24.9.2012

Aarteita

Kun eilen kyselin onko ihmisillä mielenkiintoa kuulla muistakin mun hard to find lakoista, muutama oli sitä mieltä, että postaus kiinnostaa, joten askarrelleen sitten tällainen. En jaksanut näiden kaikkien hintoja ebaystä ja muualta etsiä, mutta kyseessä on siis aiemmin julkaistuista kokoelmista, joiden lakat ovat saaneet hypeä siipiensä alle ja ovat edelleen sellaisia, mitä lakkafanit etsii ja toivoo omistavansa. Tottakai on vähän ihmisestä kiinni, mitkä lakat kokee hard to find lakoiksi ja mitkä ei, mutta omissa silmissäni nämä tulevat on niitä, jotka omasta mielestäni on niitä suurimpia aarteita ja jos joskus myisin lakkojani, näistä varmasti voisi pyytää kovinta hintaa. Nyt tosin juuri tajusin, että tästä puuttuu mm. Goshin Holographic, joka tällä hetkellä vielä ainakin ebayssä on aika kovaan hintaan myynnissä. Siitä onneksi on uusi versio tulossa, eli ei tarvitse itkeä, jos ei tuota alkuperäistä versiota omista. 


China Glaze: OMG - Let's Do It in 3-D

Musta tuntui turhauttavalta kuvata koko OMG kokoelmaa, jotka on kaikki aika etsittyjä ja vaikeasti löydettäviä. Kallein noista varmasti on juuri tuo kuvassa näkyvä OMG, mutta myös muut ovat aika kalliita. Pakko myöntää, että säästelen näitä aika paljon kun en halua, että nämä loppuisi kokonaan. Itse tosiaan - ainakin omasta mielestäni - olen onnekas, kun omistan koko OMG kokoelman.

Vielä vanhemmasta holo-kokoelmasta on sävy nimeltään Let's Do It In 3-D. Kun OMG kokoelma on muistaakseni keväältä 2008, taitaa tämä Kaleidoscope kokoelma olla vuotta aiempaa, eli vuodelta 2007. Mä tykkään enemmän näistä scattered holoista kuin noista lineaarisista, joita OMG holot on, mutta omaksi harmikseni en omista kuin kaksi lakkaa tästä kokoelmasta, tämän kuvassa olevan tummanharmaan holon ja vihreän ihanan Kaleidoscope Him Out sävyn. 


China Glaze: No Way José - Emerald Sparkle

No Way Josén kohdalla en edes tiedä, missä kokoelmassa tämä on aikanaan ilmestynyt. Vaaleanvioletti glass flecked kaunokainen on nykyään aika metsästettyä tavaraa ja vaikka tämä ei ihan 100% taas ole omanlaiseni sävy, pidän tästä kyllä kovasti kiinni. Kaunis lakka.

Aika kulttimaineiseen noussut Emerald Sparkle on China Glazen joulukokoelmassa 2008 ja 2009 julkaistu kaunis vihreä glitterlakka. Mielettömän kaunis kynnellä ja tämä nainen ainakin tykkää kovasti!


China Glaze: Blk-Bila-Bong, White-Kwik-Silvr, Yell-O-Neil

Nämä on ehkä vähän kyseenalaisia hard to find statuksen omaaviksi, koska periaatteessahan olisin voinut tähän heittää vaikka mitä vahojen kokoelmien lakkoja ja onhan ne aika vaikeita löytää tällä hetkellä. Oma suosikkini on kuitenkin China Glazen Surf kokoelma vuosien takaa (olisiko 2007 tai 2008), jossa julkaistiin kuusi glass flecked lakkaa. Omat suosikkini on megatumma sininen sinivihreällä shimmerillä, luonnonvalkoinen ja keltainen Yell-O-Neil. 


Barry M - Limited Edition

Tämä ei ehkä niin arvokas ole monelle, mutta Barry M julkaisi yhden limited edition lakan englannissa Bootseissa ja itse olin onnekas ja sain oman version viime syksynä Lontoosta. Tämä punaiseen taittava lila ei ehkä ole uniikein ikinä, mutta itselleni tämä on ainakin arvokas. 


OPI: Black Spotted, Unripened, Merry Midnight

Ensimmäisenä tosiaan OPIn öljylakka, Black Spotted, joka julkaistiin vain ja ainoastaan Ranskassa Spiderman -kokoelman yhteydessä. Jättää tosiaan kynnelle pinnan, kuin se olisi öljytty ja todella jännä. Maksoi Ranskan Sephoroissa sen 13,90 niin kuin Ranskassa OPIt muutenkin, mutta ebayssä tästä pyydetään useita kymmeniä dollareita enemmän.

Unripenedistä tosiaan juttelinkin eilen jo enemmän, eli kyseessä on 2010 Halloween kokoelman minilakka, josta tehtiin täyskokoista versiota vain pieni erä promootio ja salonkinkäyttöön. Itse olen kuitenkin onnekas ja omistan täysikokoisen pullon.

Kolmantena vielä OPIn Merry Midnight, joka on ihana violetti purpuraisilla flakies lastuilla. Tämä julkaistiin 2009 holiday kokoelmassa ja myytiin silloinkin aika nopeasti nettikaupoista loppuun. Orly onneksi helpotti kaikkien lakkafriikkien elämää tuomalla markkinoille sävyn nimeltä Fowl's Play, joka on käytännössä täydellinen dupe tälle Merry Midnightille. 


OPI: Absolutely Alice, Mad As A Hatter

Ihanat glitterpommit julkaistiin OPIn Alice In Wonderland kokoelmassa. Sininen Absolutely Alice on aivan mahtava glitterlakka, jossa on kultaista glitteriä mukana. Monivärinen Mad As A Hatter taas on kaikin puolin upea moniväristä glitteriä sisältävä pommi. Me loves these!


OPI: Catch Me In Your Net, Star-ring The Rockettes

Kaksi ihanaa OPIn sävyä, Catch Me In Your Net kesän 2010 kokoelmasta ja Star-ring The Rockettes on vuoden 2006 joulukokoelman ihana metallinen pinkki. Tuon ensimmäisen vastaan aina kun multa kysytään suosikkilakkaani ikinä, tuo vain sattuu olemaan kaunis kuin mikä. Ei tuo rockettekaan paljoa häviä tuolle siniselle kaunokaiselle. Vuonna 2006 ilmestyneenä, tuo pinkki taitaa olla yksi vanhimmista lakoistani. 

OPI: Rainbow Connection, Teenage Dream, Show It And Glow It!

Mulla saattaa olla ajantaju ihan hukassa kun meinasin alkaa kirjoittamaan, että pari kuukautta sitten julkaistu Rainbow Connection julkaistiin joulun alla Muppets kokoelmassa. Sitten piti alkaa tarkkaan miettiä, että eihän nyt olekaan helmikuu vaan syyskuu. Samalla logiikalla puhuin tässä yksi päivä iloisesti siitä, miten lokakuun alusta on reilu puolitoista kuukautta jouluun. Minun kalenterissa näköjään ei tunneta käsitettä marraskuu. No mutta, kuitenkin, viime jouluna OPI julkaisi Muppets kokoelman, jonka osana oli myös moniväristä glitteriä sisältävä Raindow Connection. Myös muut Muppets glitterit on aika haluttuja ja nostavat arvoaan varmasti vuosien aikana ebayssä. Onneksi omistan niistäkin jokaisen...

2010 vuoden alussa taas julkaistiin ihanaakin ihanampi Katy Perry kokoelma. Alussa eniten hypeä herätti OPIn ensimmäisen shatterin julkaisu, nimittäin musta shatter julkaistiin ekaa kertaa tuossa Katy Perry kokoelmassa. Tällä hetkellä kuitenkin kaikkein ihanin lakka monen ihmisen mielestä on varmasti vaaleanpunainen glitterpommi, Teenage Dream.

Viimeisenä vielä Burlesque kokoelman Show It And Glow It! vuoden 2010 joululta. Mitä nopeasti katselin, melkein kaikkia näitä Burlesquen glittereitä on vielä muutamia ainakin saatavilla ebayn kautta, mutta jos näitä haluaa, kannattaa ehdottomasti ostaa tällä hetkellä, ennen kuin näiden arvo nousee pilviin. En tosiaan viitsinyt näistäkään kaikki kuutta kuvata, niin otin kuviin sen yhden jonka arvo näistä olisi ehkä suurin. 

Tässä siis ainakin omissa silmissäni niitä kaikkein arvokkaimpia lakkoja kokoelmistani, joita rakastan kaikkia kyllä suuresti. Mä ainakin tykkään näistä kaikista kovasti ja olen onnellinen että omistan edes tämän verran tällaisia hard to find lakkoja. Pitää pitää tiukkaan kiinni tuosta nykyisestä kokoelmastani. Eiköhän niistäkin nouse hard to find maineeseen vielä muita lakkoja.

11 kommenttia:

 1. Ihania aarteita, etenkin ChG:t

  VastaaPoista
 2. Ompa sulla paljon noita htf-lakkoja :o Mulla on sun listaamista lakoista ainoastaan Teenage Dream :D

  VastaaPoista
 3. Myytiinhän tuota Black Spottedia vissiin muidenkin euromaiden Sephoroissa sitten kuitenkin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai jaa, mä en oo kuullut, että olis myyty missään muualla, kun tiedän, että ainakin ranskan naapurivaltioista jotkut kynsifriikit tekivät reissuja ranskaan ostamaan tota lakkaa, mutta voi olla, että sitä myöhemmin on myös muualta euroopasta saanut (:

   Poista
 4. Onks sulla tosta öljylakasta postausta erikseen? Olen laiska kakka enkä jaksanut etsiä kuin nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://playingwiththepolish.blogspot.fi/2012/09/007-and-mission-cheap-nail-polish-vol2_9.html

   tuossa on aika epäonnistuneet kynnet tolla öljylakalla. pitäisi kirjoittaa ihan pidempi ja kattavampi postaus lakasta, mutta se on aika lyhytikäinen lakka kynsillä ja vielä en ihan täydellisesti osaa sitä käsitellä, niin on jäänyt vaan tekemättä

   Poista
  2. Jännä, en ollut tuollaista koskaan nähnytkään!

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...