18.12.2011

Fail!

Tän mun melkein kuukauden postaustauon lisäksi feilasin sillä, että jätin tietenkin muistikortin järkkäriin, jonka jätin ranskaan, jossa mm. olisi ollut tuo 31 päivän haasteeseen muutamat ensimmäiset kynnet ja muitakin tosi kivoja juttuja. Kyllä, olen lahjakas.

Lensin eilen Suomeen joulunviettoon ja kaksi viikkoa saan viettää turvallisesti omassa sängyssä - ja kaikkien ihanien kynsijuttujeni äärellä. Nyt tekisi mieli heti alkaa tehtailla uusia kynsiä ja järjestellä lakkavarastoja. Harmittaa kun ei ole niitä kuvia kameralta, mitä tässä oli tarkoitus alkaa julkaista loman aikana, mutta ehkä aloitan alusta. Uudella drivilla lakkailemaan kynsiäni ja yritän ehtia jopa kuvailemaankin niitä täällä olo aikana. Haluan kuitenkin uskoa, että vaikka paljon juttuja loman aikana haluankin ehtiä tekemään, saan myös ainakin vähän tuulta puhallettua myös tämän blogin siipien alle.

ps. haluatteko vilauksen joko A) siitä määrästä lakkoja, jotka ranskasta suomeen mukanani raahasin (niitä oli hiukan kertynyt tuossa parin kuukauden aikana) tai B) siitä cesarsin aleista tilatusta paketista, jonka sisältöön pääsin vasta eilen tutustumaan, vaikka tilasin sen jo silloin monta kuukautta sitten? Koska kynsiä mulla ei ole tähän hätään vilauttaa, voisin ihan perus lakkapullokuvia ja höpinöitä samalla kun yskin ja niistelen pääni sekaisin.

5 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...