30.9.2012

Freak / Lunatic!

Ainahan ihminen oppii jotain uutta; tänään opin ainakin sen, että Modelsin Mirrorballeja on aika mahdotonta kuvata tummalla pohjalla silloin kun lakan glittereiden sävy on liian lähellä pohjalakan sävyä. Tämän päivän tuloksena oli kynnet, jotka on kauniit kyllä luonnossa, mutta jotka kameran linssin läpi ei kyllä tykkää näyttää kauneuttaan. Tai sitten minä en vain osaa käyttää kameraani, mutta tässä olisi ainut edes semi-julkaisukelpoinen otos, sekin keinovalossa illalla otettu. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta... 


Freak Out! oli kuitenkin ensimmäinen ballssi, joka pääsi kynsille. Jostain syystä tämä sininen aiheutti suurimmat sydämmentykytykset omalla kohdallani ja tiesin heti myös, että Orlyn Lunar Eclipse olisi se kaveri, jolle haluaisin tämän friikin parittaa.
On ehkä typerää sanoa, että "joo, kyllä nää oikeasti näytti luonnossa kivoilta, kamera ei vaan totellut", mutta kerrankin se on totta. Ehkä saan minäkin tuota syytä pari kertaa elämässä käyttää. Pohjalla siis Lunar Eclipse x3, jonka ehkä vasta eilen tajusin olevan yksi lempi sinisiäni. Aina kun haetaan tietynlaista sinisen sävyä, tartun tähän tämän mielettömän shimmerin ja kauniin jäljen takia. Jotenkin hassua, että tämä melko tavallinen sininen on koko Cosmic FX kokoelman käytetyin lakka omalla kohdallani, vaikka luulin, että tätä tulisi kaikkein vähiten käytettyä. (Halley's Comet on edelleen sen kokoelman kaunein lakka, mutta käytän mielummin jotain sen monesta dupesta jostain syystä.)
Freak Out!ia on sinisen lakan päällä yksi kerros, joka oli kohtalaisen helppo levittää, vaikka muutamiin kynsiin jouduin ehkä vähän kalastelemaan noita vaaleansinisiä foliopaloja pullosta. Tässä on vaan yksi ongelma, mä olen todella huono sietämään sitä, että noita foliopalasia töröttää kynsiltä ja nypin helposti pois niitä, jotka eniten ärsyttää. No mutta, kauneuden eteen pitää kärsiä!

Mulla ei nyt riitä yhtään enempää juttua, joten ehkä tää oli tässä tällä erää. Sen voin vielä sanoa, että vaikka lupaisin arvonnan voittajia mahdollisimman pian julkaistaviksi, se varmaan venyy tähän iltaan väkisin, kun en olettanut, että tänä viikonloppuna ei hirveästi olekaan aikaa mihinkään ylimääräiseen. Mutta kärsivällisyys kannattaa!

10 kommenttia:

 1. Minusta lakkaus näyttää upealta kuvassakin, joten voi vaan kuvitella kuinka upeat on livenä! Hyvä yhdistelmä varmasti. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun ite en vieläkään jaksa hypettää tämän kokoelman puoleen. Mulla on Mo:n lakkoja luvattoman paljon, ja en tykkää siitä, miltä mun kokoelma näyttää lakkalaatikossa. En halua että kyseinen merkki ottaa ylivaltaa mun laatikossa. Mutta valkonen on niin dominoiva väri mustan seassa, että laatikkoni näyttää siltä, kun mulla olisi puolen MO:n lakkoja. Silti menin ja hyödynsin modelssin alen ja tilasin muutaman lakan. Samalla tilasin kyllä sitten kans Chinaa ja Nufua.. Kaikki tietenkin suomeen, joten katsotaan miltä mun lakkasaalis näyttää vuoden päästä.

  Hyviä selityksiä taas siitä, miksi en haluasi tykätä Models Ownista. Silti sitä on kuitenkin pakko ostaa ja lopulta harmitella sitä, miltä kaikki näyttää laatikossa. Järkevää, eikö! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha, mut hei, näissä mirrorballin ekassa launchissa oli noi metalliset korkit, niin eipä ole niin valkoista :D ei vaan, mullakin on ihan älyttömästi MO:n lakkoja kanssa ja tosta alesta ois tulossa vielä viis uutta. Miten tässä näin kävi? haluun sit tietää, millaisen kasan lakkoja saat kun suomeen palaat, voi olla aika iso määrä :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...