13.5.2010

Nfu Oh 54 over Russian Navy Suede


 Tässä oma ehdoton lemppari-comboni Nfu Oh -lakoilla. Nufuthan on pullossa ehkä kauneimpia ikinä, mutta Opal sarjan lakoissa on niin sheer pohja, ettei näitä voi käyttää ilman värillistä pohjaa. Itse keksin vahingossa kerrostaa turkoosi-hippuista nufua OPIn Russian Navy Sueden päälle, mutta rakastan tätä komboa. Russian navyn matta-shimmer yhdistetynä turkooseihin flakies-hippusiin on mielestäni ihan lumoavan kaunis yhdistelmä. Tämä on parempi kuin se kaikkien hehkuttama #51 ja tämä on parempi kuin tummansinisen falkies lakka 52, joka yksistään on hyvin samanlainen kuin tämä nyt kynsissäni ollut combo, mutta mulla ainakin nufut kuivuvat niin hitaasti, etten jaksa odottaa monen kerroksen kuivumista.

Kynsissä siis kaksi kerrosta Russian Navy Suedea pohjalla ja kaksi kerrosta nufua päällä. Namikynnet on valmiina. Turkoosit hippuset tulevat niin kauniisti esiin tummansiniseltä pohjalta. Jaksan tykätä tästä yhdistelmästä uudestaan ja uudestaan.


Mun ajatus katkesi tän kirjoittamisen suhteen melkein tunniksi kun olen istunut sängyllä peito silmien tasolle kohotettuna jännittämässä jääkiekkopeliä. Äsköisen 3-1 maalin jälkeen uskallan taas hengittää ja jatkaa kirjoittamista. Jääkiekko on ainut urheilulaji, joka ei ärsytä mua suunnattomasti.

Meidän postipoika - tai no, käsialasta päätellen se on kyllä nainen - ärsyttää taas mua ihan hirmuisesti! Kuulin tänään kun postiluukustani tipahti postit sisään. Asuntoni väliovi oli auki, koska odotan pariakin pakettia ja ajattelin, että postimies voisi olla ihana ja tiputtaa sen paketin siitä luukusta sisään. Eipä, vaan lattialla oli lappu, jossa luki että postissa odottaa paketti, joka oli liian iso toimitetavaksi postiluukusta. Arvatkaa oliko kiva seikkailla kahdella eri bussilla suuntaansa hakemaan pakettia, joka olisi kepeästi mahtunut postiluukustani miten päin tahansa, jopa vaikka välioveni olisi ollut kiinni? Turhautti aika kovasti, mutta onneksi oli ehkä ihanin kesäpäivä ikinä niin ulkona olemisesta sai nauttiakin.

Mitä mun paketista sitten kuoriutui? Ebaystä ostetut kolme China Glaze lakkaa, joiden valmistus on jo lopetettu, eikä niitä saa mistään nettikaupasta joka toimittaisi Suomeen. Pinkki hololakka QT, keltainen Yell-O-Neil ja hopea-holo OMG ovat olleet pitkäaikaisia himotuksia ja nyt vihdoin sain ne omakseni. Maksoin näistä noin 8e/kpl postikuluineen, mikä ei mielestäni ole paha hinta kolmesta lakasta, joita olen himoinnut jo ikuisuuden. Nam.


Here's one of my all time favorite layering combos, Nfu Oh 54 over OPI Russian Navy Suede. I love how you're able to see the shimmer of Russian Navy Suede through the Nfu oh. I like this combo better that the famous #51 (yes, you read correctly) and I also think this is better that #52. I know the finish that #52 gives you is really close to what I have on my nails right now, but I preffer the layering still. I feel like #52 never dries on me.


For these nails I used two coats of Russian Navy and two coats of Nfu Oh 54 over that. I don't think I'll ever get tired of this mani. The turquoise flakies are just so, so, so beautiful over the dark blue shimmery base.


I also got my package from ebay today. I've been lemming after some polishes for quite a while now, and I decided to get them when they were still quite easily available on ebay. The yellow (Yell-O-Neil) is one that I've wanted for forever and it's just as beautiful as I imagined it would be. It's my very first white label China Glaze btw. I also got QT and OMG from the OMG collection. I love, love, love all of these.

And guess what, it has taken me over two hours to write this post because I've mainly been sitting on my bed watching Finland - USA ice hockey game. And I've been nervous as hell. Ice hockey is the only sport I have any intrest in, and Finland really needed to win USA for them to stay in the game. They won, *yay*, and I couldn't be happier right now. Sorry if there's someone who's bummed because USA lost. But hey, they slaughtered us in the olympics, now it was our turn.

3 kommenttia:

  1. Kaunis combo - ja isänmaallisen sininen :D

    VastaaPoista
  2. Oi vitsit kuin nätti! Harmittaa niin vietävästi kun ei nyt ole rahaa tollasiin.
    Piti jo viimeksi sanoa myös, että kiva että olet taas takaisin pikku tauolta ja uudistuneen ulkoasun kanssa! :)

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...