4.10.2012

Parlez-vous OPI?


Silloin kun jotain lakkaa on himoinnut sellaiset kolme vuotta putkeen ja itkenyt sen vaikeaa saatavuutta ja kun vihdoin sen kaunokaisen saa itselleen omaksi, sille voi omistaa ihan yhden pienen hehkutuspostauksen, eikö vaan. 

Se on ihana, kaunis creme, jolla ikää on jo kunnioitettavat 4 vuotta ja joka alkaa olla jo pieni harvinaisuus näinä päivinä. Tässä taas todistetaan, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, kun olen vain vuodet seurannut vierestä tämän hinnan kohoamista korkeammalle ebayssä ja aina yrittelin uskotella itselleni, että selviän ilman tätä. 


Kun viikko-pari takaperin kertoilin teille mun hard to find lakoista, itkin siihen samaan syyssyyn sitä, miten itseäni harmittaa niin maan vietävästi, että en koskaan tätä lakkaa ole onnistunut hankkimaan. Ihanainen Amoena kertoi mulle lakan olleen juuri aiemmin huuto.netissä myynnissä ja tuli vielä seuraavana päivänä kertomaan, että nyt lakka on listattu taas. Ihan mahtavan ystävällistä, enkä voi kylliksi kiittää, koska itse en huuto.nettiä selaa ja tämäkin aarre olisi muuten itseltäni mennyt sivu suun. Nyt se on kuitenkin itselläni ja hintaa postikuluineen tuli vähemmän kuin yhdelle OPI-lakalle kaupassa Suomessa.

Salla on siis superduperonnellinen uudesta kaunokaisestaan joka tosin pääsee kynsille vasta kun keksin koristelut, jotka on juuri niin ihanat kuin ajattelen lakan olevan. 

Kyseessä on siis ihanainen Parlez-vous OPI? syksyn 2008 France kokoelmasta ja kyllä, minä tykkään tästä ihan hirveästi.

Onko joku muukin kotiuttanut ikuisuuden himotuslistalla olleita lakkoja ja on yhtä innoissaan uusista tulokkaista kuin minä?

ps. propsit itselleni kuvauspaikan valinnasta. Ei ilmeisesti riitä, että omistaa iLaitteille kajarit, jotka ovat pandan malliset (kun sitä koskettaa vasemmasta korvasta, ääni hiljenee ja kun koskettaa oikeaa korvaa, ääni koventuu), mutta sen päällä pitää jo lakkojakin kuvata. Juuri näin salla. 

10 kommenttia:

 1. Mietinkin mikä kärpässilmälaite sulla on kuvattuna mut se onkin kajarit :D Ihana kyllä tuo lakkakin :) Mut silti ihkutan täällä pandakajareita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla lakka vie voiton, mutta rakastan kyllä hassuja kajareitani kanssa :D ainoa vaan, että olen supersurkea muistamaan laittaan ne pois päältä ja siksi joudun vaihtaan niihin patterit melkein aina :D

   Poista
 2. Mahtavaa, että sait napattua tämän itsellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos siitä kuuluu vain ja ainoastaan sulle (:

   Poista
 3. Hauska kuvauspaikka ja ihanaakin ihanampi lakka. Onnea hyvästä löydöstä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. innovatiivisia kuvauspaikkoja pitää käyttää joo :D

   Poista
 4. On se ihana, ainakin tällaisen vähän likaisen ja tunkkaisen pinkin/lilan sävyjä rakastavalle. Mulla on hatara muistikuva, että olisin omistanut tuon lakan joskus ja käyttänyt silloin loppuun:o Mutta se olikin aikana ennen tätä friikkeilyä:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on sävynä kyllä ihana. voiskohan toi mun pullo olla sellainen samanlainen kun Maija Poppasen laukku, et se ei loppuis koskaan :D

   Poista
 5. Niin ja kaiuttimista; mulla on alienit:) http://dvice.com/pics/Encounter-2.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja voi mitkä alienit! Mun pandalla on selvästi kilpailijat :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...