2.10.2012

Penny for your thoughts!


Viikonloppuna onnistuin tekemään löytöjä kauppakeskus Elosta, kun poikettiin siellä kotimatkalla sukulaistytön synttärijuhlilta. Sieltä tosiaan löytyi Sokos Emotion ja 3+1 päivää alet oli vielä täysillä käynnissä. Hiukan ironista, että kiersin Tampereen Sokoksen pari päivää aiemmin enkä olevinaan löytänyt mitään ostettavaa - tili kiittää, onneksi - mutta sitten tuolta pikkukaupungin laidalta olikin tarjouksia, jotka miellytti. Loppuviimein nappasin kuitenkin vain pari kynsilakkaa alekorista, jossa ne hengailivat -50% lapulla varustettuina: OPIn French Quarter For Your Thoughts viime syksyn kokoelmasta ja ikuisuuden mun ostoslistalla hengaillut Coney Island Cotton Candy. Omnomnom.


Koska ranskalaista ei tehnyt mieli ja glittersandwichitkään ei oikein napanneet, pääsi harmaa ranskalaiskolikko kynsille ensimmäisinä. Niin kuin tuosta pullosta huomaa, lakassa kemikaalit oli päässet vähän erottumaan toisistaan pullon alareunasta ja sitkeästä ravistelusta huolimatta, ihan kaikki noista alareunoista ei suostunut täysin sekoittumaan. Eipä se itseäni ainakaan haittaa. Hintalapusta oli hauska huomata, miten tämä lakka on ensiksi ollut -20% alessa (13,20), sitten tasan kympillä tarjouksessa ja nyt se vasta pääsi omaan kokoelmaani ja hintaa jäi 8,40. Ehkei harmaa ole ihan se perinteisin väri kynsillä ja siksi tätä kukaan ei ollut aiemmin pelastanut. 
Lakka levittyi itselläni toiseen käteen tosi kauniisti, toisen kanssa taas oli vähän ongelmia - uskon, että enemmän lakkaajalla itsellään kuin lakalla. Kaksi kerrosta olisi peittänyt, mutta omat kynnet sai kolmannenkin pintaan ennen tarroja. Tarrat on tosiaan ebaystä joskus ostettuja ja tykkään näistä kyllä kovin. Nättejä perhosia. Laitoin tarrojen päälle tosiaan Models Ownin 3-in-1 päällyslakkaa, jotta tarrojen reunat ei varmasti kupruilisi, mikä sitten tottakai aiheutti vähän ilmakuplia kynsille. Pysyn pikakuivattavissani tästä lähtien! 
Olen harvoin ihan sinut tällaisten mutaisten harmaiden kanssa, koska jotenkin nämä ei ihan ole omia sävyjäni, mutta näissä viihdyin kyllä itse hyvin. Mitä mieltä muut on?

6 kommenttia:

 1. Harmaan sävyiset lakat on kyllä mun mieleeni, näyttää kivan syksyisiltä :) Itse oisin varmaan heittänyt vielä mattalakat päälle niin ois tullu kunnon mutavaikutelma hihi. Mutta nää on ihanat näin, tykkään :)!
  http://taasyksikynsiblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu, mattalakka oliskin ollut mielenkiintoinen lisä. en ite edes tajunnut harkita. pitää muistaa seuraavalla kerralla :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...