6.9.2012

007 and a mission - cheap nail polish vol. 2 [MIYO]

Nyt saatte nauraa taas ehkä kiroitusvirheille, kun postausta kirjoitellaan junasta ipadiltä ja se on jo surullisen kuuluisa fakta, että mun ipad ja blogger ei aina jaksa olla ihan yhteistyössä toistensa kanssa vaan ulkoasu voi hyppiä vähän miten mieli tekee. Mutta ei se aina niin vakavaa ole, korjailen sitten kotiin palattuani pienet virheet, jos niitä tähän liiaksi ilmestyy!Nyt ois tosiaan käsillä teemaviikon neljäs päivä, merkkinä päivälle toimii MIYO ja teemana on abstraktius. Sonne toteutti omat lakkauksensa pääosin China Glazen Starboardilla ja muut käytetyt tuotteet voi taas onkin tajuntansa Sonnen blogista.

Itse taas käytin näihin kynsiin MIYOn lakkoja pelkästään. Kumpikin on tuoksulakkasarjaa (Color Drops? Hitsi kun unohdin tarkistaa ennen kuin karkasin kotoa :D) vihreä nimeltään Papaya/Mango ja vaaleanpunainen on Raspberry. 

Mulla ei ihan hirveän paljon kokemusta ole MIYON lakoista, mutta näihin tuoksuviin versioihin olen rakastunut. Ostin kesän alussa ton vaaleanpunaisen joka on ihan oma suosikkini upean levittyvyyden, kestävyyden ja hyvän tuoksun ansiosta. Pinkki, jossa on kultaista shimmeriä, on just eikä melkein juuri mun tyylinen lakka ja peittää vielä parilla kerroksella. Montako pulloa saan ostaa laatikkoon ihan vain varalta? Hintaahan 5ml pullolla on muistaakseni 3,95 eli ei mitään maailman halvinta, mutta rahansa arvoista. Niin joo, ja seppälät myy näitä!


Vihreä Papaya/Mango taas on uudempi tuttavuus mulle, jonka ostin lähinnä tätä teemaviikkoa varten, mutta tarkoitus kyllä on ostaa kaikki noi tuoksuvat vielä jossain vaiheessa. Tämä kaveri peitti kahdella kerroksella ja on asunut kynsilläni tässä viimeisen kuukauden aikana muistaakseni 4 kertaa, kun ikinä ei ole ollut aikaa koristella sitä näitä kynsiä varten kun teippikoristelut halusin.


Tämän hajusta en perusta ihan niin paljoa kuin mitä tuosta Raspberrystä tykkään (tuoksu on mielestäni enemmän esanssinen vesimeloni kuin niinkään papaija tai mango, enkä tykkää vesimelonista muuta kuin tuoreena). Onneksi tuoksu on sen verran häilyvä, että se ei ärsytä. 

Pieni masokistinen kidutuskeino oli tietty laittaa kahta tuoksulakkaa päällekkäin kynsiin, mutta onneksi hajusta ei tullut ärsyttävää. Koristeteippejä apuna käyttäen rakensin tosiaan kuvion kynsille ja koristelin kynnet geometrisiksi. Abstraktista varmasti jokainen ajatteli, että harrastan taas jotain viivat ja pallo yhdistyvät katastrofiksi meininkiä, mutta halusin vähän välttää sitä ja koittaa jotain uutta. Pitää selvästi innostus teipeistä toistekin, koska lopputulos miellyttää ainakin omaa silmääni. Mites teitä? 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...