3.10.2012

No Way José


Mä päätin eilen illalla, että nyt ois vihdoin aika saada noi rusettikoristeet lipastosta piilottelemasta kynsille saakka. Pieniähän nuo söpöt rusetit on, mutta kun omistaa tällaiset kaarevat kynnet, tiesin, ettei nämä menisi täysin kynnen myötäisesti ja pelkäsin, että nämä ärsyttäisivät minua. Niin kuin olen sanonut, fimot on mun pahimpia vihollisia juuri tuosta syystä. Rusettien kanssa parin yhden hard to find kaunokaisen, nimittäin China Glazen No Way Josén.


José on mielestäni edelleenkin aivan ihana. Vaikka olen niin miljoonasti sanonut, että tällainen lila ei vain ole oma sävyni, pakko myöntää, että mun kelkkani on käännetty. Ei tää edelleenkään suosikkiväri ole, mutta viihdun hyvin nykyään myös näissä tyttöväreissä. (Terveisin eräs, joka vihasi pinkkiä ja vaaleanpunaista vielä ehkä 5 vuotta takaperin ja nykyään saan kuulla kavereilta "tottakai salla tykkää tosta kun se on vaaleanpunainen. Takinkääntäjä, pirulainen.)
Lakkaa pääsi tosiaan kolme kerrosta kynsille, jonka päälle heitin kerrosken Secheä ennen kuin painoin rusetin kosteaan lakkaan tiukasti kiinni. Niin kuin arvelinkin, ihan uloimmat reunat jäi vähän töröttämään eivätkä asettuneet kynsille täysin, mitä yritin vähän taktikoida laittamalla rusestit lähelle kynnen juurta kun ajattelin niiden kestävän siellä vähän paremmin kuin tipeissä. Tässä vaiheessa kun rusetit on hengailleet kynsillä noin 24 tuntia, yksikään ei ole vielä irronnut ja ovat selvinneet hyvin mm. nukkumisesta ja hiustenpesusta. Itseasiassa yritin tässä testata, minkä verran voimaa tarvittaisiin, että saisi rusetin irti, mutta ainakaan omat sormivoimat ei riittäneet siihen. Ja kiinnikkeenä tosiaan vaan se painaminen märkään lakkaan + kerros päällyslakkaa päällä. Siitä huolimatta, että olen vähän raapinut näillä itseäni päivän mittaan, tykkäsin näistä kyllä paljon (jos siis olisin jättänyt taas kerran dotting toolin laatikkoon). Ei musta ehkä kovin hyvää 3D koristeiden pitäjää tule, mutta nämä rusetit kyllä jaksaa miellyttää mua. Myönnettöäköön myös, että sen lisäksi, että kaverit kiusaa mun ostavan kaiken vaaleanpunaisen, ne kiusaa mun ostavan kanssa mitä tahansa missä on rusetteja. En myönnä mitään. 

Onko kukaan muu yhtä rusetti-fani kuin mitä itse olen? 

16 kommenttia:

 1. ihanat kynnet ja onhan rusetit kauniita ,mullaki noita kynsirusetteja mut en oo viel saanu kynsille saakka =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos (: kannattaa kokeilla rusetteja pian, noi oli yllättävän kivoja!

   Poista
 2. Miiii rusettifani! Ja oi mitkä kynnet, näyttää että oisit tehnyt liukuvärjäyksen! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tiedän, että sinä oot ainakin fani :D mut joo, ei oo liukuvärjäystä, mut sehän ois ollut tosi kiva vaihtoehto näihin... hmm...

   Poista
 3. Aivan ihanan värinen lakka ja ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet ja mä ilmoittaudun rusettifaniksi :D Etenkin kaikki vaatteissa, koruissa ja hiusjutuissa ja kynsissä ja ja noh, kaikki rusettijutut on ihania :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koruissa etenkin rakastan rusetteja ihan yli kaiken :D

   Poista
 5. Yksi rusettifani lisää ilmoittautuu. :) Liilaa fanitan myös kovasti, joten näistä kynsistä kaikessa söpöydessään tykkään todella paljon. :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...