14.5.2012

konadsandwich?


Kynnet mallia äitienpäivä '12. Vaikka meidän perheessä ei yleensä mitään äitienpäivätratidioita ole pahemmin ollut, siinä vaiheessa kun äidille onnittelutekstiviestiä lähetin, tuntui hiukan painava pala kurkussa. Pakettia en suomeen saakka ehtinyt lähettämään kun siitä puuttuu vielä pari juttuja, jotka pitää hommata ennen kuin sen postiin saan. Ehkä siinä kuitenkin on toistaiseksi tarpeeksi, kun vuoden ulkomailla heilunut tytär kertoo minä päivänä tämän saa Helsinki-Vantaalta onkia takaisin äidin helmoihin pariksi kuukaudeksi, koska kyllä, muutan sinne taas kesäksi. Siinä vaiheessa kun kirjoitin palaavani suomeen kuukauden päästä, sain sitten myös pienen hyperventilaatiokohtauksen ajatuksena "eieieieieieiei, en mä ole vielä valmis lähtemään". Täällä saattaa siis seuraavat pari kuukautta olla bloggaaja, jonka kirjoituksista ei saa mitään selvää.


Ihastuttuani glittersandwicheihini tammikuussa syvästi, olen niitä tässä viimeisien kuukausien aikana muutamat tehnytkin. Mietin, että haluaisin jotain samanlaista, mutta konadilla toteutettuna, eli periaatteena delicate print joka kuultaa toisen lakan alta. Eilen illalla kaverin sängyllä kynsiä lakkaillessani mun piti hiukan soveltaa, kun mukana oli vain nämä kaksi lakkaa (kikolta muuten, numeroita en jaksa muistaa). Halusin soveltaa lakat kynsille samanaikaisesti ja ajattelin kokeilla, josko saisin valkoisen leiman kuultamaan sinisen lakan alta.

Nämä kuvat on salamalla otettuja korostamaan efektiä. Luonnossa kuviot ei kuulla läpi läheskään noin paljoa, koska jouduin laittamaan kaksi kerrosta sinistä kärkiin leimojen hiukan epäonnistuttua joissain kynsissä. Olisin siis halunnut kunnolla onnistuneet leimat + yhden kerroksen sinistä, jolloin lopputulos olisi ollut näitä kuvia vastaava myös paljaalla silmällä, ei vain salaman korostaessa efektiä. Tapettikuvioksi minä ristin tuon m83 laatan kuvion ja ajattelin jossain vaiheessa yrittää tätä taktiikalla yksivärinen lakka, valkoinen leima + jelly päälle ja katsoa mitä saan aikaiseksi. Yllättävän hyvin näissäkin poikavärisissä kynsissä olen viihtynyt tosin. 

8 kommenttia:

 1. Ai sulla on kotiinpaluu jo noin lähellä! Itse ajattelin myös syksyllä au-pairiksi ehkä Australiaan. Mietin jo sitä, että millä mä maltan tulla takasin sieltä! :D Ja tollasta kuviota en konadeilta muistakkaan, tosi kiva kuvio kylläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan liian lähellä! tosin pyörittelen aika ahkerasti ajatusta tänne paluusta syksyllä mielessä, joten katotaan sitten mitä tulee tapahtumaan :D ja en muistanut itekään tätä kuviota noista (suhteellisen) uusista laatoista. jollain tosi hempeellä yhdistelmällä tää olisi varmasti kiva... pohdin tällä hetkellä Sparrow me the Dramaa pohjana ja tuota kuviota China Glazen Emotionilla leimattuna...

   Poista
 2. very nice mani.please visit my blog end subscribe end i will do the same on yours.let's follow us .http://pictura-pe-unghii.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Värit sopii hienosti yhteen. Hienot kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Nice!
  i follow you on bloglovin,
  follow me back?x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks (: I'll go and check your blog ut and if I like it, I'll follow you back

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...