2.7.2012

Nail art -aloituspakkaus

Vajaa kuukausi takaperin huvitin itseäni ebayn mielenkiintoisella tarjonnalla nail art vaihtoehtojen suhteen. Ebaytä selaillessani sain idean siitä, että voisin koota jonkinlaisen starter kitin nail artin suhteen ebaystä ja kun monella tuntui olevan kiinnostusta tällaiseen postaukseen, vihdoin sain aikaiseksi tämän myös toteuttaa. Eli leikitään, että jos mun kaikki nail art koristeet katoaisivat maagisesti jonnekin ja mulle annettaisiin 20 euroa rahaa uusia varastoni, mitkä olisi niitä juttuja, jotka ensimmäisenä kokoelmiini ostaisin. En kääntänyt kaikkia hintoja euroiksi, mutta katsoin forexin sivuilta, että tänään (2.7) 20 euroa on yhteensä $24,34, joten siihen summaan saatiin sisällytettyä kaikki nämä. Ja tosiaan, ennen kuin unohdan sanoa, näistä kaikki hinnat sisältää myös postikulut suomeen saakka. (Ja siis tässä nyt on kyseessä puhtaasti vain nail art jutut, aluslakat, päällystlakat, värilakat ja kynsiöljyt / -rasvat ei sisälly tähän). 

Ensimmäinen mitä kirjoitin ebayssä hakuun oli tietenkin strassit. Mä en ihan hirveesti muista aina käyttää strasseja, mutta rakastan niitä kuitenkin. Jo muutamalla strassilla saa ihmeitä aikaan yksinkertaisenkin lakkauksen päällä. Ebay petti mut kun joka strassihyrrän kohdalla on sama kuva 2mm strasseista, mutta mulle ei yksi strassihyrrä riittäisi. Ostaisin varmasti hyrrän 1,5mm strasseja, sekä 2mm ja 3mm strasseja. Näillä kolmella saisi jo hyvät strassiöverit aikaiseksi. Ensimmäisellä hyrrällä olisi hintaa $1,22 ja kahdella jälkimmäisellä $0,99/kpl eli euroissa kolmelle hyrrälle kertyisi hintaa 2,63 euroa. Ei paha, vaikka itse sanonkin. 


Seuraavana mun listalla oli ehdottomasti dotting toolit. Mun mielestä dotting toolit on suunnilleen parasta, mitä kynsistä kiinnostunut ihminen voi omistaa. Okei, myönnettäköön, että näistä kaikista valitsemistani jutuista dotting toolit on ainoat, jotka olisi helposti korvattavissa jollain muilla kotoa löytyvillä tavaroilla, mutta mä en välitä. Olen sen verran välineurheilija, että minä tarvitsen minun dottereita. Ja siinä vaiheessa kun hintaa on $1,78 viidellä kappaleella, sanoisin, että investoi, investoi, investoi! Mun mielestä reilun euron investointi viiteen työkaluun, joissa on hiukan erikokoisia palloja, ei ole paljon. Dotting tooleja kun pystyy käyttämään pelkkien pallojen tekemisen lisäksi viivojen maalailuun, koristeiden poimimiseen purkeista ja muihin pieniin juttuihin. 


Jos budjetti on tiukka, koristelulakkojen sijaan investoisin siveltimiin. Erilaisia settejä selaillessani omaa silmää miellytti eniten seitsämän siveltimen setti, jonka harjaksissa oli vähän pinkkiä. Tiedän, että vain muutaman kymmenen senttiä enemmän sijoittamalla saisi jo 15 sivellintä, mutta itse ainakin käytän aina vain niitä tiettyjä siveltimiä ja mun 15 setistä puolet lojuu aika vähällä käytöllä laatikoissa. Siksi valitsin tän setin, jossa tulee yksi minimaalinen dotting tool (yleensä pienempi kun noissa yllä linkkaamissani viiden seteissä on) sekä 6 erilaista sivellintä. Viuhkasivellin irtoglitterin kanssa työskentelemiseen, kolme erilaista pientä sivellintä käsinmaalaukseen ja kaksi tasapäistä sivellintä, joista toista voi käyttää one stroke kokeiluihin ja toista lakkauksien reunojen siistimiseen. Hintaa setillä on $1,97, eli yhdelle siveltimelle jää hintaa euroissa noin 23 senttiä. 


Mielestäni siveltimet + kynsilakat voi toimia koristelussa pitkälle, mutta musta koristelulakka on sellainen, josta en suostuisi luopumaan. Ehkä $0,99 investointi 2 way kynään olisi ihan ok budjetin salliessa, vaikka noiden laadusta olen kyllä vähän enemmän kuin skeptinen. Mustan pigmenttiin uskaltaisin kuitenkin luottaa, siksi se olisi ainut, jonka myös kotiin saakka ostaisin. 


Vaikka mä en itse ole suuri fimojen ystävä, ajattelin, että kyllä niitä aina pitäisi laatikosta löytyä, jos yhtäkkisen inspiraation niiden käsittelemiseen saisin. $0,99 maksava kiekko, olisi juuri sopiva investointi, jonka perusteella voi pohtia haluaako investoida enemmän fimoihin vai jäisikö ne vain laatikon pohjalle pyörimään kuten itselläni. 


Kun mä pääsin tähän vaiheeseen juttujen etsimisessä, tulin siihen tulokseen, että noilla pärjäisin jo pitkälle. Strassien, dotting toolien ja siveltimien jälkeen alkaisin kaivata konadeja ja mun orlyn instant artist lakkoja. Ne oli kuitenkin liian kalliita mun 20 euron budjetille, joten yritin kasailla mukaan juttuja, jotka auttaisivat tekemään erilaisia ja monipuolisia kynsiä olematta kuitenkaan liian kalliita. Ensimmäisenä sille listalle mulle nousi microhelmet. Nuo rasittavat pienet, mutta ah niin ihanat keksinnöt, joille, menetän hermoni aina tasaisin väliajoin, mutta lopputulos on hermojen palamisen arvoinen. Niin kuin jo ebay-postauksessa sanoin, mä suosittelen aivan ehdottomasti ostamaa microhelmet noissa pienissä purkeissa kun käyttömukavuudeltaan nuo on ihan ehdottomat. $3,59 kahdestatoista purkista helmiä ei ole paha hinta ja tuossa yllä listatuilla dotting tooleilla saa helposti näitäkin käsiteltyä. 


Tarroja! Tarrat on kivoja, vaikka niiden kanssa välillä saakin vähän tapella. 50 arkin pakkauksella on hintaa maagiset $3,99, eli hintaa jää euroissa kuusi ja puoli senttiä per arkki. Myönnettäköön, että nämä kaikkein halvimmat tarrat ovat aika herkkiä repeämään, mutta silloin kun haluaa saada havalla paljon, on nämä ihan ideaalisia. 


Strassien lisäksi myös helmenpuolikkaat on kiva lisä koristelaatikkoon. Ei ole mun suurimpia suosikkeja ja siksi nämä ei pääse tuonne ylhäälle strassien kanssa. Ihan kivoja, mutta selviäisin kyllä ilmankin. Jälleen $0,99 hyrrästä. Halpaa kuin mikä!Irtoglittereillä saa aina mielenkiintoista jälkeä aikaan kun alkaa testailemaan. Löysin diilin, jossa saa itse valita 12 purkkia normaalia glitteriä tai 12 purkkia hex glitteriä. Info antaa ymmärtää, että 12 settiin olisi myös mahdollista sekoittaa kahta eri tyyppiä glittereitä, joten itse ottaisin kuusi purkkia hienojakoista glitteriä ja kuusi purkkia noita heijastavimpia kuusikulmaisia glittereitä, joiden kanssa voisi alkaa leikkiä glittereillä. Hintaa näillä $3,53.


Viimeisimpinä mun mielestä ainakin suomen kynsiblogeissa harvemmin esille tulevat jutut, joita kaikilla pitäisi olla, nimittäin ketjut. Mä itse rakastan erilaisia strassiövereitä ja kynsiketjut on ihana lisä sellaisille kynsille. Periaatteessa saman asian pystyy tekemään myös microhelmillä, mutta paljon hermoja säästävämpää on ketjujen käyttö ja nämä on niin kauniita. Mun 20 euron budjetti venyi juuri ja juuri $2,99 maksaville ketjuille, joista pidän todella kovasti. 

Yhteishinnaksi näille kaikille tuli siis $24,02, eli 19,74 euroa. Budjetti siis mielestäni hyvin käytetty ja aika paljon tavaraa pelkällä 20 eurolla saisi suomeen saakka kotiin kuljetettuna vai mitä sanotte.

Jos mulla olisi ollut vähän enemmän rahaa käytössä, olisin ostanut ainakin kuivakukkia ja kunnon linerit mustana, valkoisena ja metallisina hopeana ja kultaisena. Sen jälkeen vuorossa olisikin sitten taas konadit ja kaikki muu turhan tarpeellinen tilpehööri, mitä omista laatikoistani löytyy...

Mitä mieltä olitte, unohdinko jotain olennaista, mitä ilman en selviäisi? Entä mitä te ostaisitte, jos teillä olisi vain 20 euroa käytettävissä ja koko nail art varasto uusittavissa?

14 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus! :)

  Itse ostaisin aikalailla samanlaisia nail art- juttuja, mutta vielä water decalseja (niitä sulla ei tainnut olla tässä postauksessa..?), koska ne ovat niin helppoja sekä todella nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, water decalseja mäkin rakastan, mutta en löytänyt kivan halpoja :(

   Poista
 2. Minä jättäisin tuosta lastista ihan surutta pois ainakin noi eBayn halpistarrat, joilla ei tee yhtään mitään (ne on useimmiten niin paskaa laatua, ettei niitä saa tarpeeksi montaa ehjänä irti taustastaan mitenkään), noi viimeisen kohdan ketjut ja 3 mm:n strassit (ne on niin isoja ettei ainakaan mulla tulis niitä käytettyä) ja niiden tilalle ottaisin ihan ehdottomasti water decaleja, joita uskoisin sillä säästyneellä summalla irtoavan kolme isoa arkkia, joissa on muistaakseni about neljäsataa decalia per arkki. :) Muuten olen kyllä sitä mieltä, että tosi hyviä juttuja löysit noin pienelle budjetille - tää oli mahtava postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, noiden tarrojen kanssa saa olla aika tarkkana, mutta alan olla jo aika hyvä niiden repimisessä... ja jos tohon neljän dollarin hintaan tyytyis kymmeneen arkkiin 50 sijaan, saisi jo ihan laadukasta tavaraa :D

   Poista
 3. Mulla ei ole ittellä kokemusta ebaystä, mutta ilmeisesti ihan hyvin pelaa! Onko sieltä kuinka luotettavaa hankkia kynsitavaraa? Olen vähän epävarma ulkomailta tilaamisen suhteen mutta noin halvat hinnat hoikuttelee kyllä toden teolla..! Onko laatu myös ihan ok vaikka noin halvalla saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan luotettava ebay on. Kannattaa aina katsoa myyjien saamia palautteita ennen kuin tilaa ja jos positiivinen palaute on päällä 98%, tilaisin ihan huoletta. Laatu on suurimmaksi osaksi todella hyvää, mutta esim nuo tarrat voivat olla sellaista materiaalia, että vaikea saada irti alustastaan järkevästi

   Poista
 4. Kiitos tästä mahtavasta postauksesta! Olin jo tilaamassa nail art -koristeita suomalaisista verkkokaupoista, mutta ebaystähän saa tosiaan noita ihan pilkkahintaan.

  Tein eilen tilauksen ebaysta ja tilaukseen eksyi monia yllä mainitsemiasi tuotteita. Karsin pois mm. isot 3 mm strassit, fimot, glitterit ja mikrohelmet. Mutta tilalle otin kuivakukkia (60 kpl hintaan $2,19), setin eri kokoisia valkoisia helmiä (1200 kpl hintaan $1,69) ja koristeteippejä (18 rulla hintaan $2,70). Tilaukselle tuli hintaa vain n. 18 €. :) Nyt vain toimituksia odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu, ihanalta kuulostaa sun tilauksesi, toivottavasti pian alkaa paketteja kolisemaan postiluukusta!

   Poista
 5. Itse tykkään usein tehdä kuviot konadilla. Niitä ilman tuskin selviäisin, mutta tietenkin koristelakoilla saa piirrettyä mitä hyvänsä, jos vain taidot riittää.

  Täytyy vissiin tutkailla vähän tarkemmin ebayn tarjontaa, jos sieltä on mahdollista löytää tuollainen arsenaali kamaa tuolla hinnalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, kyllä mäkin konadiin luotan kuin kiveen kun haluaa saada nättiä, tasaista ja helposti, mutta tämä budjetti ei konadeille venynyt (:

   Ja suosittelen kyllä tutustumaan ebayn tarjontaan, sieltä voi löytää vaikka mitä kivaa

   Poista
 6. Olipa hyödyllinen postaus! Tuli kyllä luettua ihan ajatuksen kanssa ja voisi eBayn maailmaan tutustua vähän tarkemminkin. Ainoa ongelma on että olen alaikäinen niin pitää vanhemmatkin perehdyttää ;). Kiitos ja kumarrus tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti vanhemmatkin tykkäävät hyvää (:

   Poista
 7. Olipas kiva postaus! En tiennyt yhtään että kuinka halvalla ebaysta saa noita kynsi juttuja (: siis sisältyvätkö postikulut todella tuohon hintaan? Jos toimitus on suomeen asti? Kiitos kuitenkin postauksesta ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, postikulut on sisällytettyinä hintaan ja toimitus on suomeen asti (: ebay osaa olla tosi halpa, jos osaa etsiä oikeasta paikasta :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...