16.9.2012

MIYO - Lilac


Mä näköjään hitaasti mutta varmasti olen kokoamassa näitä kaikkia MIYOn tuoksulakkoja kokoelmiini. Perjantaina kotiin muutti mun kanssani purppurainen Lilac, joka on ainakin MIYOn ständien mukaan syreenin hajuinen, todellisuudessahan tämä lakka haisee rantaleluille... Hmm, ehkä on kuitenkin vakuuttavampaa myydä lakkaa syreeninä, kuin uimarenkaana. 


Tämä on tosiaan kolmas näistä tuoksulakoista jonka ostin ja edelleenkään nämä ei petä laadullaan. Näissä kynsissä lakkaa on kaksi kerrosta ja tätä oli tosi helppo käsitellä. Ei tarvinnut pelätä kynsinauhoille karkaamista tai mitän muutakaan. Sävynä tämä on todella tumma violetti, joka on vahvasti punapohjainen ja sisältää ihana sinertävää shimmeriä lakan seassa. Kun ensiksi avasin pullon ja aloin lakkaamaan kynsiä, epäilin että joutuisin poistamaan tämän kynsiltä ennätysvauhtia, koska haju oli todella ikävä. Kuivattuaan tämä kuitenkin haisee makealle ja hyvälle - aivan samalle mitä uimarenkaat ja muut rantalelut haisivat aina lapsuudessani kun käytiin aurinkomatkoilla. Mä luulen, et tää on taas niitä hajuja, jota ei tajua, ellei ole juuri niitä rantaleluja lapsena sniffailut useasti, mutta oikeasti, tämä on dead on tuoksu niille kaikille. 

Koristeluiksi itselleni riitti "yksinkertaiset" strassirykelmät kynsille, enkä halunnut enempää kynsille vääntää. Saattoi myös johtua myöhäisestä kellonajasta kun tein kynsiä joskus vielä kahden aikaan yöllä siivoamisen ja huoneen uudelleenjärjestämisen jälkeen. Huone näyttää nyt kivalta ja vaihtelu on tervetullutta muutosta. Onnistuin tosin huonekaluja nostellessani satuttamaan selkäni aika lahjakkaasti ja huvitin itseäni kun liikuin tänään kaupassa melkein yhtä sulavasti kuin keppien avulla kulkenut ehkä 90-vuotias mies... Myös takareidet huutaa hallelujaa tässä vaiheessa, mutta ajattelin kaiken uhalla vielä napata koiran hihnaan ja lähteä sen kanssa seikkailemaan hetkeksi tonne metsiin. Toivotaan, että liikunta vaan vetreyttäisi näitä mun lihaksia, mutta onhan sekin vaihtoehto, että makaa huomisen täyskoomassa sängyn pohjalla...

5 kommenttia:

 1. Uimarenkaan hajuinen lakka :D Nätit lakkaukset!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet!

  Pitäisiköhän itsekkin hamstrata noita tuoksulakkoja..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ja suosittelen hamstraamaan joo, mä ainakin tykkään noista tosi paljon!

   Poista
 3. Rantalelu tuoksuna. :DD Luulen kuitenkin tietäväni hyvin tarkkaan mitä tarkoitat. Melkein saan sen tuoksun nenääni ilman lakkaakin, nostalginen tuoksu kieltämättä. :D
  Lakka ja kynnet näyttää molemmat kivoilta, pitää varmaan käydä tsekkaamassa Lilac ihan livenäkin, se on jotenkin jäänyt itseltäni huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ihanaa, että joku ymmärtää mitä tarkoitan :D mut joo, jotenkin toi lilac niissä ständeissä hukkuu ehkä niiden muiden kirkkaampien värien sekaan, mutta olen onnellinen ostoksestani kyllä, tosi kiva lakka kyseessä (:

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...