14.10.2012

Electric boogie nights


Toisiksi viimeistä Mirrorball lakkaa viedään. Pidin vähän taukoa näistä glittereistä, ettei tule yliannostusta, mutta näiden kynsien jälkeen yksi niistä on enää testaamatta. Kyseessähän on se kultapainotteinen Disco Inferno, josta jo valmiiksi sanoin, että se on kaikkein vähiten suosikki. Pitää sekin kohta iskeä kynsille testiin. 


Näihin kynsiin idea ei kyllä lähtenyt glitteristä, vaan tuosta ihanaisesta neonpinkistä pohjasta, nimittäin Color Clubin Electro Candy lakasta. Mielettömän ihana purkkapinkki sinisellä flashillä, joka on ihan yksi ultimate suosikkilakkojani ikinä. Kunnon kaunotar. Eilen kun tällä lakkailin, mietin, kuinka suurta kusetusta on joidenkin kynsilakkapullojenkin kyljessä olevat säilyy 12/24/36 kuukautta merkinnät. Tämä Electro Candy on nimittäin ostettu keväällä 2009 yhdestä independent beauty storesta New Yorkista, ihan Madison Square Gardenin vierestä ja se on ollut käytössä siitä saakka. Eli ikää on arviolta 3,5 vuotta tällä hetkellä ja koostumus ei ole muuttunut yhtään, lakka on edelleen yhtä ohutta, kauniisti levittyvää ja helposti käyttäytyvää. Alkoi itseänikin melkein huvittaa ajatella, että pullo on ihan uudenveroisessa kunnossa, enkä usko, että tuolle tarvitsee thinneriäkään näyttää ennen kuin sillä on tuplasti sen verran ikää kuin nyt. Salla hearts Color Clubs!
Okei, kun pinkkiä on hehkutettu tarpeeksi, voidaan vähän hehkuttaa tuota peilipalloakin. Tämä pullossa violetiksi taittava lakka taitaa saada violettisuutensa eniten magentan ja sinisten hex-glittereiden sekoituksesta ja vaaleanvioletit foliopalat korostavat violettisuutta. Ohuen kerroksen levittämällä kynnelle päätyy lähinnä vain noita pieniä pinkkejä glittereitä, mutta vähän temppuilemalla, myös foliopaloja tuli kynsille. Pidän tästä Boogie Nightsista ja siitä miltä tää näyttää, mutta pullossa tää oli noista testaamistani Mirrorballseista paksuinta ja hiukan tahmaista. Ei onneksi kuitenkaan niin paljoa, että olisi levittämistä häirinnyt. Ja pullohan on ihan uusi, eilen muoveista avasin vasta, joten ei voi johtua siitäkään, että olisi korkki jäänyt auki. 

Nyt olen näköjään kirjoitellut taas tylsyyksiä ihan liian pitkästi, joten olisi ehkä aika lopettaa postaus. Saatan vaihtaa järjestelemään lakkalaatikoitani uuteen uskoon. Ne on nyt kolme vuotta asuneet aina merkeittäin mun laatikossa, mutta vasta nyt tällä viikolla on tuntunut, että ehkä mielummin järjestäisin ne väreittäin... Noissa on vaan aika järjestäminen, mutta ehkä mä selviän siitä. Millä tavalla muut järjestää lakkansa? Väreittäin, merkeittäin vai ihan vain sekaisin?

10 kommenttia:

 1. Mulla on lakat merkeittäin, se on kaikkein siisteimmän näköistäkin kun samanlaiset pullot ovat nätisti vierekkäin. Tikut ovat sitten väreittäin, joten niistä löytää helposti haluamansa sävyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, mulla oli kanssa vuosia merkeittäin ja näytti musta kaikkein kivoimmalta, mutta nyt kun katson noita uudelleen järjestettyjä laatikoita, näyttää ne kyllä tosi kivoilta sävyittäinkin järjestettynä!

   Poista
 2. Tuo Models ownin lakka on ihana <3
  minullakin on kynsiaiheinen blogi osoitteessa http://diamondonnails.blogspot.fi/
  Voit käydä kurkkaamassa :>

  VastaaPoista
 3. woah! this is a gorgeous layering. ^_^

  by the way the new MJ IMAGE PLATES are already released. If you are interested, you can visit my blog, there are swatches and reviews of MJ image plates, thank you! ^_^

  VastaaPoista
 4. Tuo Electro Candy on kyllä munkin ihan ultimatesuosikki pinkeissä. :) Tosin ohentajaa oon joutunut kerran laittamaan kun tuntui olevan hieman paksuuntunutta vaikkei nyt ole ollut kun ehkä vajaa 2v avattuna. :O

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...