18.9.2012

CG in the City


Jatkoin eilen mun säästääkö vai eikö säästää kokeilujani ja tällä kertaa uhriksi valikoitui viime syksyn Metro kokoelmasta China Glazen CG in the City. Mikroskooppisen pientä hilettä megapaljon sisältävä glitterpommi joka on... ei minkään värinen.


Yritin epätoivoisesti tihrustaa kynneltä minkä kaiken värisinä glittereitä tässä on, mutta en onnistunut jäärin hyvin. Pullossa tämä on lähinnä kylmää violettia ja hopeaa, mutta kynnellä näyttää siltä, että tässä on vähän mustaa ja kupariakin joukossa. Lopputuloksena: sävyä on pirun vaikea sanoa. Muistelisin kuulleeni jostain tämän peittävän kolmella kerroksella, mutta omat kynteni ainakin vaativat neljä kerrosta lakkaa, jotta tipit eivät kuultaisivat läpi. Kosketuskuivaksi tämä kuivuu todella nopeasti, mutta ei kannata sen antaa hämätä, koska lopulliseen kuivamiseen menee tasan yhtä kauan kuin kaikilla muillakin lakoilla. Koristelin nopeasti vain vähän kynsiä Orlyn valkoisella linerilla ja kruunasin lakan Sechellä tuomaan kiiltoa lisää.

Ihan kiva glitter, mutta jokin tässä tökkii. Mitä mieltä muut on, kaappiin vai kirppikselle?

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä tosi nätti lakka!

  VastaaPoista
 2. Ihana lakka, mä en raaskis luopua! Mutta laita vaan kirppikselle, niin voin ostaa sen pois ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää harkita vielä (: musta toi on vaan niin kumman värinen, etten tiedä miten käyttäisin :D

   Poista
 3. Mielettömän kaunis lakka! Rupes tekeen mieli koska mulla on nyt vähän aikaa jo ollut glitterkuume :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. glitterkuume kuulostaa kivalta... mulla taas taitaa olla joku jatkuva glitterinpuutostila kun olen tällainen harakka, joka rakastaa kaikkea kiiltävää :D

   Poista
 4. Ihanat kynnet ja lakka! Itse ainakin pitäisin tuon lakan..

  VastaaPoista
 5. Selaili näitä sun postauksia ja tuli mieleen että älä nyt tuosta luovu. Sitä voi käyttää vaikka koristeluissa.

  VastaaPoista
 6. Et kai ole heittäny tota jo kirppikselle? Meinaan että eikö tuota voisi käyttää koristeluihin, jos se kerran on niin mitättömän värinen? :)
  Varmaan tuli tämä kommentti aika randomina ja vanhaan postaukseen mutta oli pakko sanoa kun kerran rohkaistuin kommentoimaan.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...