3.9.2012

007 and a mission - cheap nail polish vol. 2 [Gina Tricot]

Heii, mä en enää edes muista, miten postaukset kuuluisi aloittaa, kun niitä on sen verran hiljakseen tippunut tässä viime ajat, mutta nyt siihenkin pitäisi tulla muutos, kun seuraavat 8 päivää postauksia pitäisi ilmestyä joka päivä teemaviikon muodossa. Sonne kyseli multa haluaisinko jossain vaiheessa ottaa uusiksi teemaviikon, joka jo joskus viime vuonna pidettiin vertaillen halvempien ja kalliimpien lakkojen eroa ja lähdin mukaan mielelläni.

Nyt siis teemana olisi taas vertailla kahdeksaa halvempaa lakkamerkkiä kalliimpiin ja toteuttaa saman teeman ympärille erilaisia kynsiä kummaltakin. Viime kerralla meillä oli aika tiukat säännöt sallittavista lakoista, koristetarvikkeista ja muista sellaisista, mutta nyt otettiin rennommin, eli päivälle on päätetty väri ja teema, mutta muuten saa vapaasti koristella muilla halpislakoilla niitä päivinä kun itse halpiksia käyttää ja päinvastoin sitten muina päivinä. Tätä siis olisi luvassa ens maanantaihin saakka ja itselläni ainakin sellainen pieni kiva monsteri nurkassa on siitä, että mulla ei netti toimi tällä hetkellä ollenkaan (ei itseasiassa ole toiminut keskiviikkoyön jälkeen) ja ei ole mitään takeita koska se saadaan pelittämään. Eli siis jos mun postaukset tulee vähän epäloogisiin aikoihin, meidän nettiä saa - ja pitää - syyttää. (Onneksi iskän mokkula on kaveri aika usein.)Sonne siis aloitti homman taiteilemalla Gina Tricotin lakoilla jotain söpöä. Lakan nimi on Lilac Me ja lisää infoa kynsistä ja lakasta löytyy sitten Sonnen blogista. Mulla itselläni ei ole Gina Tricotin lakoista mitään kokemusta, joten itse en niistä osaa sanoa, mutta onneksi tuo toinen osapuoli on vähän enemmän niistä kokemuksia hommannut ja osaa kertoa kannattaako niihin panostaa vai ei. Omien kynsieni kohdalla taas kohtasin pienen ongelman, enkä nyt puhu noista kynsinauhoista, jotka taas pillastuivat mulle kaikista öljyistä ja rasvoista huolimatta. Mun piti söpöillä ja tiesin tasan tarkkaan mitä lakkaa olisin halunnut käyttää: Kikon vaaleanlilaa joka on aivan ihana, mutta se on halpislakka ja mun kuului käyttää kalliimpia merkkejä. Päätin, että tämä viikko alkoi huonosti kun ensimmäisenä päivänä jo olisin halunnut sortua, mutta onneks vastaava lakka löytyi myös OPIen joukosta. Vaaleanlila Rumple's Wiggin' on OPIn Shrek kokoelmasta keväältä 2010 samoin kuin vaaleansininen What's With The Cattitude. Vaaleanpunainen sen sijaan edustaa China Glazen kevään 2010 kokoelmaa sävyssä Something Sweet. 


Söpöilyissä jouduin tyytymään konadeihin, koska nämä kynnet on jo melkein pari viikkoa sitten tehdyt ja muistan, miten mulla oli kamala kiire mökkireissulle kavereiden kanssa ja luovan pään piti olla nopea. Joten sydämiä ja rusetteja pääsi keikkumaan kynsille ja omasta mielestäni lopputulos oli ainakin ihan suloinen. Ei ehkä uniikein idea maailmassa, mutta ei sen aina tarvitse olla.

Tällä tavalla potkaistiin käyntiin uusi teemaviikko. Toivottavasti ihmiset pitää tästä yhtä paljon kuin edellisestä teemaviikosta ja jos jostain syystä ei nappaa, näettepähän ainakin parin kynnet per päivä täällä blogissa ja tekstit voi hyvillä mielin skipata jos tahtoo. Mutta kertokaa mielipiteenne, yey vai ney teemaviikolle?

9 kommenttia:

 1. Ihana teemaviikko, tykkään!! Yey yey ehdottomasti :D Ja oikein suloiset ja söpöiset kynnet =) Ei sun kynsinauhat näytä yhtään pahoilta mun kynsiauhoihin verattuna, jos se nyt yhtään lohduttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se ehkä vähän lohduttaa ja ovat nuo onneksi jo vähän parantaneet kuntoaan :D mutta hyvä, että teemaviikko kelpaa!

   Poista
 2. Yey ehdottomasti! Edellinenkin vastaava teemaviikko oli hauskaa seurattavaa, joten varmasti tämäkin. Ainakin alku on varsin lupaava, oli hauska nähdä, miten erilaiset toteutuksenne ovat jo tässä olleet samalla teemalla ja värimaailmalla. Rusetti taitaa löytyä molemmilta, mutta muuten on aika erilaiset koristelut. Mielenkiinnolla odotan, mitä muuta olette keksineet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, että odotat innolla. mulla itsellä on sellainen inspispuute vaivannut tässä jo pitkään, etten yhtään tiedä mitä saan taiottua kynsilleni täksi teemaviikoksi :D

   Poista
 3. todellakin yeah teemaviikolle, aihe on kiva ja tykkään ainakin ite teemaviikoista paljon (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, toivottavasti viikko täyttää odotuksesi!

   Poista
 4. Oi älytöömän suloiset kynnet!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...