9.9.2012

007 and a mission - cheap nail polish vol.2 [Flormar]

Sunnuntai ja toisiksi viimeistä viedään. Hui. Rehellisesti sanottuna alan oleen aika kypsä käyttämään jo muitakin lakkoja ilman erityisiä teemoja. Yritän kyllä vähitellen toteutella myös muita ideoita, joita olisin voinut tämän teemaviikon kynsiksi tehdä, mutten koskaan saanut aikaan. 


Päivän merkkinä on Flormar, josta itse en pahemmin perusta, mutta mihin tuo toinen teemaviikkoa toteuttava osapuoli on hurahtanut ihan toivottomasti tässä viimeaikoina. Sonne voi hoitaa sen hehkutuksen bloginsa puolella ja minä voin varmaan pitää vain mölyt mahassani. (Okei, mun "ongelmat" Flormaria kohtaan on ihan kamalan ruma pullo, joka ei mahdu Helmeriin ja uuniikkien sävyjen vähyys. Ne pari lakkaa, joita mulla on, on kyllä laadultaan ihan upeita.) Sonnen kynsissä käytetty tumma lakka on Flormarin 391, loput lakat taas löytää tosiaan neidin blogin puolelta. 


Mulla oli taas liian monta kivan oloista ideaa tummiin kynsiin, mutta loppuviimein en toteuttanut yhtäkään kun näin laatikossa OPIn Black Spotted lakan. Kyseessähän on Ranskan Sephoroissa exclusiivisesti julkaistu öljyefektilakka. Siksi vain ranskassa, että tässä on jotain kemikaaleja joita ei kai saa kosmetiikassa käyttää muualla kuin Ranskassa. Tämä tosiaan korvasi ranskassa vihreän shatter-lakan Spiderman -kokoelmasta. 

Vaikka mä olen ihan äärimmäisen onnellinen tämän omistamisesta, tykkään keräillä uniikkeja hienoja lakkoja, en vielä oikein ole oppinut olemaan sinut tämän lakan kanssa. Tätä pitää levittää ihan megalomaanisen ohut kerros, siten että kuvittelee, ettei siveltimessä ole edes levitettävää lakkaa jäljellä ja muutamista käyttökerroista huolimatta en ole vieläkään oikein oppinut kontrolloimaan sitä, miten tämä öljyilee. Ei mielestäni näytä maailman kauneimmalta, mutta ehkä mä joskus opin vielä kunnolla!


Pohjana kynsillä oli etusormesta nimettömään China Gazen Lemon Fizz, Nfu Oh:n JS15, OPI:n Steady As She Rose ja China Gazen Re-fresh Mint. Haluaisin tietää mikä etusormellani on ongelmana kun useista yrityksistä huolimatta tuohon etusormeen keskelle ei tarttunut lakka vaan siihen ilmestyi väkisinkin tollainen vako. Levittyvyysongelmien lisäksi tässä lakassa on pari muutakin huonoa puolta: tätä on mahdoton siistiä kynsinauhoilta nätisti ja tämä kuluu ennätysnopeaan pois.

Olin eilen koko päivän ja yön menossa ympäri kaupunkia ja vaikka mielestäni en käsiäni paljon käyttänytkään, päälimmäinen öljykerros halkeili jo yhden päivän jälkeen pahasti ja voin kertoa, että kynnet näyttävät nyt vähintään mielenkiintoisilta. Luulen, että toisenlaisella päällyslakalla tulokset voisi olla parempia, mutta Sechestä tämä lakka ei ainakaan tykkää.

Vaikka itse en näistä kynsistä liiemmin perusta, aiheuttivat nämä kyllä ihmetystä paljonkin eilisen illan ja yön aikana. Mielestäni parasta oli bussipysäkkiseura, jota sain puoli viiden aikaan aamulla jätkästä, joka oli kovin kiinnostunut kynsistäni. Tulevat sukupuolet saavat harmikseen tosin todeta, että tästä ei kehittynyt mitään vuosisadan rakkaustarinaa toisen kysyessä multa oliko ilta ollut hyvä ja vastatessani, että System Of A Downin kuuleminen baarissa viimeisenä biisinä, oli mahtavuutta, kysyi herra mikä on System Of A Down. Juu-u, kiitti ja hei hei :D

Mitäs mieltä muut on öljylakasta? Minkä lakan päälle itse kerrrostaisitte saadaksenne kivan lopputuloksen? Mulla alkaa ideat kohta loppua!

6 kommenttia:

 1. Kokeile jonkun kivan hololakan päälle? Nuo kynnet on kyllä tosi mielenkiintoset (hyvällä tavalla) :)

  VastaaPoista
 2. Innostuin tuosta öljylakasta sen verran, että piti Sonnen blogista hyppiä tänne..
  Ihastuin sun kirjotustyyliin niin, että taidan jäädä toistaiseksi seurailemaan sun postauksia tänne (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, että kirjoitustyyli miellyttää ja tervetuloa seurailemaan blogia tarkemmin (:

   Poista
 3. "tulevat sukupuolet" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, voi luoja mun ajatustenjuoksua taas kerran :D mitäköhän hybridi-sukupuolia ennustan tulevaisuuteen :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...