5.10.2012

"Friday night and the lights are low"


Kyllä, yritän otsikolla selvästi tartuttaa jokaisen elävän sielun päähän vähän Abbaa, olen ilkeä. Tykkään musiikin mukaan nimetyistä kynsilakkakokoelmista paljon, mutta ärsyynnyn siitä, että nämä kappaleet jää soimaan päähän. Tälläkin hetkellä tekisi mieli hakea hyllystä Mamma Mia! dvd (sain äitiltä joululahjaksi silloin aikanaan...) ja katsoa vähän kun James Bond laulaa ja nauraa itse. 
James Bondista tulikin mieleeni, että taidan olla ainut, joka ei ole kiinnostunut vielä yhtään OPIn tän vuoden James Bond teemaisesta holiday kokoelmasta. Ei ole kovin ihmeellisiä sävyjä omasta mielestäni ja pakko myöntää pieni salaisuus ehkä; en ole ikinä nähnyt yhtäkään James Bond leffaa. Tai edes pientä osaa niistä. Ei vain osu mihinkään mua kiinnostavaan lohkoon aivoissa. Kukahan pakottaisi mut istumaan edes yhden leffan ajan alas, jotta voisin sanoa, etten ole ihan täysin sivistymätön. 


Mentiinkö taas lahjakkaasti ohi aiheen. Taidettiin menä, mutta ei välitetä siitä, nimittäin omilla kynsilläni oli - taas vaihteeksi - tarjolla vähän glitter sandwicheja. Nämä oli sellaista lakkojen kerrostamista, ettei tosikaan ja en ole ihan varma olisi lopputulos kaiken sen arvoinen. Pohjalla on nimittäin Nfu Oh musta jellylakka JS01, sen päällä Nfu Oh #54, joka on turkoosi flakieslakka, siihen päälle Dancing Queen ja päällä vielä flakies, musta jelly ja seche. Kunnioitettavat 8 kerrosta lakkaa alus ja päällyslakan kanssa ja nuo nufuthan ei tunnetusti ole maailman nopeimpia kuivujia. Yllättävästi rutuilta kuitenkin vältyttiin ja tummissa kynsissä viihdyttiin päivän verran. 
Mulla on kun oli musta pohja niin halusin laittaa päälimmäiseksi vielä tuon mustan jellyn, koska en oikein tiennyt miten joku toinen läpikuultava lakka olisi toiminut tuon mustan päällä. Jännää syvyyttä näissä kyllä on, mutta ei kyllä vielä ylletä tuon blogikaiman Sallan tasolle, jonka mustat sandwichit on olleet kuolaukseni kohteeni jo pitkään. Mutta ehkä mäkin vielä onnistun joskus...

9 kommenttia:

 1. Minäkään en ole kiinnostunut kyseisestä kokoelmasta, enkö elokuvista. :D Mutta hienot kynnet!

  VastaaPoista
 2. Ihanat ihanat ihanat! Miten glittersandwichit onkaan niin hypnoottisen näkösiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos (: kai noissa leivissä aina se moniulotteisuus ja syvyys on se, mikä näyttää upeimmalta...

   Poista
 3. Onpas tosi nätit! Ja nuo OMG Polish 'Em -blogin kynnet saivat myös mut tilaamaan sen Nfu Ohin mustan jellyn! :D En vain ole ehtinyt vielä testaamaan sitä.

  James Bondit eivät elokuvina voisi juuri vähempää kiinnostaa, mutta lakkakokoelma näyttää ainakin swatchien perusteella kerta kaikkiaan upealta. Maltan tuskin odottaa, että posti tuo sen kotiovelleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan siellä Bondissa pari ihan kaunista lakkaa, mut vähän liikaa samaa sävymaailmaa esim Burlesquen kanssa niissä joissain. Ihan varmasti tosin kun näin sanon, päädyn taas omistamaan melkein kaikki ton kokoelman lakat... terveisin eräs, jolla on 10 lakkaa Burlesquesta ja 10 Muppetseista, ihan vaan hups :D

   Poista
 4. TEEE POSTAUS JA OTA KUVA MIS ON KAIKKI SUN KYNSILAKAT JA LASKE NEE!! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on täällä jotain vilautuksia koko kokoelmasta jo jossain vaiheessa nähty, mut pitää kattoa, jos saisin kaikki lakat yhteen kuvaan :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...