12.3.2010

OPI - Absolutely Alice

Mä tuppaan olemaan ihan liian kriittinen aina omia manikyyrejäni kohtaan. Mikään, mitä yritän ei näytäkään kivalta ja jokin vaan tykkii. Onneksi tänään voin sanoa pitäneeni kynsistäni ja kovasti!

OPIn Absolutely Alice ei swatcheissa vakuutanut mua kovin, mutta päätin sen kuitenkin tilata, koska aika uniikki OPI se loppuviimein on. Ajattelin, etten tästä tulisi niin tykkäämään kun China Glazen siniglitterinen Dorothy Who? ei vain iskenyt minuun. OPI onkin keksinyt salaisen aseen, jolla tämän tytön sydän sulatettiin: kultainen glitter ja auringon tuominen suomeen. Dorothy Who?ssa sävyn tietynlainen kylmyys ei oikein ole mieleeni ja tämän sinisen seassa olevat kultaiset glitterit tke tästä ihanan lämpimän. OPIn leveällä harjalla oli helppo saada glitter tasaiseksi ja vaikka tälläisen glitterpommin kanssa ei voinut välttyä paksuilta kerroksilta, kuivui lakka myös todella nopeasti. Tykkään! Ja tykkään hurjasti myös noista yksinkertaisista koristeluista, mitkä omasta mielestäni viimeistelee nämä kynnet nätisti.

Ja ai niin, lakkaa lykin kynsiin kolme kerrosta. Kahdellakin olisin selvinnyt, mutta kun se uusi kerros märkänä oli niin ihanan kiiltävä, niin joku harakka laittoi kolme kerrosta. Ja sävyä voi kuvitella ehkä vähän kuvissa näkyvää tummemmaksi siniseksi, aurinko ja glitter päättivät sotia tätä kuvaajaa vastaan vähän.

---


I like my own nails only rarely. I always think what I could've done better and what's wrong with them, but today I actually really, really liked my nails.

I didn't think I'd like Absolutely Alice that much. I was waiting months for Dorothy Who? to come out and it was a bit of a dissapointment for me. That shade is too cold for my skintone. But luckily OPI knew what would make me fall in love with a polish: gold glitter... and sunshine. This looks ablosutely amazing in direct sunlight and because the polish has both blue and gold glitter, it's warm enough to work with my skintone. This is just the glittery perfection. I used three coats of polish to make it completely opaque though I probably would've been fine with just two coats. The glitter polish is nice to apply with the OPI pro wide brush and even thought the polish is quite thick and you have to do thick layers, it dries really quickly. I added some simple lines with nail art polishes to complete the look.

4 kommenttia:

 1. Ihana <3 Glitterin kera on niin kiva kilpailla keväthankien kimmellyksen kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Ihailin näitä OPI lakkoja tänään kaupungilla pyöriessäni, ihastuttava glitterilakka :)!

  VastaaPoista
 3. Very pretty! I can see why you're happy about it. :-)

  And AA is such a pretty nail polish..

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...