15.10.2012

Aqua Violet


Mä järjestelin eilen lakkojani laatikoissa uuteen uskoon ja samalla yritin poimia kokoelmasta niitä lakkoja, joita syystä tai toisesta ei ole tullut testattua vielä kynsille. Tottakai siinä järjestelyn huumassa unohdin puolet ajasta, että ne käyttämättömät piti kerätä erilleen koriin ja jouduinkin äsken käymään uudelleen läpi kaikki laatikot ja pohtimaan mitä lakkoja olen käyttänyt ja mitä en. Loppuviimein tehtävä oli aika vaikea, kun esim viime syksyn/talven ajalta mulla ei ole oikein minkäänlaista todistusaineistoa siitä, mitä lakkoja olen käyttänyt ja mitä en, ja muistikin pätkii, joten aika rajulla kädellä heitin sellaisia "not so sure" lakkoja testaamattomien koppaan. 42 lakkaa sinne jäi asumaan, jos ei ota lukuun näitä tällä hetkellä kynsillä olevia kavereita. Isompi luku kuin monen ihmisen lakkakokoelma, mutta omaan silmääni ihan kohtuullinen. Jos vaihtaa lakat päivittäin ja käyttää 2 lakkaa per lakkaus, eihän tosta riittäisi kuin kolmeksi viikoksi lakattavaa... Mistähän minä pessimistisyyden perikuva löysin yhtäkkiä sen optimistisen puolen. God only knows. 


Kun lakkoja selailin, tulin siihen tulokseen, että Models Ownin alkuperäisestä Beetlejuice viisikosta olen tainnut käyttää yhtä lakkaa. Tai muistan käyttäneeni yhtä, uskon, että olisin testannut useampaakin. Siksi neljä niistä päätyi testaamattomien koriin ja päätinkin, että yksi pääsee heti kynsille. Muistin selvästi joulun alta tappelun Aqua Violetin kanssa siitä, levittyisikö tämä nätisti, joten nappasin tämän alle hiukan violettiin taittavan tummanharmaan lakan Golden Roselta. Sävynumero sillä on 11 ja sen verran tasaisesti se levittyi ongelmitta yhdellä kerroksella, että varmasti tulee tummana pohjana pääsemään kynsille useamminkin. Pari viikkoa sitten tuo pullo kotiutui kanssani vain siitä syystä, että seppälän aletuotteet oli ota kaksi, maksa yksi, joten kaupanpäällisiksi nappasin tämän mukaani. Ei onneksi kaduta.
Aqua Violet levittyi täysin ongelmitta tuon tumman pohjan päälle yllätyksenseni. Käytin kahta kerrosta, vaikka yksikin olisi riittänyt. Kyseessä on tosiaan sinisestä violettiin shiftaava duochrome lakka. 


Mun pitää myöntää ehkä yksi juttu ääneenkin: mä en pidä duo/trio/multichrome lakoista. En vaan pidä. Mun mielestä ne sävyt vain ei usein ole todellakaan kauniita ja onhan se selvää, että kun kynnen pinta-ala ei ole yhtä kaareva kuin pullon muoto, ei sitä värien vaihtelua niin kynsiltä nää. Musta tuntuu, että olenkin ainoana tämän mielipiteeni kanssa, mutta ei anneta sen häiritä. Tämä Aqua onneksi osui kyllä jopa siihen mun "tykkään tästä" kenttään. 
Vähän yritin sormia kameralle väännellä, josko saisin sitä violettisuutta näkyviin kuvissakin, mutta hirveän hyvin ei onnistunut. Kaikesta huolimatta nämä kynnet piti kyllä ainakin itseni tyytyväisinä päivän verran, mutta nyt voisi jo vaihtaa jotain kirkkaampaa kynsille piristämään synkkää syksysäätä. 

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanan sävyinen! Kunpa noita löytyisi vielä jostain /: (:

  VastaaPoista
 2. Eikun mä tulen toisena ilmoittautumaan: en myöskään pidä duochrome-lakoista. Silti ostin kolme uutta Flormaria ja kotona jo totesin, että en tule ikinä käyttämään näitä. Ostin myös Beetlejuicesta Pinky Brownin, jota en ole koskaan käyttänyt.

  Vähän sama juttu kuin cracle-lakkojen kanssa. Niitä sentään olen tajunnut olla edes hankkimatta koska ne vaan on niin helkkarin rumia:D

  VastaaPoista
 3. hei et oo mielipiteesi kanssa yksin! En myöskään juuri voi sietää duochromeja. Tai ehkä "sietää" on väärä sana. Mutta juurikin se, että yleensä lakat ei vain oo kauniita. Tai värit ei vaan miellytä omaa silmää. Kivaltahan lakat kyllä aina kuulostaa, mutta koskaan en niistä oo innostunu. Silti omistan MOn 5 duochromea..

  VastaaPoista
 4. kivat kynnet ((: heeei oisko sulla suositella jotai hyvää & halpaa & mustaa koristelakkaa jota vois ostaa ihan peruskaupasta (ei nettikauppaa!!)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo kynsilakka :) käy muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...