1.10.2012

Baby you're hot stuff


Jotenkin ironisesti päätin käyttää sitä Mirrorball lakkaa seuraavaksi, jonka sanoin olevan ainakin itselleni varmasti se kaikkein vaikein yhdistää. En oikein edes itse tiedä miksi, mutta oli vain pakko koittaa ja tällä kertaa ei menty onneksi mielestäni yhtä pahasti takalisto edellä puuhun kuin mitä eilen. Kynsille siis pääsi pinkkivoittoinen Hot Stuff piristämään päivää. 


Viisastuin eilisestä sen verran, että valitsin tällä kertaa pohjaksi vaalean lakan, enkä lähtenyt riskeeraamaan taas tumman pohjan päälle. Pohjalle siis China Glazen Encouragement kertaa neljä muistaakseni. Tämä on pari-kolme vuotta sitten ilmestynyt Breast Cancer Awareness lakka China Glazelta: todella vaalea baby pink glass flecked shimmerillä. Kaunis tapaus. Päälle sitten vielä kerros Hot Stuffia, joka tosiaan on tiheintä glitteriä noista Mirrorballeista, mutta ohuella kerroksella kynsistä tuli tosi kivat. Vaikka tässäkin on noita mylar hippusia, ne ei tässä lakassa törötttäneet kynsiltä oikeastaan yhtään, eikä tullut nyplättyä kynsiä yhtään liikaa päivän aikana. 
Tässä ennen lakkojen poistoa kokeilin vielä levittää ranskislakkaa yhden kynnen päälle testatakseni miltä tämä sandwichina näyttäisi ja lopputulos oli kiva. Harmi, että myöhä kellonaika esti kuvan nappaamisen. 
Nyt taidan pitää ainakin päivän taukoa näistä glittereistä ennen kun saan yliannostuksen kimallusta ainakaan ihan heti. Nyt kun vielä keksisi mitä kynsilleen haluaisi tehdä, menisi hyvin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...