivää kaikille! Oma ehdoton inhokkipäiväni koko vuonna sattuu olemaan aprillipäivä, joten tämä taitaa olla hyvä päivä vaan nauttia kotona kahvista sohvan nurkassa ja katsoa, kun taivas tiputtelee pisaroita maahan tasaiseen tahtiin. Valitsin selvästi hyvän päivän avata vihdoinkin pimennysverhot, jotka ovat mahdollistaneet vamppyyriuteni viimeiset kuukaudet. Jos lähtee kotoa aamulla aikaisin ja palaa vasta pimeän laskeuduttua, ei ole paljon ollut halua viettää illan tunteja kotona tuntien olevansa akvaariossa, mutta nyt kun kevät vihdoinkin esittää merkkejä itsestään, ehkä on aika luovuttaa ja muuttua vampyyristä normaaliksi ihmiseksi.

Oma kevääni on ollut hullun kiireinen niin kuin ennustinkin, enkä näköjään ole blogille paljon aikaa ehtinyt ottaa. Siitä huolimatta olen taustalla jatkanut tunnollisesti Project Polish 2017 haastetta, jossa yritän kuluttaa lakkapulloja laatikoistani loppuun. Helmikuun update jäi kirjoittamatta, mutta merkitsin silloinkin lakkoihin käyttöasteet (jos merkittävää ylipäätään oli), joten tässä olisi kulutustottumuksia kahden kuun ajalta. 


Nfu Oh - FS12, Jindie Nails - Pink Stilettos, L'Oréal - Confettis 


Tammikuun loppuneet

Viime kuussa loppunoiden lakkojen rinnalle helmikuu esitteli kolme uutta loppunutta. Nfu Oh:n suosikkineonpinkkini päätti ottaa ja loppua, samoin L'Oréalin Confettiksestä kaivoin kynsilleni viimeisetkin glitterit, jotka ohentajan avulla sain pullosta ulos huuhdottua. Myös Jindie Nailsin Pink Stilettos on nyt historiaa, vaikka pullon perusteella siellä vielä jotain näyttäisi olevan. Vaikka pulloa pitäisi puoli tuntia ylöslaisin, ei lakkaa enää valu pullosta ulos / siveltimelle, joten tämäkin lakka sai luvan siirtyä ajasta ikuisuuteen. Hyvä vaan, sillä tämä taisi olla yksi eniten lakkaa sisältävistä pulloistani, jotka projektiin sisällytin. Yhteensä siis loppuneita on maaliskuun lopussa 6 värilakkaa + yksi aluslakka. Not bad at all, if I may say so. 


Something Sweet, Lemon Fizz, Re-Fresh Mint 

Näillä lakoilla olen lakkaillut muutamaan kertaan, mutta piru ne ei tunnu vajuuntuvan, ei sitten millään. Minttulakkaan pystyin sentään piirtämään viivan kulutukseen helmikuun jälkeen, mutta kaksi muuta ovat vähän mysteerejä. Etenkin vaaleanpunainen on sellainen, etten oikeasti tiedä varmaksi onko tuolla pullossa enää pisaraakaan jäljellä, vai huijaako pullo mua vain täysin. Pitää ehkä ottaa tämän illan projektiksi sen kanssa taisteleminen ja tutkailu vieläkö sieltä löytyy lakattavaa kynsille. Huhtikuun pääsiäinen onneksi huutaa kynsille näitä pastellisävyjä, joten toivottavasti tämän kuun lopussa näissä näkyy kulumisen merkkejä. 


Golden Enchantment, Fairy Dust, Strawberry Fields, Watermelon Rind

Tämäkin nelikko on hiukan säälittävää raportoitavaa. Glitterpäällyslakoissa ei näy kulumista käytännössä lainkaan, värilakoissakin ehkä yhden käyttökerran verran. Pitää panostaa myös näihin vähän enemmän huhtikuun aikana... Blanc, 389 Mint Milk, Hayley's Comet 

Näissä kuvissa näkyykin syy, miksi muut lakat ovat jääneet vähän käyttämättömyyden puolelle. Valkoista tuli käytettyä helmikuussa vaan kerran, mutta mintunvärinen lakka on ottanut spurtin pullon yläosassa olevasta toisesta viivasta (tammikuun lopun käyttöaste) aina alimmaiseen viivaan saakka. Mulla sattui olemaan tätä lakkaa kynsillä kun sain mystisen inspiraation kandin kirjoittamiseen ja useamman kerran tulikin vain poistettua tämä kynsiltä ja lakattua samalla lakalla uudestaan perään. Taikauskoa tai ei, se toimi! 

Halley's Comet on myös vajuuntunut tasaiseen tahtiin tässä vuoden aikana. Tuolla pullolla on kuitenkin kokoa 18ml eli ihan pienestä pullosta ei ole kyse. Tuo lakka on kuitenkin ihana kimaltava kesälakka, joten olen tyytyväinen, että se kuluu tasaisesti eteenpäin. Prima Ballerina - Antique Brooch - Fortune Teller - Status Grow - Nail Savior 

Ciatéja on tähän mennessä tullut kaivettua mukaan soppaan kolmen värilakan/glitterin verran + kaksi aluslakkaa. Helmikuun alussa aloin käyttää Status Growta aluslakkana, mutta hukkasin sen muutamaksi viikoksi heti helmikuun alussa. Otin sitten tilalle Nail Saviorin ja nyt olenkin käyttänyt molempia vähän ristiin eri päivinä. Nämä on molemmat ihan kivoja aluslakkoja, mutta en näihinkään mitenkään erityisesti ole ihastunut. Mielelläni nämä kuitenkin pois käyttelen. 

Fortune Teller sen sijaan on vajunnut reilussa kuukaudessa ihan hurjasti. Tämä on aivan täydellinen glitter-topper minkä tahansa lakan päälle. Yksi kerros antaa kauniin tasaisin glitterpinnan, jossa pienet glitterit on tasaisesti kynnen päällä ja pohjalakan väri kuultaa kauniisti alta esiin. Kahdella kerroksella taas saa jo mukavan peittävän pinnan kynnelle, kunhan alla on joku nude/valkoinen, joka peittää visible nail linen. Olen oikeastaan vähän surullinen ajatuksesta, että tämä loppuu kohta. Tähän lakkaan olen nimittäin tykästynyt enemmän kuin paljon. 

---

Yleisesti projektia ajatellan on pakko myöntää näin 3 kuukautta haastetta tahkottuani, että vähitellen alkaa kaivata uusia tuulia lakkailuille. Tammikuu meni pääasiassa haasteen lakoilla, helmikuussa muutama päivä tuli lakattua muilla lakoilla ja maaliskuussa en rehellisesti sanottuna muista mitä on tullut tehtyä. Sen verran sumussa koko maaliskuu hujahti ohitseni. Vähitellen tuntuu, että olen siirtymässä rytmiin, jossa ehkä joka toinen lakkaus on projektin lakoilla toteutettu ja joka toinen mennään ihan muilla lakoilla. Hyvä niin, sillä viime viikonlopun Lontoon reissu toi taas aika monta uutta testaamatonta lakkaa laatikoihini, joten hyvä nekin on saada joskus kynsille. Mutta kuten epäilin vuoden alussa, ekat kuukaudet jaksan panostaa hyvin projektiin, mutta kesää kohti mennessä panostus hiipuu vähän. Onneksi vuodesta on vielä  75% jäljellä, joten hyvin tässä ehtii vielä pulloja tyhjennellä. 2 kommenttia:

 1. Joensuussa alkoi satamaan lunta, taas vaihteeksi :D

  Tuleeko ostoksista postausta? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ehkä siis kuitenkin otan mielummin ton vesisateen :D täällä tampereellakin oli tainnut yöllä alkaa sade lumena, mutta toi vesi onneksi sulatti sen tehokkaasti tässä päivän aikana...

   Ja ostoksista tulee kanssa postausta kyllä. Kuvasin ne tossa äsken ja alan kohta naputtelemaan sitäkin postausta, joten varmaan ensi viikolle sen ajastan jollekin päivälle :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...