5.9.2012

007 and a mission - cheap nail polish vol.2 [NYX]

Tänään siirrytään uuteen halvempaan merkkiin. Mulla itselläni on aika heikosti kokemuksia NYXin lakoista - lähinnä sävyt ei ole sytyttäneet - mutta Sonne kirjoittelee taas enemmän omista kokemuksista omaan blogiinsa, mistä saatte lisää tietoa näihin Burberry kynsiin käytetyistä lakoista ja muuta tarpeellisesta. Sen verran osaan kertoa, että Walnut Frost on pohjalakkana näillä kynsillä.


Omat kynnet taas oli ongelma siinä kohdassa, että päivän teema on work appropriate ja minun ideapääni on suurimman osan ajasta kaikkea muuta kuin rauhallinen ja konservatiivinen. Yritin kuitenkin ja jopa ihan tykkäsin lopputuloksesta.


Mulle työystävällisistä kynsistä tulee ensiksi mieleen ranskis. Jotain rauhallista, mutta koristeluja päälle, että kynnet on kuitenkin sallamaiset. Mun ensimmäinen oljenkorsi olisi ollut konadit, mutta kun päätin, että en saa ylikäyttää niitä tällä teemaviikolla, yritin hakea jotain muuta kaunista, klassista ja yksinkertaista. Tiedä sitten kuinka yksinkertaista on iskeä kynsilleen kuivakukkia, mutta omasta mielestäni lopputulos oli ainakin kyllin rauhallinen, että näillä vielä suurimmassa osassa työympäristöjä voisi elää. Ongelmahan on siinä, että toiset eivät voi käyttää kynsilakkoja ollenkaan työssään ja kuten itselläni, mulla saa olla minkälainen ilotulitus vaan kynsillä, eikä kukaan reagoi asiaan mitenkään, työpaikoista riippuvaistahan tuo on.Omissa kynsissä siis ranskislakkana Essien Mademoiselle, valkoinen tipeissä on China Glazen White on White ja koristeina dotting tool pisteitä ja pari kuivakukkaa per käsi. Ilmakuplia lukuunottamatta tykkäsin näistä kynsistä itse ainakin paljon. 

Pahoittelen lyhyttä postausta, mutta mulla on vähän kiire saada kaikki mahdollinen aikaan kun päätin keksiä aika yllättävän turunvierailun tähän teemaviikolle ja pitää ajastella postauksia valmiiksi teille ennen kuin karkaan. Mutta kertokaa mitä pidätte kynsistä? Voisitteko itse ilmestyä työpaikalle tällaisissa lakkauksissa?

9 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ranskis! Voisin todellakin pitää tällaisia hillittyjä kynsiä töissä, vaikkakin yleensä tykkään olla värikkäissä kynsissä. :))

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Kuivakukat sopii näihin tosi hyvin, yleensä en ole niistä kovin innostunut, mutta nyt tykästyin niihinkin. :) Onko muuten Mademoiselle suuren suosionsa arvoinen ranskislakka mielestäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä on kaiken hypen arvoinen. levittyy tosi kauniisti ja tasaisesti jo yhdellä kerroksella ja kuivuu nopeasti. suosittelen ehdottomasti ranskislakaksi

   Poista
 3. Sinulla on tunnustus blogissani!
  http://jontunkynnet.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...