13.10.2012

Syksyn suosikkiväri


Parin päivän blogihiljaisuus ei varsinaisesti ollut suunniteltu juttu, mutta silloin kun ei inspaa oikein mikään, ajattelin, että on vain parempi olla kirjoittamatta. Kynsienkin kanssa mentiin niin yksinkertaisella linjalla, että ei sitä esiteltävääkään varsinaisesti ollut. Nyt taas kun sain aikaan jotain, mistä kehtaa kuviakin ladata, jatketaan höpöttelyä.
Tämän syksyn yksi suosikkiväreistä on ehdottomasti viininpunainen. Itse melkein järkytyin siitä, että mun lakkalaatikoissa on todella, todella paha vaje viininpunaisten suhteen. Tämä Barry M on yksi ainoista, jotka edes melkein menevät siihen kelkkaan, mutta ei tämäkään ole ihan täydellinen sävy. Joku voisi kertoa mulle miksi, koska viininpunainen on aivan ihana väri. Muun muassa yksi teini-ikäinen halusi ehkä 8 vuotta takaperin maalata kaikki huoneensa seinät viininpunaisiksi. Äidin epäonni oli se, että samainen teini päästettiin isänsä kanssa maalikauppaan remonttia tehdessä ja kotiin kuskattiin omasta mielestäni maailman ihanimman sävyinen maali. Äiti ei vain ollut ihan samaa mieltä. Pienen väsytystaistelun jälkeen lopputuloksena oli äidin ehdottomasta "yksi seinä punainen, loput valkoisia" päätöksestä poiketen kolme viininpunaista seinää ja yksi valkoinen. Ja sanottakoon, että vaikka sävy oli ehkä vähän tumma dominoivaksi väriksi, niin minä kyllä rakastin huonettani silloin ihan mielettömästi. Ei seinien aina tarvi olla tylsiä. 


Viime vuosina olen pitänyt punaiset pinnat onneksi vähän pienempinä, niin kuin kynsillä tällä kertaa. Barry M:n punainen Raspberry on sen verran tumma, että se putoilee juuri sopivasti punaisen ja viininpunaisen välimaastoon ja josta ainakin itse tykkään ihan pähkinöinä. Mulla on ikuisuuskammo punaista kohtaan kynsillä, koska en halua pudota niistä joulu lokakuussa tai classic red muoteista kumpaankaan, joten pitää keksiä jotain muuta. Tällä kertaa ainakin mielestäni onnistuin aika hyvin. 
Mulla oli ekana päivänä vain Raspberry kynsillä edustamassa itsekseen + nimettömissä ja peukaloissa Flormarin "holo" 809. En mä kyllä vielä hyvälläkään uskolla puhuisi noista Flormareista holoina vaan joinain holografisuutta tavoittelevina lakkoina, mutta kauniitahan ne on ja kestävyys on ihan uskomaton. Päädyin sitten eilen tekemään half moon manit noihin holokynsiin ja lisäilemään valkoisia tarroja punaisen päälle. Harvemmin tykkään tarrakynsistä niin paljon, että niitä pitkin päivää ihastelen, mutta näistä tykkäsin kyllä todella paljon. Omaan silmään tasapainoinen ja kaunis kokonaisuus. Ainoa, minkä olisin muuttanut, olisi olleet pienemmät strassit tuohon half moonin rajalle, mutta kun mun 1,5mm hopeat strassit on loppu (how did this happen?) enkä näköjään ole muistanut tilata uusia tilalle. Pitääkin tehdä tutkimusretki ebayhin mahdollisimman pian. 

Kuka muu syttyy viininpunaiselle?

10 kommenttia:

 1. Mun vanhassa asunnossa oli makkarin yksi seinä oikein tumman viininpunainen ja piiiitkä seinä sellasta röpelöistä harmaata (sementtiä?) ja yksi seinä oli peiliovilla varustettu kaappi. Rakasti sitä makkaria jo värimaailman takia. <3

  Ja tuo kynsien sävy on jo aika lähellä ihanuutta. Pikkasen intensiivisyyttä, ja AVOT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vanha makkarisi kuulostaa kyllä tosi kivalta, kelpais mullekin!

   Poista
 2. sytyn todellakin viininpunaiselle! Ihan mahtava väri!

  VastaaPoista
 3. Heips, myönsin sinulle tunnustuksen blogissani! (:

  VastaaPoista
 4. Mulla on yks Essien lakka, joka vastaa mun käsitystä viininpunaisesta ihan täydellisesti. Voisin vaan kattella sitä kynsillä ja pullossakin päivät pitkät... :)

  VastaaPoista
 5. Mistä noita barrym lakkoja saa?:)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...