10.5.2012

Taidot hukassa


Viime aikoina mulla on kynsillä ollut vähän turhankin tuttu näky yksiväriset lakat. Tällä hetkellä mun kynnet on niin uskomattoman lyhyet ja huonossa kunnossa, ettei oikein innosta lakkailla. Ja vaikka innostaisi, ei ne lakat vain pysy. Tiedän, että syy on siinä, että tiskaan päivittäin sienellä - äiti ja ex-kämppis varmaan tukehtuisivat molemmat kieleensä, jos kuulisivat, että ikävöin oikeasti tiskiharjaa - mikä ei ole kovin ystävällistä kynsille. Juu, hanskat voisivat auttaa vähän, mutta en jaksa alkaa turhamaiseksi, koska tiedän, että se rasitus kynsille tulisi myös hanskojen läpi ja veden sijaan juuri se rasitus saa lakkani lohkeilemaan, vaikka vesi varmasti kiihdyttää asiaa vielä vähän. Ei siis inspaa lakkailla kun tietää, ettei ne lakat pysy hyvinä edes sitä yhtä päivää. Tällä hetkellä kun toivoisin, että ne edes hetken kestäisivätkin. 

Koristelut on siis jääneet jonnekin menneisyyteen, ainoastaan torstaisin yleensä jaksan koristella kynnet kun tiedän, ettei mun tarvitse tiskata koko viikonlopun aikana ja kynsillä on teoreettinen mahdollisuus oikeasti jopa kestääkin. Noh, nyt on keskiviikko (okei, julkaisen tämän torstaina, mutta kuitenkin), mutta vihreät kynnet kiljuivat koristeluja kavereikseen. 


Mulla oli päässä visio siitä, miltä vihreän Kikon 343 lakan päälle töpöteltynä valkoinen näyttäisi kivalta.  Niin joo ja siitä, miten olisi kivaa jos siihen yhdistäisi kukkakuvion tohon kynsipedin juurelle. Ainoa vain, että valkoinen oli ihan liian kovan näköinen vihreää vasten tipeissa, liukuvärjäystaidot oli vähän hukassa ja kynnet niin lyhyet, että liukuvärjäys + konadit saivat kynsiin entistä ahtaamman fiiliksen. Voi pyhä lehmä. Päätin sitten paikata tippejä pinkillä glitterillä, kun olo oli sellainen, ettei tästä enää kamalammaksi pääse ja jollain todella kierolla tavalla tykkään vihreän cremen ja pinkin glitterin yhdistelmästä. Ei kyllä ihan ensiksi tulisi mieleen näitä yhdistää. Kärjissä siis China Glazen Material Girliä töpöteltynä Barry M:n valkoisen lakan päälle. 

Ei mennyt niin kuin elokuvissa ja taidot on vähän enemmän kuin ruosteessa, mutta ehkä ne sieltä joskus vielä palautuu... Sanovat, että jos kerran opit ajamaan polkupyörää, et sitä unohda koskaan, mutta voisiko sama pitää paikkansa kynsilakkojen yhdistelyssä?

ps. vihreä on oikeasti paljon kirkkaampi vihreä kuin mitä kuvat antavat ymmärtää. mielestäni täysin identtinen sävy China Glazen Four Leaf Cloverille, jonka kanssa kaikilla oli tuskaisia ongelmia saada väri tallentumaan kameralle kaikessa loistossaan. Tästä syystä mun Four Leaf Clover on tainnut jäädä käyttämättä kokonaan, kun se olisi mahdoton kuvata... Sen verran tähän vihreän sävyyn kuitenkin rakastuin, että pakko kai se toinenkin on käyttöön korkata vaikka kameran kanssa saisikin hampaita kiristellä...

8 kommenttia:

 1. Nätti toi Kikon lakka. :) Eikä toi koristelu niin paha ole, hauska.

  Mä en jaksa juuri tehdä enää mitään kynsilleni. Kun töissä on niin silloin se on turhaa ja vapaa-ajalla iskee laiskuus. Enää ne ei edes ole niin pitkät mitä ennen vaan lohkeilevat ja ovat semmoiset töpöt. Toisaalta viihdyn kyllä näissä töpöissä nykyään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin olen yllättävän hyvin viihtynyt näissä töpöissä, vaikka sitten aina kun katselee kuvia esim viime kesältä kun kynnet oli pitkät ja kauniit, alkaa kyllä harmittaa ja toivon, että nää taas pian saisin kasvamaan :D

   Poista
 2. Ihana sormus! Tykkään kynsistäkin, hyvin sopii vihreä ja vaaleanpunainen yhteen, vaikkei ihan tavallisin yhdistelmä olekaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: sormuksesta tykkään itsekin kovasti!

   Poista
 3. veikkaisin, että samaa on myös CC:n Age of Aquariuksen kanssa.. lakka on ihan selkeesti enemmän vihreä luonnossa, mutta jokainen swatch- tai lakkauskuva, mitä oon siitä nähnyt, on ihan liian sininen. Toisaalta tosi turhauttavaa joidenkin lakkojen kanssa, kun postilaatikosta tipahtava lakka on ihan eri värinen kuin on odottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärrän täysin että turhauttaa kun samaa saattaa sattua itsellenikin! itsehän yritän kyllä postauksen yhteyteen aina kirjoittaa, jos joku lakka on sävyltään vääristynyt postauksissa, mutta eipä se paljon auta, jos esim googlen kuvahakua käyttää kuvien etsimiseen ja eihän sieltä sitä tietoa saa, että hei, tämä ei nyt toistu kameralla ihan niin kuin toivoisi :(

   Poista
 4. mistä oot saanu tuon kikon lakan? mulla on 1 sellanen ja sen mun kummitäti toi mulle pariisista :d

  jos vastaat nii sähköpostiin kiitos :)

  nuunuu.99@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisista myös ostettu kun sillä suunnalla tällä hetkellä asustelen (:

   kommentteihin vastaan kyllä tottakai, mutta valitettavasti mulla ei ole aikaa tai mahdollisuutta alkaa vastaamaan yksittäisiin kommentteihin sähköpostitse. jos johonkin asiaan tarvitsee vastausta sähköpostitse, kannattaa suoraan lähettää postia tohon sivupalkissa lukevaan osoitteeseen, koska siellä pystyn nopeasti saapuneihin viesteihin vastaamaan (:

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...