5.8.2010

Possibly the prettiest polish ever

Mikä auttaa jaksamaan läpi päivän, joka on ollut yhtä painajaista? Lakka, joka nousi suoraan yhdeksi ihanimmista ikinä. Vaikka taivas nyt tippuisi niskaan, (enkä ihmettelisi yhtään vaikka niin tapahtuisi), auttaa ajatella, että lakka on ainakin kaunista.

OPIn Catch Me In Your Net lakka, joka pitäisi nähdä itse, jotta osaisi arvostaa täysin tämän kauneutta. Ihana vihertävän turkoosi lakka, jonka pohja sävy on aavistuksen verran sinisempi kuin vihertävät glass fleck shimmerit, joita lakka on täynnä. Upea lakka auringonvalossa ja tämä lakka on niin omanlaiseni niin sävyn kuin koostumuksenkin puolesta. Voin sanoa vain rakastavani tätä ja sen jälkeen pysyä hiljaa. Taisin rakastua tähän niin palavasti, että kohta on ostettava toinen pullo tätä varastoon, koska muuten en uskaltaisi käyttää lakkaa enää ollenkaan.


What helps you to last trough a day that has been an absolute nightmare? The answer is: polish, that is so beautiful that you don't even find words to describe it. I wouldn't even be surprised anymore if the sky would fall down, but at least my nails are pretty.

I don't remember when was the last time I fell in love with a polish like this. Catch Me In Your Net is a polish that you'd have to see in person to completely appriciate its beauty. I fell in love the minute I got this polihs on my nails and now I'm planning on ordering another bottle for a back up so that I won't ever run out of this. The polish is just so my type of polish with beautiful turquoise base with seafoam colored glass flecks.

16 kommenttia:

 1. Olen niiiin samaa mieltä. Pelkään jo nyt pullon tyhjenemistä! Ja taas tätä lakkaa sormissa.. Mielettömän kaunis, vaikka olen yleensä pinkkien lakkojen perään. :)

  VastaaPoista
 2. Yes it is beautiful, but it wows me, how this color is a dupe of Zoya's Charla and Orly's Halley's Comet...they are all copying each other!

  But OPI has the BEST brush! :):)

  VastaaPoista
 3. Aivan upe sävy.. Mahtaakohan tuota saada Suomesta mistään :(

  VastaaPoista
 4. definitely an awesome color!! I think I might even get the orly dupe, just so I have a backup ^_^

  VastaaPoista
 5. it's truly beautiful!
  but maybe a little too shiny for wearing to work etc
  xx

  VastaaPoista
 6. Mietin tämän kynsilakan ostamista, mutta jäi kuitenkin väliin.

  Pelkään lakan olevan liian kylmä minulle ja näyttänä sormissa noh liian kylmältä :D. Tosin ainahan sen lakan voi myydä etiäpäin, ostatko jos en tykkääkkään :)? Meinasin Tallinnasta hankkia, maksoivat siellä muistaakseni 10€.

  VastaaPoista
 7. kiukkupussi: tämä on harvinaisen uskomaton lakka kyllä, ei saisi tehdä näin koukuttavia sävyjä, kun hyllyssä odottaisi niin moni muukin testaamista :D

  Jackie S.: yes, I love the OPI brush too, it's such an easy brush to work with. It's kinda good thing that they're all dupes because that kind of gives you reason to buy the same polish three times and never run out of this amazing polish :D or maybe that's just my logic...

  tahma: en ole flutter summer kokoelman lakkoihin vielä ainakaan suomessa törmännyt, joten en osaa varmaksi sanoa tulevatko myymään tätä suomen myyntipisteissä. suomessa myytiin kyllä viime vuoden kesäkokoelmaa ainakin sokoksilla ja stockmanneilla, joten voi olla, että tämäkin rantautuu vielä suomeen

  chocaddict: I haven't had enough time to look at the new orly collection but after quick googling they really are dupes. I think I need the orly too... (:

  you nailed it!: it's a bit sparkly for most work places... I was wearing this for work today and yes, it was sparkly but amazing. luckily I work in a really nice place where no one really cares if my nails are painted in all the colors of the rainbow :D

  Panda: en edes ollut miettinyt lakan kylmyyttä ennen kuin mainitsit asiasta. oma ihonsävyni on ehdottomasti lämmin ja liian kylmät lakat näyttävät, noh, ei niin kovin imartelevilta sormissani. tästä ei kuitenkaan hetkeenkään tullut mieleen, että olisi liian kylmä ainakaan itselleni.
  ostin omani myös tallinnasta, kun kerran olin pullon saanut käsiini ei ollut toivettakaan, että olisin sen takaisin alas laskenut. suosittelen ehdottomasti ostamaan ja vaikka lakka osoittautuisi virheostokseksi, varmasti saisit sen eteenpäin myytyä. voisin ehdottomasti harkita ostamista sinulta, jos et tykkääkään lakasta. tosin itse rakastuin tähän sitä vertaa palavasti, etten vois kuvitellakaan antavani omaani eteenpäin :D

  VastaaPoista
 8. Ostitko sen Kaubamajasta? Eikös nämä olleet sen 10€ jos en ihan väärin muistanut :)?

  Lähden käymään Tallinnassa seuraavan kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna, meinasitko ostaa lakan aikaisemmin :)? JOS tosiaan kävisikin niin etten rakastuisi tähän palasti niin mielelläni myisin sen eteenpäin rakastavaan kotiin ja sellaisen ja vähän enemmänkin se saisikin sinun luotasi ;).

  VastaaPoista
 9. Oma ihonsävyni on lämpöinen ja ei-murretut kynsilakkasävyt eivät näytä kovinkaan hyviltä, ei myöskään liian kylmät sävyt sillä ne ovat ihollani jotenkin liian kovannäköiset.

  VastaaPoista
 10. The polish is in this photo perfect!

  VastaaPoista
 11. Oh! Ihana lakka! Niin raikas ja pirteä! Nyt tekis mieli metsästää itselleenkin tuollainen. En vaan tiedä mistä pitäisi lähteä etsimään. :D

  VastaaPoista
 12. Apua, tuo on pakko saada jostain! Ihan mieletön!

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Panda: juu, kaubamajasta se on ostettu ja vähän päälle kympin taisi maksaa. Ja en varmasti ole ostamassa ennen syyskuun alkua kun on sen verran himotuksia muitakin lakkoja kohtaan tällä hetkellä, eli katsellaan sitä sitten, jos nyt käy niin, että tämä ei sopisikaan omalle ihonsävyllesi (:

  sonidlo: yes, I'm happy about how the colors showed on my camera, that's why I posted the picture were the colors are accurate and my fingers look kinda funny :D

  marm: niin kuin panda jo ystävällisesti avusti ennen kuin itse ehdin vastailemaan kommentteihin, eli ebay on luultavimmin halvin paikka mistä saisit. Ainut nettikauppa, jonka olen suomeen tätä nähnyt toimittavan on nailetc.com, joka on kyllä ihan luotetava ja hyvä kauppa

  SuperHotFemale: suosittelen lämpimästi hankkimaan kyllä (:

  VastaaPoista
 15. Amiable dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...