5.1.2012

Glittersandwich!


Tällä kertaa kynsissä jotain, mikä ei todellakaan ole uusi juttu ulkomaalaisissa blogeissa, mutten ainakaan muista suomalaisissa tähän törmänneeni. Viimeisimmät kynnet, joiden pohjalta keksin itsekin kokeilla tätä yhdistelmää, taitavat olla nämä, mutta olen kyllä törmännyt vielä kivempiin ja upeampiin yhdistelmiin lakkoja kerrostamalla. 


Ideanahan on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan lakata kynnet jollain lakalla, heittää väliin kerros glitteriä ja lakata päälle vielä jollain toisella lakalla, siten että glitter jää hampurilaispihviksi lakkakerrosten väliin. Lopputulos ei ole se maailman kimaltelevin, mutta omasta mielestäni sitäkin siistimpi!

Itsehän lakkasin kynsilleni ensiksi ihan vaan kaksi kerrosta OPIn Strawberry Margharitaa (jos joku muu on pohtinut tämän lakan ostoa kaksi vuotta ihan vain perustein "ihan kiva pinkki, muttei ehkä kuitenkaan niin erikoinen, mutta oi miten rakastankaan mansikkamargharitoja, ja jo vain siksi se pitäisi ostaa", unohtakaa ne ajatukset ja ostakaa, koska tämä on täydellinen pinkki). Pinkin paholaisen päälle heitin kerroksen Rainbow Connectionia ja ongelma oli taas se sama kuin mulla yleensä isojen glittereiden kanssa: pinta on röpyliäinen ja tekisi mieli repiä niitä sojottavia glitterhiukkasia irti. Ei hyvä. Siispä päätin olla villi ja puoli kahden aikaan yöllä koittaa elämäni ekaa glittersandwichia, meni se sitten syteen tai saveen menetelmällä (kertokaa mulle miksi kaikki sanonat kuulostaa kuusi kertaa kummallisemmilta ulos kirjoitettuina). Noh, yöllä olin vielä vähän njäh, mutta päätin, että saa kelvata. Onneksi päätin niin, koska päivän aikana olen rakastunut näihin. Heitin siis vain vielä kerroksen mansikkamargharitaa glittereiden päälle ja tässä tulos.

Myönnän, että olisin ehkä voinut harkita puoli minuuttia kauemmin tätä päähänpistoa ja olisi ehkä kannattanut valita lakat vähän huolellisemmin, mutta tykkään silti ihan hulluna tästä yhdistelmästä. Ihana, ihana, ihana. Parhaitenhan tämä toimii siis jellylakkojen kanssa, jotka on peittävyydeltään vähän kevyempiä kuin tämä oma pinkkini, mutta meni se näköjään näinkin. 

Näköjään jo toisessa postauksessa putkeen pääsen kyselemään tykkäättekö, vai intoilenko jostain, mikä ei iske keneenkään muuhun?

ps. kiinnittihän kaikki huomiota tohon etusormen kauniiseen paikkaukseen vihreällä glitterillä, kun onnistuin heti aamulla repäisemään tosta yhden törröttävän glitterin pois ja pinkki lakka on yläkerrassa lainassa tällä hetkellä :D

35 kommenttia:

 1. Vau, tosi kivat! :) Tätä pitää kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! ♥ Ihan niin kuin jotain maaliroiskeita tms! Tätä on kyllä ehdottomasti pakko kokeilla itsekin :D

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot kynnet! Enpä olekaan tuohon tekniikkaan törmännyt, mutta täytynee kokeilla :)

  http://naillissima.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihanat, mä haluan kanssa kokeilla tällästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kokeilekokeilekokeile! mutta älä sellaisilla lakoilla, jotka omistan, mutta jotka on suomessa. jookosta :D

   Poista
 5. Tosi hauska idea! Täytyy itekkin kokeilla :)

  Joo ja OPIn Strawberry Margharita on jo pitkään ollu himotus-listalla ;)

  VastaaPoista
 6. En oo kyllä itsekkään moiseen törmännyt suomalaisissa blogeissa, miksenköhän vaikka ideahan on kaikessa yksinkertaisuudessaan aika huipun kuuloinen (ja näköinen):D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa ihmettelen itsekin, mutta ehkä tämäkin vähitellen rantautuu suomeen

   Poista
 7. Ihanat!
  En ole ennen törmännyt tälläisiin kynsiin, pakko kokoeilla joskus.

  VastaaPoista
 8. Veikeät :) Itsellä löytyy molemmat lakat, enkä ollut ajatellut yhdistää niitä näin :D Näyttää kivalle, mutten ole vielä päättänyt että tykkäänkö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa kokeilla omille kynsille. itsekin piti hetken pohtia tykkäänkö vai en, mutta kun tarpeeksi kauan näitä omilla sormilla katseli, rakastuin :D

   Poista
 9. En ole muissa blogeissa tuollaista nähnyt, pitäisi varmaan kokeilla. Itse en kyllä omaa Rainbow Connectionia halua tuohon glitter-kerrokseen laittaa, koska se on niin ihana ettei viitsisi käyttää :))

  Niin ja tuollaisen Strawberry Margharitan omistan itsekin ja tykkään. En edes epäröinyt sen ostoa silloin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla taas ongelma RC:n kanssa on se, että se on ihan kiva, mutten ehkä näe sitä ihan samalla lailla kuin muut. Liikaa värejä ehkä mun makuun :D

   Poista
 10. Enpä ole moiseen lakkaustyyliin törmännyt. :D Ihan hauskan näköiset nuo kynnet. :)

  VastaaPoista
 11. Olen kuolannut glittersandwich kynsiä ulkomaisissa blogeissa jo pitkään, mutta vielä ei ole itselle tullut kokeiltua :)
  Nämä ovat ihanat! Näyttävät jotenkin keveiltä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näissä on ehkä sellainen utuinen hattarafiilis, joka luo sitä keveyttä...

   Poista
 12. on ihan mahtavat! heti kokeilemaan itsekin -->

  VastaaPoista
 13. Tosi kivan näköiset! Täytyy itsekin varmaan kokeilla! Erityisesti jollain semmoisella jouluisella glitterlakalla, meinaan varmaan saa peitettyä sen jouluisuuden kun valitsee kaveriksi jotain ei-jouluista väriä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti joo! saisikohan tässä esim. party heartyn yhdistettyä siten, ettei kynsissä olisi ikuinen joulukuu :D

   Poista
 14. kisailemaan!! :)
  http://laurasstyler.blogspot.com/2012/01/kisa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa mukavalta kisalta, mutta mulla ei valitettavasti taida olla tällä hetkellä aikaa osallistua :(

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...