21.12.2011

Ali's Big Break


Ihan ensimmäisenä, jotta en vaan unohda, kun lakasta puhutaan, näiden crappy, crappy kuvien sijasta todellista sävyä voi kurkkia tämän postauksen alta. Luonnonvalossa kuvatut kuvat voittaa nää keltaiset räpsyt 100-0, mutta kun pakko oli pimeällä kuvata kun halusin lakata kynnet uusiksi nyt enkä aamulla. Miss kärsimättömyys iski taas jälleen. 


Joulufiiliksissä olin sitä mieltä, että punaista pitäisi saada kynsille ja viime vuoden joulukokoelman Ali's Big Break - merkiltään siis OPI lakka - pääsi koristamaan kynsiä. Konadin joululaatan vihdoin hankittuani piti sitäkin vähän testailla ja aika kömpelönnäköiset porot leimasin white pearl lakalla. Tippeihin sohin vähän sinne tänne viime vuoden joulukokoelman Party Heartyä China Glazelta ja vuoden ensimmäiset joulukynnet oli valmiit. Näköjään kaipaa hiukan harjoitusta tuo leimailu näin neljän kuukauden tauon jälkeen.

Kynnet on muuten taas minit kuin mitkä kun ne ei jostain syystä tykkää musta enää yhtään. Katkeilevat ja kuolevat kuin viimeistä päivää, mutta tällä hetkellä olen vähän luovuttanut niiden elvyttämisen suhteen ja päättänyt, että yritän taas keväämmällä pientä tehokuuria, jos niitä saisi jopa kasvamaankin vähän. 

Nyt voisin alkaa lakkailla kynsiä uusiksi, ajastaa tämän huomis aamuksi ja jatkaa Vampire Diaries maratoniani (sehän on maratoni, jos olen vasta puoli jaksoa katsonut?) tai vaihtoehtoisesti jatkaa Gossip Girlillä kohta. Mun pitäisi kiriä ehkä kuudessa sarjassa kiinni noin miljoona jaksoa, joita en ole ehtinyt syksyn aikana katsomaan, joten katsotaan mitä tästä tulee. 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...