9.5.2010

China Glaze - FYI


China Glazen FYI-lakkaa kaksi kerrosta, kerros Golden Rosen mustaa kärkiin (ei ole ostettu Suomesta, vaan tuliaisena olen sen saanut, mutta ei ole vielä tainnut vilahtaa täällä blogin puolelle) ja vihreällä Color Clubin linerilla koristeluja.

Tykkäänkö? No ei nämä tylsät onneksi ole, mutta yksinään FYI hukkuisi ihonsävyyni auttamatta. En ole muutenkaan hyvä pitämään heikkaisia tai ruskeita sävyjä yksinään, joten tiesin jo ostovaiheessa tämän kaipaavan aina kynsilläni jonkinlaista nail artia kaverikseen. Hologrammi on ainut mikä tekee tästä mielenkiintoisen, muuten en kyllä ostaisi tälläistä lakkaa ikinä. Varmaan uppoaisi siihen work appropriate kategoriaan, mikä taas ei ole oma juttuni ollenkaan. Oikeastaan kiva katsella jotain koristeluja kynsissä taas pitkästä aikaa, kun muutaman viikon olen vetänyt ilman mitään...


Today I have China Glaze FYI for you. I used two coats of FYI as the base and one coat of black Golden Rose polish on my tips. I think the number is 70 and it's part of the Paris line they have. The green one is Color Club liner and quality wise, it's one of my favorites.

How do I like these nails? Well, they're okay but I'm not good with pulling of a color like FYI. It's so close to my skintone that only the hologram makes it even a little interesting. I'm not good with wearing brown or sand colors on my nails and I knew from the begining that I'd have to do some nail art with this.

4 kommenttia:

 1. Hei! Osaisitkohan sanoa,että mitähän tuo lakkojen tilaaminen Suomeen Transdesignilta nykyisin maksaa,jos kerran ovat jotenkin muuttaneet postittamistaan.Kerran olen sieltä tilannut,ja oli tosiaan silloin aika edullista. Kiitos etukäteen, jos osaat valaista asiaa=).
  t:Netteriina

  VastaaPoista
 2. Art of nail: thanks (:

  Thriszha: thanks (:

  Nettariina: Transdesing ei saa enää lähettää lakkojaan niissä flat rate boxeissa, jotka mahdollistivat sen halvan lähetyksen. Nykyään heidän pitää postikuluissaan laittaa kynsilakkoja ulkomailla lähettäessä mukaan vapaasti suomennettuna vaarallisen aineen lisä, eli postikulut yhdellekin lakalle lähtevät kipuamaan $40 ylöspäin, eli tuskaisen kallista olisi sieltä tilata (:
  Jenkeissä on kuitenkin vielä kaksi nettikauppaa, joista voi tilata kohtuu postikuluilla:
  http://www.nailetc.com/ ja http://8ty8beauty.com/
  Näistä ensimmäisessä on postikulut ulkomaille selvästi kerrottu shipping info sivulla ja ovat mielestäni vielä hyvin kohtuulliset, lakat tuolla maksavat pari dollaria enemmän kuin mitä esim Transdesingnilla, mutta olen kuullut sen verran paljon hyvää tästä kaupasta, että olen tänään sinne tekemässä tilausta. 8ty8beautystä on itselläni parin paketin verran kokemusta ja kyllä sitäkin suosittelisin. Postikulut Suomeen ainakin ovat olleet $15/6 lakkaa tai $30/12 lakkaa. Tässä nettikaupassa on vain ollut ongelmana se, että välillä tilausten käsittelyyn on kulunut aikaa todella pitkään ja ainakaan asiakaspalvelu, jota itse olen saanut, ei ole ollut kovin kehuttavaa.
  Nyt tuli kyllä vastattua vähän aiheenkin vierestä, joten sori jos höpötin asioita, jotka itse tiesit jo valmiiksi :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...