25.9.2012

I eat mainely princesses


Sallalla on taas liian hauskaa otsikoiden kanssa näköjään. Tai sit mun pitäisi vaan alkaa harrastamaan otsikointia sillä valitse wikipediasta satunnainen artikkeli -tavalla, sen verran huono tässä hommassa alan olla. Okei, jos saisin wikipedian päättää, olisi tämän postauksen otsikko Menuetti (1700-luvun barokinajan muotitanssi), joten ehkä kumpainenkin kuvaisi tätä postausta aivan yhtä paljon. Entä jos otsikoisin postaukset aina kynnet, kynnet vol.2, kynnet vol. 3... Olisi ehkä vähän tylsää.


Eilen mulla ei taaskaan ollut kunnon ideaa kynsiin, joten lakkalaatikosta poimin kynsille sävyn, joka varpaissa on viihtynyt ahkerasti tässä jo muutaman viikon (ja näyttää tällä hetkellä siltä, että olis ehkä aika vaihtaa. Vihaako kukaan muu varpaankynsien lakkaamista?). OPIn I Eat Mainely Lobster julkaistiin viime syksyn Touring America kokoelmassa, vaikka ei ehkä kilju syyssävyn nimeä mitenkään täydellisesti. Lämmin korallinen pinkki, jossa on pientä microshimmeriä on kuitenkin ihastuttava perussävy, josta tykkään kovasti. Vähän liian tylsä kuitenkin yksisteen, joten heitin ekstrakimallusta lisäämään päälle vielä kerroksen vaaleanpunaista läpikuultavaa shimmerihanuutta, OPIn Princesses Rule!a. Tuo ihana prinsessa oli multa hukassa varmaan reilut vuoden päivät ennen kuin vihdoin sen löysin yhden laukun pohjalta yksinäisenä hengailemasta. On tainnut olla toissa kesänä mökillä joskus mukana ja laukkua purkaessa en ole ollut ihan täysin tarkka sen suhteen, että koko laukku olisi tyhjä. Noh, tärkeintä, että löyty.
Koristeluissa luotin taas vaihteeksi siihen, mitä itse koen parhaiten osaavani, eli abstrakteihin luomuksiin Orlyn linereilla. Tällä kertaa siis valkoinen, musta ja roosa käytössä sekä vähän ehkä dotting tool taas kerran matkassa mukana. Nämä on aika peruskynnet ainakin itselleni, sellaiset, joiden onnistumisesta voi yleensä aina olla melko varma. Itse tosiaan viihdyin näissä ihan hyvin, mutta nyt ajattelin taas laittaa kynnet uuteen uskoon ja katsotaan mitä siitä tulee. Vieläkään mun ideapää ei ole ehkä virkeimmillään, mutta yritän pakottaa sen hereille lakkailemalla säännöllisesti kynsiä ja toivotaan, että kohta niitä ideoita löytyisi enemmänkin toteutettavaksi.

3 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...