26.9.2012

Kasaria


En ole ihan varma menisikö nää kynnet enemmän 80-luvun vai 90-luvun puolelle, mutta olkoot otsikon mukaan kasaria. Itsehän olen elänyt kunnioitettavat kolme päivää tuolla kultaiseksikin nimetyllä 80-luvulla, joten itseni on ehkä paha alkaa pätemään siinä, kummalle aikakaudelle neonvärit enemmän kuului. Muistain ainakin meidän vanhempien ulkovaatteet 90-luvun alusta ja ne mukaili vähän näitä tämän lakkauksen värejä. Pitäisi ehkä joskus löytää ne takit ja esitellä äidille, että lähtisikö se vielä niissä laskettelemaan. Ehkä vähän ilkeää pitää mennyttä muotia mauttomana, mutta samalla irvistelen jo nyt niille vaatteille, mitä muutama vuosi sitten käytin - ja irvistelen mm. oman siskon legginsseille, mitä ei musta vieläkään saisi pitää kuin pitkien tunikojen, mekkojen tai hameiden kanssa. Sanoo eräs takinkääntäjä, jonka lemppari lentovaatteiksi on nousseet jättimäinen huppari (joka onneksi roikkuu lähempänä polvitaipeita) ja legginssit. Me gusta. 
Jotta varmasti ei vielä mentäisi kynsiin, niin voisiko joku kertoa mulle miten ihmeessä muhun onnistui keväällä puremaan joku esanjalaiskärpänen fuerteventuralla hotellissa, jossa ei ympärillään kuullut kuin saksaa tai ranskaa. Siitä lähtien tekisi mieli tervehtiä jokaista sanalla 'hola' ja muutenkin käyttää sitä mun kuuden sanan espanjan sanavarastoani. Tai sitten ratkaisu on siinä, että mitä enemmän ranskaa opin, sitä helpompi on sen sukulaiskieliä sisäistää. 
Miksi kirjoitan tätä? Ajatuksen virtaa, huoh, siirrytään siis kynsiin! 


Eilinen idea kynsiin oli tosiaan pohjalle Zoyan sininen Phoebe ja tippitarroja apuna käyttäen juureen kolmionmuotoinen ruffian manikyyri. Vaikka olevinaan laitoin tippitarrat kuivaan lakkaan, puolet kynsistä meni pilalle tarrojen poistamisen kohdalla ja kellon ollessa lähempänä yhtä yöllä, oli mun vähän pakko keksiä nopea uusi idea. Uutta ideaa pääsi toteuttamaan kolme Zoyan mattalakkaa, koska ne ainakin kuivuisi nopeasti. 
Pohjalla kaksi kerrosta vihreää Mitzi lakkaa. Kyseessä on kellertävän vihreä mattalakka, sellainen vaaleaa Shrekin sävyä hapuileva kaveri. Aika saman sävyinen China Glazen Electric Pineapplen kanssa kun ne tossa sängyllä vierekkäin hengailevat. Kynnen keskelle vinosti kerros pinkkiä Lollyä, joka on myöskin matta lakka vaikka shimmeriä. Päälimmäiseksi vielä tuo sininen Phoebe, joka on turkoosi shimmeriä sisältävä matta. Nämä kuivui onneksi verrattaen nopeasti, että pääsi bloggaajakin nukkumaan ilman, että tarvi kynsiä varoa.
Päivän katseltuani näitä kavereita tajusin vasta, että Sonnehan julkaisi samanlaiset viivakynnet just toissapäivänä. En tiedä oliko idea jäänyt alitajuntaan pyörimään kun jotain nopeaa piti keksiä, vaikka toisaalta aika yleisiähän tällaiset peruskynnet on. Huvitti vaan itseänikin kun tajusin tosiaan vasta pitkän pähkäilyn jälkeen minkä takia kynsien idea on aika tuttu...

Kertoilkaas mitä tykkäsitte mun kasari-hirvitys-kynsistä? Itse jatkan espanjan opettamista itselleni kirjoittamalla yksittäisiä sanoja google translateen ja katsomalla mitä saan vastaukseksi (I know, maailman huonoin lähde oppia). Voisi ehkä olla fiksua kaivaa tuolta hyllystä ranskan peruskielioppi ja tehtäväkirja esille ja opiskella mielummin kieltä, jonka oppimiseen olisi edes realistiset mahdollisuudet.

14 kommenttia:

 1. This design is gorgeous!! The colors look fantastic together!!

  VastaaPoista
 2. aivan upeet! Noi värit ei tulis ihan heti mieleen yhessä mutta TOIMII!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. kiitti (: tykkäsin itsekin erikoisesta väriyhdistelmästä (:

   Poista
 4. miun mielestä aivan jäätävän ihanat kynnet (: Noi värit sopii tässä tapauksessa niin hyvin yhteen, ah :D

  VastaaPoista
 5. Phoebe näyttää upealta. :O Kiva lakkaus muutenkin, melkein karkkivärit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Phoebe on munkin mielestä ihan mieletön lakka!

   Poista
 6. Ihanat,kynnet käy toki kattoos mu blogi jos,vaa kekkiit + en pistäis,pahakseni vaik liittyisit lukijaks :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...