19.8.2012

Kesähankintoja -video

Pitäisi näköjään jättää kaikki tällaiset vähänkään työläämmät blogipostaukset lomien aikaan tehtäviksi. Tämä video on kuvattu viime sunnuntaina iltapäivällä ja tälleen kunnioitettavalla viikon varoitusajalla sain sen blogiini. Olen tainnut olla vähän megapaljon turhan kiireinen viime viikon aikana kun "käyn nopeasti tunniksi kaupungissa" reissut venähtää sellaisiin 11 tunnin reissuihin. Mutta kesästä saa nauttia ja löysimpä vihdoin ne tarvittavat tunnit videon editointiin, lataamiseen ja blogin päivittämiseen.

Ihan jo muuten etukäteishuomautuksena: ei, en kuvittele, että musta ja valkoinen on päävärejä niin kuin videolla väitän, aivotoiminta teki taas kerran näköjään lakon omaksi ilokseni...


Kun mainitsin videolla, että edellinen viikko oli ollut tosi rankka ja olen ihan päästäni sekaisin, se on johtunut tuon meidän koiraherran hännästä. Jo olevinaan tosi hyvin toipunut amputaatiohaava tulehtuikin yhtäkkiä, mikä johti uuteen leikkaukseen ja koiralle niin vahvoihin kipulääkkeisiin, että raukka oli ihan sekaisin pitkään. Nyt alkaa taas jo vähitellen näkyä valoa tunnelin päässä, mutta viime viikonloppuna olin itse aivan sekaisin huolesta tuon yhden puolesta. Raukka pikkuinen!

Nyt sitten kun videolla on selitettu jo kerran lakoista, vedetään sama vielä kuvina niille, jotka videota eivät jaksa katsoa. En jaksa venyttää tästä postauksesta kilometrin mittaista kuvailemassa uudestaan lakkoja tekstin muodossa, joten mennään nämä läpi lyhyesti:


Flormar: 801, 802, 805, 808, 809, 814


Flormar: 817, 819, 820, 821


Color Club: Metamorphosis, Sparke & Soar, Daisy Does It, Fly With Me


China Glaze: Pink Plumeria, Flirty Tankini, Love's a Beach


China Glaze: Sun-kissed, Orange You Hot?, I'm With The Lifeguard


Nfu Oh: JS-01, JS-04, JS-05, JS-15

// end of picture spam. mitkä on teidän suosikit?

7 kommenttia:

 1. Aivan upeita lakkoja!

  Omat suosikkini ovat Flormarin holot, China Glazet sekä Color Clubit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi chinat on kyllä ainakin kynsillä tosi kivoja!

   Poista
 2. Mun oli kans pakko hankkia toi Nfu Oh:n musta jelly, kun OMG Polish 'em -blogissa oli niin mielettömän hieno jelly sandwich jossa sitä oli käytetty!

  Mulla oli myös Pink Plumeria, mutta se lähti eka käyttökerran jälkeen eteenpäin, en tykännyt. Laita kaksi kerrosta aluslakkaa, kun käytät sitä, tai tiedossa on keltaiset kynnet. :E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, näin samat sandwichit jo sen jälkeen kun olin noi jo tilannut ja olin niin iloinen et tilasin ton mustan, vaikka tuntuu, että se vois olla vähän vaikea sandwicheihin yhdistää. pitää vielä rakennella omat voileivät sillä!

   ja mietin tossa yks päivä, et sulla oli jostain neonista huonoja kokemuksia, mutta en enää muistanut mistä... käytin tota jo kerran yhdellä kerroksella aluslakkaa ja mun kynnet ei kyllä yhtään ottaneet iskua siitä... en sit tiedä onko mun kynnet vaan sitä luokkaa, ettei ne jaksa oikein pillastua enää mistään :D muistatko mitä aluslakkaa käytit noiden kanssa?

   Poista
 3. Mielenkiinnilla odotan kokemuksia tuosta Flirty Tankinista. Oma pulloni ei juurikaan Swatch-kuvia muistuta, vaan on käytännössä puhdaspinkki. Ja noi jellyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jellyt <3

   ja juu, mun pitää heittää toi Flirty Tankini jossain vaiheessa ihan yksin kynsille kun mulla oli se jo yhden lakkauksen alla, mutta en pahemmin silloin saanut kuvaa siitä millainen se on yksinään. vähän itekin pulloa katsellessa ihmettelin, mitä oonkaan taas tilannut, mut kyl se luonnossa oli taas vähän kivempi onneks

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...