13.3.2010

Transdesign & Nfu Oh haul

Mä mietin pitkään näiden kuvien julkaisemista, koska aloin miettiä mitä ihmiset pohtii omasta rahankäytöstäni etenkin parin miten sulla on varaa kommentin jälkeen. Niin no, jokainen päättää miten rahansa käyttää ja tämä pohdinta muistuttikin mua yhdestä kassatädistä Jenkeissä kun vielä siellä asustelin. Siellä kun kassojen kanssa aina jutellaan tälläistä mukavaa liibalaabaa ihan small talkin vuoksi ja erään kerran kosmetiikkaa ostaessani kassatäti päivitteli hiukan suurta summaa kassakoneessa. Itse en edes ehtinyt vastaamaan tähän ennen kuin nainen (kyseessä oli siis isokokoinen tummaihoinen rouva, joka päivitteli asiaa tälläiselle pohjoismaalaiselle, jonka hiukset sattuu vielä olemaan vaaleat) totesi sitten perää I'm sorry, I didn't mean to hurt your feelings dear, I quess you've worked really hard for your money and this is how you wanna spend it. Kassa siis korjasi tilanteen onneksi pyytämällä anteeksi ja niin nyt kuin silloinkin, olen työskennelyt aika kovasti niiden rahojen eteen ja jos muutaman kynsilakan tilaaminen tuo iloa omaan elämääni - ja tässä kohdassa siis elämästänihän ei saa yhtään kuivaa kuvaa - niin se mulle suotakoon. Musta on ainakin ihan hullun kiva katsella mitä ihanuuksia muut on ostanee ja millaisia postauksia voi tulevaisuudessa olla luvassa.

Kylläpäs onnistuin kirjoittamaan mega johdannon näinkin yksinkertaisille kuville.

Nfu Oh # 49, 51, 52, 54, 56

Itselläni nuo Nfu Oh lakat numeroissa 51 ja 52 ovat olleet sellaisia, joiden perään olen noin vuoden verran kuolannut ja vihdoin voin sanoa omnistavani nämä. Vähän kyllä pistää miettimään kun aurinkoisella säällä voin kaivaa nämä pullot riviin jonnekin ja vain ihailla sitä kuinka järkyttävän kauniita nää oikeastaan onkaan. Kyllä, valitettavasti olen tosissani. Näistä ei vain paljon lakat kaunistu.

Essie - Mint Candy Apple, China Glaze - Lemon Fizz, Heli-yum, Happy Go Lucky

Olen tämän Essieni kanssa ehkä vaan neljä kuukautta myöhässä, mutta pakkohan se oli saada. Ja loput Up & Away lakat myös. (Todellisuudessahan tilasin tämän paketin ensiksi ja sitten iski joku tilaushirmu jonka piti saada ne loputkin Up & Awayt).

OPI - Absolutely Alice, Mad As A Hatter, Meet Me On The Star Ferry, Jade Is The New Black

Omat must haveni OPI kahdesta viimeisestä kokoelmasta. Ovat yksi toistaan ihanempia. Jouduin myös ensimmäistä kertaa harmistumaan paketin avattuani sillä OPIn Hong Kong kokoelman sininen lakka (Suzi Says Feng Shui) oli päättänyt pärähtää tuhansiksi sirpaleiksi paketissani. Onneksi kyseessä oli sentään se, jonka kaikkein mieluiten olisinkin sallinut rikkoutuvat, jos noista paketissa olevista olisi pitänyt valita.

---

Over the time I had my camera broken, I recieved two packages. One brought me my second set of Nfu Oh's and the other one was from transdesing.

9 kommenttia:

 1. Miten sulla on varaa? Siis miten joku viitsii kommentoida tuollee? Ihan rupes suututtamaan!

  Sillee on varaa että jätä McDonalds käynti väliin pari kertaa niin sillä saat jo tilattua paketin lakkoja.
  Jätä väliin ne kauden trendipaidat ja kengät, niillä tilaat kuukauden-parin uutuuslakat!
  Jätä väliin kaupungilla notkuminen ja kahviloissa käynti, istu mieluummin kotona nettikaupoissa ja syydä nekin rahat lakkoihin ;)

  Näin sulla on varaa. Onneksi mulle ei ole tuollaisia kommentteja tullut, ihan pöyristyttävää. Tajuaako ihmiset paljonko nämä lakkatilaukset maksaa? Nämähän on melkein ilmaisia!

  VastaaPoista
 2. CN: juu, tuli kyllä itsellenikin aika puun takaa aluksi. Sitten kun tosin rupesin asiaa miettimään vähän pidemmälle, ehkä jollekin 14-vuotiaalle rahan arvo on vähän eri asia kuin aikuiselle. 20-40 euroa/tilaus on kuitenkin loppuviimein melko pieni summa, minkä monta kertaa saattaa kaupungilla tuhlata ihan pieniin heräteostoksiin, joita oikeasti ei tarvi. Ja mielummin ainakin ostan laadukkaampia lakkoja netistä, kuin että maksan moninkertaisen hinnan markettitavarasta suomessa (:

  gildedangel: thanks (:

  VastaaPoista
 3. Kivat lakat! :) Mistä tilasit Nfu Oh-lakat?

  VastaaPoista
 4. Ano: omat lakkani olen itseasiassa käynyt ostamassa Tamperelaisesta kynsistudiosta, mutta yleensä ihmiset tilaavat heidän nettisivujen kautta osoitteesta http://www.entitybeauty.fi/
  Tuolta pitäisi varmaan kesällä tilailla vielä muutama must have lakka varastoon (:

  VastaaPoista
 5. Tää postaus on viime vuodelta joten en tiiä huomaatko vanhoja kommentteja... Mutta juu, joskus voi olla tilanne, ettei todellakaan ole yhtään ylimääräistä rahaa pistää esim meikkeihin. Mutta sitten taas jos ajattelee esim sitä säästöä, mikä tulee ihmiselle (kuten minä), joka ei polta tupakkaa verrattuna askin päivässä polttavaan niin kyllähän sillä summalla vuodessa jo aika monta lakkaa saa ostaa (varsinkin kun ulkomailta tilaa).

  VastaaPoista
 6. intootje: kyllä mulle onneksi tulee kommentit sähköpostiin, joten sieltä ne huomaan lukea vanhoihinkin postauksiin (aina tosin en muista katsoa mihin postaukseen ihmiset kommentoi :D) Ja onhan tuo totta joo, yksi aski tupakkaa kuitenkin maksaa sen suunnilleen vitosen(?), itsekään en tiedä, koska ikinä en ole tupakkaa ostanut. Aikamoinen säästöhän siinä tulee

  VastaaPoista
 7. Ok, hyvä tietää. Niin mun pointti siis oli se, että toiset laittaa rahaa tupakkaan, toiset kynsilakkoihin, ja loput johonkin muuhun :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...