22.12.2011

Rock the croc


Niin kuin toissapäivänä mainitsin, sain postin mukana Cesarshopin paketin keksittyäni yhtäkkiä, että mun on pakko saada konadin joululaatta. Rakastan näitä extempore ideoitani. Tilausvahvistusta lukiessani, ennen kuin ehdin edes kunnolla katsoa pussiin, missä tuotteet oli, hymyilin joulutervehdyksille ja ajattelin, että kohta "+ pieni lahja" tarkoittaa ehkä taas arkillista kynsitarroja tai jotain muuta. Noh, yllätyin aika paljon, kun päälimmäisenä pussissa hengaili Essien lakka sinä ihan vain pienenä lahjana. Aluksi ajattelin, että sävynä ruosteen punaruskea Rock The Croc ei ehkä ole ihan mua, mutta illan pulloa sängylläni katseltuani, oli se pakko saada heti kynsille ja testaukseen, onko se sitten mun tyylinen vai ei. Sävy on jotain, mitä en ainakaan muista omistavani. Ruosteenpunainen jelly-lakka on todella jotain, mihin ei minun laatikoissani törmää. Levittyvyys lakalla on hyvä, mutta jellymäisyyden takia tuntuu, että tämä näyttää kynnellä hiukan epätasaiselta todella helposti. Sävyltään aika ei-niin-minua, mutta kuitenkin jollain tapaa tykkäsin tästä kynsillä. Ehkä tässä on jotain murrettua klassisuutta ja aikuismaisuutta, jota minun usein neonväreissä hehkuvissa kynsissä ei usein tavata. Kaikin puolin olin todella onnellinen saamastani kaupanpäällisestä, koska se pakotti mut taas kerran omalta mukavuusalueeltani pois ja lakka saa mukavan kodin muiden Essien lakkojeni kainalosta. 

Mä itse tykkään Essiestä kyllä merkkinä, mutta ainakin näissä vanhoissa pulloissa on todella pieni sivellin (muuttunut tässä vähän aikaa sitten paksumpaan onneksi) ja pitkään boikotoin Essietä niiden typeränmallisten pullojen takia. Vielä kun osaisin selittää miksi, mutta tuo pullon muoto ei vain ole koskaan mua miellyttänyt ja kun ensiksi tähän merkkiin tutustuin, oli näillä lähinnä vain nudeja ja punaisia lakkoja, jotka ei oikein sytyttäneet. Nykyään Essie on laajentanut väriskaalaansa jo aika paljon, mutta edelleen tuntuu, että näiltä ei kovin uniikkeja juttuja löydy ja kun hinta on sen 8 dollaria pullolta, mielummin ostan sillä rahalla sen kolme China Glazea, joiden sävyt ei niin helposti ole matkittavissa...

Tulipas siitä pitkä Essie avautuminen taas vaihteeksi.

Onko kukaan muu saanut yhtä ihania kylkiäisiä viimeaikaisten ostosten kanssa?

ps. jonkunlaisen lumihiutalekukkakuvion apinointi strassein ei ole maailman paras idea!

4 kommenttia:

 1. hienot kynnet :) Hyvä idea tuo strasseille tehdyt lumihiutaleet :)
  Itse sain viimeksi kun tilasin cesarsshopista niin jotain strasseja ja tarra-arkin :) Ja he olivat vahingossa laittaneet minulle kaksi vihreätä konadlakkaa vaikka tilasin yhden vihreän ja yhden punaisen (punainen siis puuttui kokonaan). Muutaman päivän päästä he sitten lähettivät minulle punaisen ja virhettä pahoiteltiin :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet :)

  Miekii olin ihan ällistyny, kun Cesarsin paketista löyty "pieni" lahja: Essien-Material Girl ja 2 pakettia nail art höyheniä!

  VastaaPoista
 3. Nails1820: mukava kuulla, että olet saanut hyvää asiakaspalvelua (:

  dreamer: kiitos

  Alcyone: kiitos (: ja juu, mullekin se pieni on yleensä ehkä juurikin se yksi tarra-arkki, mutta yllättivät positiivisesti ja jäi tilaajalle ainakin tosi mukava kuva :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...