25.12.2011

The joulukynnet


Eilen kun nopeasti illalla selailin bloggerissa lukulistalla olevia blogeja, tuntui, että melkein kaikissa kerrottiin jouluaaton kynsien kantavan Ruby Pumpsia ylpeänä. Niin myön minun kynnet. Taitaa olla kolmas joulu putkeen kun tämä jossain muodossa kynsiltäni löytyy, koska tämä nyt vain on enemmän joululakka, kuin mikään muu lakka ikinä on ainakaan mulle ollut. Tämä kuuluu jouluun ja vaikka kaikki lakkavalmistajat tekevät uusia upeita lakkoja joka jouluksi, voin väittää, että tämä tulee kyllä löytymään kynsiltäni varmasti joka joulu. Ehkä se on sitten mun oma hassu pieni jouluperinne. 


Kynnet lakkasin jo 22. päivän iltana upealla China Glazen Frostylla ja kaikki aatonaaton askareet hoitui hyvin valkoisissa upeuskynsissä, joita pysähdyin aina välillä tuijottelemaan. En ihan tiedä mikä tuossa Frostyssä säväyttää, mutta upea glassflecked valkoinen se on ja yksi kaikkien aikojen suosikkilakoistani. Aatonaattona sain myös oman joululahjatiauksen itselleni, missä tuli muutama China Glazen joulukokoelmien lakka, ja glitterpommi Twinkle lights piti saada kokeiluun. Sitä töpötellen tippeihin ja Ruby Pumps viimeistelemään kynnet. Alkuperäinen ideani oli vain punaiset tipit ja punaisia candycane leimauksia, mutta kun tajusin, etten omista kirkkaanpunaista leimauslakkaa, enkä jaksanut alkaa testailemaan kaikki punaisia cremejäni siitä, mikä toistuisi vahvana, mutta puhtaana punaisena, joten päätin hylätä idean. Nämä olivat yksinkertaiset, mutta tykästyin näihin ihan hirveästi.

Kuinka moni muuten tietää, että Ruby Pumps, jonka niin moni on nimennyt siksi yhdeksi ja ainoaksi joululakaksi, on alunperin ilmestynyt vuonna 2001 Wizard of Ooh Ahz -kokoelmassa. Sitemmin Ruby Pumps on ollut osana ainakin kahta (vai jopa kolmea?) China Glazen joulukokoelmaa, sekä We Adorn You kokoelmaa. Tuo alkuperäinen Wizard of Oz teemainen kokoelmahan uudelleenjulkaistiin vuonna 2009, jotta muutkin kokoelman helmet pääsivät taas ihmisten kynsille. Tätä ei siis alunperin ole tehty edes joululakaksi. Koska mun aivoni on vähän kummalliset, saatoin toisen puoliajan todella hienosta teatteriesityksestä miettiä mikä tämän punaisen lakan nimi on. Pääsin nimittäin vihdoin katsomaan Wizard of Ozia teatterilavalle Lontooseen ja näytös oli aivan mieletön. Ainoa vaan, että vähän alun jälkeen, aloin mielessäni miettiä niiden kuuden lakan nimeä, jotka tuohon Wizard of Ooh Ahz kokoelmaan kuului ja Ruby Pumpsin nimi oli kadonnut päästäni aivan täysin. Varmaan puoli tuntia pyörittelin sitten kaikkia mahdollisia punaisen sävyjä ja eri nimityksiä kengille mielessäni ennen kuin onneksi vihdoin muistin mikä tuon lakan nimi on ja pystyin taas keskittymään musikaaliin täysillä. Huonoa, että satun olemaan ihminen, joka ei vain osaa jättää tuollaisia asioita rauhaan vaan pyörittelee niitä mielessään tasan niin kauan kunnes muistaa sen mitä haluaa. 

Kirjoitimpas taas näköjään romaanin. Ehkä julkaisen tämän ja jatkan kirjoittamalla postausta joululahjalakoista, jotta tästä ei tule niin pitkää.

Kuinka monella muulla oli Ruby Pumpsia kynsissä jouluaattona, tai jos et omista tätä kaunotarta, millaisissa kynsissä vietit jouluaattosi?

9 kommenttia:

 1. Mun joulukynnet koostuu Orlyn Star Spangledista ja jouluaiheisista leimailuista. :DD
  Viimeviikon keskiviikkona laitoin lakkatilauksen ja jossain jenkkilä-Espoo välillä se mun Ruby Pumps on. Ehkä ens jouluna sitä sitten kynsille. ;)

  VastaaPoista
 2. Tilasin Ruby Pumpsin vasta noin kuukausi sitten ja ihastuin täysin heti sen saatuani, kun yksissä pikkujouluissa ehdin sitä kokeilla. Totta kai sitä piti saada myös jouluaaton kynsiin ja edelleen aina silloin tällöin tuijottelen lakan kauneutta ihastuksissani, joten en yhtään ihmettele, että moni muukin on valinnut tämän joululakakseen. :)

  VastaaPoista
 3. Myönnetään, Ruby Pumps oli kynsillä täälläkin. :D Ja Frosty on ihana munkin mielestä.

  VastaaPoista
 4. hei ihan pakko kysyä ku taidat tietää konadeista aika paljon :) niin voiks jollai peruslakallakin leimata noita konad kuvioita, vai voiko siihen käyttää vaan noita konadin omia lakkoja ? :) ja eikös se pohja oo kumminki ihan joku lakka vaan, ja siihen sitte leimaillaan niitä ? :) anteeks oon vähän tietämätön vielä, konadit tulossa postissa<3

  VastaaPoista
 5. ihana blogi! oot tosi taitava, ja jaksan lukee kaikki tekstitkin vaikka näyttää välillä vähän pitkiltä ;) liityin lukijaks! http://auroranhelmet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. heippa! kysyisin että miten saat noi tunnisteet laitettua tolla lailla värin ja merkin mukaisesti? :) kiitos!
  ps . ihania kynsiä !!<33

  VastaaPoista
 7. Mulla ei ollut punaisia kynsiä, vaan vihreää ja joulupakettia. Ajattelin postata ne tälleen jälkijunassa, kun pidin nettitaukoa joulun yli :)

  VastaaPoista
 8. elli: Ruby Pumps on niin ihana, että se onneksi sopii myös joulunjälkeisille kynsille :D

  Ellie: ymmärrän täysin, sitä on vaan pakko aina välillä tuijotella (:

  Mansikka: sama maku meillä

  Ano: juu, ihan normaalia lakkaa alle ja odota, että se on kunnolla kuivaa, ennen kuin alat leimaamaan. Leimaamisen voi hoitaa ihan normaaleillakin lakoilla tai Konadin erikoislakoilla. Konadin lakoissa on se hyvä puoli, että ne on todella pigmenttisiä ja niden avulla leimat näkyvät melko varmasti hyvin, kun taas ihan muiden merkkien lakkojen pigmenttisyydestä ei voi mennä takuusee ja siitä, kuinka hyvin ne erottuvat muiden lakkojen päällä. Mutta kokeilemalla löytää ne lakat, jotka toimii ja jotka eivät

  Aurora: kiitos (: taidan olla liian hyvä höpöttelemään pitkästi aina välillä :D

  Ano: kun blogin asetuksissa hallitsee noita sivuelementtejä, olen vain luonut sinne monta erillistä sivuelementtiä tageille ja valinnut niistä jokaiseen sitten eri tunnisteet, jotka näkyy sen tag-pilven alla. en tiedä kuulostaako yhtään loogiselta, mutta toivottavasti ymmärrät :D

  asetonihuuruja: nettitauko olisi voinut olla hyvä idea itse kullekin :D

  VastaaPoista
 9. Hmm, itse en jotenkin ole edes ajatellut, että Ruby Pumps olisi The Joululakka O_o Mulla oli kynsissä Nubarin Enchanting Red, joka ainakin mun silmiin on jotenkin vielä jouluisemman punainen :) Mutta toki rakastan Ruby Pumpsia myös, se kuuluu kyllä jokaisen lakkahullun kokoelmaan (kuten myös esim. OPI DS Extravagance ja Color Clubin Revvvolution :D).

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...