9.2.2010

Sunshine nails

Anteeksi hiljaiselo. En aio edes syyttää kiireitä vaan laiskuutta. Kynnet on lakattu viikon sisällä ehkä kahdesti, en ole jaksanut tehdä niiden eteen mitään ja löhö-viikonloppu vanhempieni luona meni niissä merkeissä, että kynnet sanoi sopimuksensa irti yksi toisensa jälkeen ja lasiviilani oli tietysti kaukana kaukana kotona, kun unohdin sen pakata. No tästä jatketaan ja mun ihanat keltaiset kynteni on taas muituttaneet siitä, miten kivaa kynsien lakkaus voikaan olla.


Muistan kun ensikertaa China Glazen Sunshine -lakkaa koettaessani tahdoin niin rakastua tähän, mutta petyin ja pahasti. Miljoona kerrosta ja lohkesi heti- ei kiva! Nyt ajattelin ottaa uusiksi ja pistin alle kaksi kerrosta China Glazen Solar Poweria (ihan vain siksi, etten jaksanut kaivaa mitään muuta keltaista vaan nappasin tämän China Glaze laatikostani matkaan). Nyt mä oikeasti tykkään tuosta Sunshinesta ihan pähkinöinä. Se on ihana. Uskoisin sen sopivan minkä tahansa keltaisen päälle. Kivaa on se, että se lisää glitteriä ilman että lopputulos on liian glitter ja ilman, että se muuttaisi alemman lakan sävyä lähes ollenkaan. Nyt me ollaan kavereita, ja varmasti kesällä tullaan olemaan tosi hyviä kavereita.

---

Sorry I haven't been around for a few days. I'm not even saying I've been busy, I've just been lazy. I've polished my nails maybe twice within the last week and I spent an amazing weekend at my parents' just relaxing. I didn't have any energy to take care of my nails and well... you can see what I'm talking about in the pictures. I forgot my glass file at home and at my parents' my nails broke one by one and now they're all quite short. Well, they'll grow back. Yesterday I was reminded how fun polishing my nails can be. Yellow nails, yay!


I really wanted to love the China Glaze glitter Sunshine but I really disliked it at first try. I had to use thousand coats and it chiped within few hours after applying (due to the number of coats, I know). Now I used other yellow as base (China Glaze Solor Power) and then added two coats of Sunshine. Now I love it! It's the perfect glitter 'cause it adds glitter on your nails without being too out there, and it doesn't change the color of the polish underneath it. Yes, we're good friends know and I think we'll be close to BFF's over summer.

1 kommentti:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...