22.9.2012

Tarraleikkejä


Pitkästä aikaa kaivoin tarrat laatikosta esille ja koristelin niillä tuoreet lakkaukset. Mulla ei koskaan varsinaisesti ole ollut ongelmana tarrojen reunojen kohoilu pikakuivattajan kanssa (painelen pinseteillä yleensä tarrojen kulmat vielä semimärkään lakkaan ja hyvin on pysyneet), mutta mä vihaan näiden poistoa. Musta tuntuu, että vaikka kuviot liukeaisivatkin tarrasta pois, niitä kelmuja löytyy sitten jälkeenpäin joka paikasta. Kynsistähän saa tarroilla helposti kauniit, mutta mulla ainakin käyttöä estää juuri tuo niiden poisto. Pitäisi ehkä vähän enemmän käyttää, kun tuolla laatikossa on varmaan sata arkkia tarroja... Hups. (ps. syytän ebaytä).


En tosiaan eilen jaksanut liiemmin pohtia lakkauksia, joten nappasin yöpöydältä maanantain kauppareissun jälkeen siihen jääneen Models Ownin Soda Pop Pinkin ja lakkasin sillä kynnet. Kaksi-kolme kerrosta vaadittiin peittävyyteen ja kurjasti tää yritti vähän kuplia levitettäessä. Ei kuitenkaan mitään liian vaikeaa ja kuplat sain katoamaan siveltimellä onneksi. Sävyltän tämä on jännä kuivuessaan kynnellä vähän pullon sävyä tummemmaksi, sekä pullossa aika puhtaan vaaleanpunainen muuttuu asteen verran vanhaan roosaan taittavaksi ja "likaiseksi". Jännä kaveri, mutta kaunis kyllä kaikin puolin.  Tarrat oli suunnilleen ensimmäisiä, jotka tarttuivat laatikosta käsiin (tosi huolella suunniteltu lakkaus, I know!) ja mustavalkoisuudessaan sopivat mielestäni ihan hyvin vaaleanpunaiseen lakkaan. 

Kuka opettaisi mut käyttämään enemmän tarroja, koska näillä saa kyllä vaivattomasti tosi kivat kynnet aikaiseksi?

4 kommenttia:

 1. This is so beautiful!! :D

  VastaaPoista
 2. Musta-valko-pinkki vaan toimii aina ;) Mulla estää tarrojen käytön kans justiin se poisto, raastan kynteni kalvojen mukana pilalle :P Ja niitä ei voi liikutellakkaan kynnellä niinkuin decaleja, yleensä kun en heti osu siihen mihin haluan :D

  VastaaPoista
 3. Ihana toi models ownin lakka!:)
  ja kivat tarrat!:)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...