23.2.2010

China Glaze - Something Sweet

En aio edes selittää, miksi päivityksiä tulee milloin tulee. Oma elämä heittelee, kamera lähtee toivottavasti huomenna huoltoon ja ensi viikon todennäköisesti vietän ilman nettiä, tai ainakin lähes netittä. Mun elämäni palikat on pistetty niin uuteen uskoon tämän alkuvuoden aikana, että välillä itseänikin ihmetyttää ja valitettavasti blogin päivittäminen ei ihan päälimmäisenä mielessä aina pyöri kiireen keskellä. En aio lopettaa tämän pitoa, en vain voi luvata päivittäväni edes joka toinen päivä.Itse jouduin hyppäämään aika lailla sen oman comfort zoneni ulkopuolelle perjantai-iltana kun piti miettiä, miten lakkaan kynteni työhaastatteluun. Todistin itselleni olevani oikeutetusti hullu lakkaamalla kynteni China Glazen Something Sweet lakalla, joka on niin epä-minunlaiseni lakka, mutta jonka tämä silti tilasi Up & Away kokoelmasta (kun ei sitä yhtä lakkaa vaan voi olla tilaamatta). Kummasti tämä viihtyy kynsissä jo neljättä päivää ja muovisesta barbie-kynsi fiiliksistä riippumatta saatan ehkä oikeasti pitää tästä. Ja jo pelkästään se, että tämä on neljättä päivää kynsissä ja vain pieniä lohkeamia on oikean käden kynsissä, on omalla kohdallani jo saavutus. Mulla kun lakat ylensä pysyy sen päivän verran.

Täysin ongelmaton ei tämäkään lakka ole, sitä levittäminen oli vähän ongelmallista ja täysin tasaista jälkeä oli hiukan vaikea saavuttaa. Peitti kuitenkin kahdella kerroksella ja pysyy tosiaan kynsissä erittäin ihanasti. Olen nyt koittanut kolmea Up & Awayn lakkaa ja jokaisen kohdalla olen törmännyt siihen, että lakka on aika paksua ja sitä on vaikea levittää vain ohutta kerrosta. Siveltimeen siis tulee väkisinkin aika paljon lakkaa, mutta suhteellisen nopean kuivumisaikansa vuoksi edes paksut kerrokset ei koidu miinukseksi omissa silmissäni.On friday I had to face the fact that I had no idea what polish to wear for my job interview. I love the bright and bold colors but I needed something neutral to wear. Luckily I had just recieved my Up & Away polishes and Something Sweet was the perfect polish to wear. Yes, the only one I thought I wouldn't need was the one I needed first from the whole collection. Gotta love the irony.

First I thought I'd only wear this for the interview and do my nails again once I got back home but somehow I've had the polish on for four days now. I'm super impressed by its staying on power 'cause right now I'm only having minor chips on my right hand whereas normally I'd have a horrible looking manicure by the end of day two with most polishes.

In my collection this shade is quite unique and after a few days of wear, I think I might like it actually. Somehow it reminds my of barbie's nails (I think I had a barbie with plastic looking pink nails). It has its own problems though. I'm wearing two coats of polish on my nails and I had to really try to get the polish look nice and neat on my nails. Doing thin coats was really hard because the formula is pretty thick and I didn't wanna do too many coats of polish to avoid the plactic looking finish. It's not completely even but good enough for me I guess.

7 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Haha, dear Alice? :D

  Mä yllätyin tämän vaaleanpunaisuudesta. Swatcheja en oo katsonu aiemmin, mutta ihan pullon perusteella kuvittelin tämän paljon... värittömämmäksi? Niin sitä erehtyy.

  VastaaPoista
 3. gildedangel: thanks (:

  Verililjapuu: dear alice, indeed :D Mulla tulee nykyän noita useammin kuin mitä ehdin edes poistamaan, mikä välillä pistää vähän ärsyttämään :D
  etkä muuten ole ainut, jolle tämän vaaleanpunaisuus tuli yllätyksenä. Itse swatceja nähneenä odotin juuri melko väritöntä vaaleanpunaista, mutta todellisuus yllätti kyllä positiivisesti.

  VastaaPoista
 4. heeei mikset enää tee koristeltui kynsii, pelkkii tällasii yksvärisii :( sain sult aina ihanii ideioita ja ne näytti ihan taivaallisilta ne koristellut. nyt on vaan näitä "värien testauksia". miksi näin?

  VastaaPoista
 5. very pretty color :)
  I hope your interview went well!

  VastaaPoista
 6. ano: lähinnä vetoan siihen ajan puutteeseen, once again. oikeasti halua olisi kyllä tehdä niin paljon enemmänkin ja varmasti tuun tekemään vielä paljonkin koristeluja. nyt on ollu vaan kuiva kausi niin koristelujen kuin kynsien laitonkin suhteen. ja sori, että vastaus tulee näin myöhässä, olin viikon ilman nettiä niin ei ollut mahdollisuutta vastaamiselle aiemmin

  chocaddict: thanks (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...