26.11.2011

Joululahja-haaveilua

Yksi asia tässä joulussa on varmaa - samoin kuin aina aiempina vuosina - minun paketeistani ei yhtäkään lakkaa kuoriudu, ellen niitä sinne itse myös päätä kääriä. Jokainen ihminen ympärilläni on sitä mieltä, että mulla on lakkoja liikaa kuuden valtion naisten tarpeille ja kukaan ei niitä mulle myöskään suostu ostamaan. Salaa toivon, että joku tekisi poikkeuksen ja hankkisi mulle edes pari lakkaa - ei sillä, että tarvisin niitä, vaan enemmän viestiksi "tiedän, että olet hullu, mutta tykkään susta silti." Noh, aina voi toivoa.

Oikeastaan ainut paketti, jonka tänä vuonna tuun saamaan tulee sisältämään elektroniikkaa, jota ei, en ehkä tarvitsisi, mutta mä haluanhaluanhaluan ja kun äiti kuuli, että olin itse masiinaa itselleni ostamassa, totesi se vain että jos jaksan odottaa jouluun saakka, ei mene itsellenä säästöjä hukkaan. Niin, äiti tahtoo selvitä yhdellä paketilla per lapsi, koska on päättänyt, että vihdoin sen lapset on tarpeeksi vanhoja siihen. Noh, niin se on väittänyt pari viimeistä vuotta ja ei se kuitenkaan siinä pysy. Ne perinteiset sukat ja karkkia sieltä varmasti ainakin löytyy.

(okei, kuka huomaa, että oon höpöttelytuulella tällä hetkellä)

Koska kukaan ei mulle suostu lakkoja joululahjaksi ostamaan, pitää mun tehdä itse ne hankinnat omasta kukkarostani. Noh, ei haittaa, saampahan ainakin varmasti lakkoja, joita rakastan.

Muppetseista olen jo himotukseni ostaneet (kröhmmkymmenenlakkaakröhmmm) ja Color Clubin jouluglitterit löytyy myös jo laatikosta ja ovat niin tuhottoman ihania, että kuolen ja kaikilla pitäisi olla niistä ainakin muutama. Varsinaisista joulukokoelmista siis himottaisi vielä Let It Snow China Glazelta ja Zoyan bar glitterit.


Siinä missä olin ennen kauhea hamstraaja, joka ei suostunut mistään luopumaan, olen nyt onneksi oppinut siihen tapaan aika hyvin. Siksi voin huoletta ostaa useampia lakkoja ja jos ne ei vain toimi mun iholla, myydä eteenpäin. Viime vuonna taisin ostaa 13/16 China Glazen joulukokoelmien lakoista ja tällä hetkellä taidan omistaa niistä 7. Eli huoletta olen ne aika limited edition lakatkin myynyt, jotka ei vain sytyttäneet ja joita ei enää mistään saa.

Saanko tämän palopuheen jälkeen sanoa, että mua kiinnostaisi tästä kokoelmasta ehkä 10 lakkaa? Multiglitter Twnkle Lights, vihreä Glittering Garland, punainen Ring In The Red ja hopea Tinsel Town ovat niitä pakkohankintoja. Juu, kaikki kimaltava, jee. Blue Year's Eve ja Icicle ovat sellaisia, joille multa ehkä löytyisi jotain vastaavaa kokoelmista, mutta haluaisin itse päästä vertailemaan lakkoja toisiinsa ja myydä sitten vähemmän kivat (tosin ainakin hopea foil on sellainen väri, jota ei ikinä voi olla liikaa leimailuun yms. käytettäväksi). Snow Globe on himottanut itseäni jo sen reilut kaksi vuotta kun se on ollut olemassa, Holly-Day voisi korvata Chinan Starboardin, jonka kuvittelin olevan se vihreä creme jota olen etsinyt, mutta joka ei vain miellytä silmääni, mutten sitä halua myydäkään ennen kuin löydän korvaajan. Champagne Bubblesista en osaa päättää olisiko se kiva vai ei, ehkä niitä jotka pitäisi nähdä omilla kynsillä, jotta tietäisi mitä mieltä siitä on ja Poinsettia nappaisi ihan peruspunaisena. Jos olisin fiksu, ostaisin ehkä vain noi neljä lakkaa, mutta koska tunnetusti ostoimpulsioni kanssa en ole kamalan fiksu, näkee mitä tapahtuu kun reilun parin viikon päästä saan alkaa tilailemaan...


Zoyan joulukokoelmassa on glitteriä kanssa, mutta siinä harvinaisemmassa muodossa kynsilakoille, nimittäin bar glitteriä. Näistä lakoista kolme on siis shimmerisiä (aika jo nähtyjä plääh sävyjä), mutta nuo kolme glitteriä voisivat mielelläni muuttaa mun kaappiin asumaan. Voisinkin hyvin tehdä pienen Zoya-tilauksen ja hankkia noiden glitterien lisäksi muutaman muun pitkään mun himotuslistalla olleen lakan.


Mä en tiedä mikä kausi glittereille tämä joulu tuntuu olevan, mutta joka merkki syytää niitä sisuksistaan ulos kuin viimeistä päivää. China Glazen Eye Candy sytytti heti kun ekat promokuvat näistä näin jo joskus ikuisuus sitten. Mulle oli itsestään selvää, että ainakin Some Like It Haute, Marry A Millianaire ja Lorelai's Tiara muuttavat mun lakkavarastoihini. Ensimmäiset kaksi on drop dead ihania ja viimeinen vähän vain nimen takia ja siksi, että on sekin ihana sävy. Material Girl on kai pakko hankkia nimensä takia ja ei multa mitään vastaavaa taida laatikoista löytyä. Love Marilynin kohdalla olen vieläkin vähän epävarma, koska mulla on Muppetsien Piggy ja vaikka tuo Piggy ei kyllä peittävyydeltään ole mitään Love Marilyniin verrattuna, mietin selviäisinkö vain toisella näistä. Blond Bombshell pitäisi ehkä hankkia jo nimen perusteella kun tuntuu kuvaavan tätä mun kuontaloa vähän turhankin hyvin, mutta en ole vielä varma haluanko tän vai Color Clubin Backstage Pass kokoelman samantyyppisen kultakaverin. 

Näiden lisäksi mulla on erilaisia yksittäisiä himotuksen kohteissa, mm. Nfu Oh -lakkoja ja muuta kivaa. Konadiltakin kiinnostaisi uutuuslaatat + ne mitkä julkaistiin muutama kuukausi sitten ja muutama leimauslakka. Ebaystä tekisi mieli tilata ihan turhaa krääsää ihan vain koska huvittaa ja noh, you get the point.

Haaveiluhan on aina kivaa, mutta todellisuus on se, että en minä näistä kaikkia tule itselleni ostamaan. Normaalisti oon vaan tottunut siihen, että kotiin on matkalla yleensä vähintään se alle euron strasihyrrä ebaystä ja olen juuri se ärsyttävä uhmaikäinen lapsi, joka haluaa tehdä kaikkea juuri silloin kun se ei ole mahdollista. Siksi mulla on tilailuhimot päällä tällä hetkellä. Jotain kivaa tilaan kyllä jouluksi veronpalautusrahoilla, mutta jää nähtäväksi mihin lakkoihin sitten lopulta päädynkään.

9 kommenttia:

 1. Minkä elektroniikka laitteen saat? :DD Mul tuli heti mielee i phone =)

  VastaaPoista
 2. Snow Globe on IHANA! <3 Itse hommasin sen muutama viikko sitten, eikä kaduta :)

  VastaaPoista
 3. Voi että kun on ihania <3 Ihmettelen aina, kun Kicks ei ota China Glazen joulukokoelmia myyntiin. Ne kun on aina CG:n parhaat kokoelmat. Toisaalta ehkä ihan hyvä etteivät ota, mun rahat menisi heti, kun Kicksiin astun sisään.

  VastaaPoista
 4. Champagne bubbles on aivan ihana<3 Kannatan ;)

  VastaaPoista
 5. mä taas veikkaan ipadia :)

  VastaaPoista
 6. Ano: iPhone multa jo löytyy, mutta jotain muuta applelta toivottavasti paketista paljastuu

  Muhmu: eli se pitää sitten vähintään tilata :D

  MQ: musta joulukokoelmissa on yleensä pari ihan timanttia lakkaa, mutta sitten muuten ne on vähän tylsiä linjalla punainen-vihreä-hopea-kulta :D

  Meiju: okei, tottelen sua ja hankin sen :D

  Ano: bingo :D

  VastaaPoista
 7. Hei! Tuleeko sulla mieleen mitään kultaan shiftaavaa pinkkiä duochrome-tyyppistä lakkaa? Etsin siis epätoivoisesti dupea tälle heikkolaatuiselle Max Factorin Sunny pinkille: http://tinyurl.com/cc5y9sd
  Inglotilla on yksi vähän samantyyppinen lakka, mutta se on vähän liian lämpimänsävyinen pinkki.

  VastaaPoista
 8. Peippola: mun tekisi mieli vain sanoa, että Zoyalla taitaa olla joku vähän tohon viittaava sävy. China Glazeltakin tuli yksi mieleen, mutta se on kauan sitten lopetettu. Zoyan valikoimista lähtisin siis tutkimaan, mutta valitettavasti tarkemmin en valitettavasti osaa sanoa. Itse niin huonosti pidän tuon sävyisiä lakkoja, joten ei ole niihin paljon tullut huomiota kiinnitettyä

  VastaaPoista
 9. Ok. Kiitos kuitenkin. :) Ja kiitos kivasta blogistakin!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...