27.9.2012

Nfu Oh #66


Jostain kumman syystä vaikka olen omistanut Nfu Oh vihreän hololakan jo melkein pari vuotta, en ole koskaan sitä muistanut tänne saakka kuvata. Melkoisen ironista, ottaen huomioon, että tämä on kuitenkin tosi kiva lakka, joka vierailee kynsilläni kohtuullisen useasti (kirjoitin ensin upeasti...). Eilen tosiaa piti kehittää taas jotain nopeaa kynsille, joten valitsin tämän sävyn toiveissa siitä, että vihdoin ehtisin lakan kuvaamaan ja tänne jopa esittelemään.


Kaikessa provosoivuudessaan mun mielestä Nufujen pullo on edelleen ihan mielettömän kaunis ja nämä holo-upeudet sopii näihin pulloihin kuin nakutettu. Tällä kertaa en edes käyttänyt Aqua Basea lakkauksen alla kun idea hololakasta lähti vasta siinä vaiheessa kun aluslakat oli jo kynnellä. Ihan hyvin levittyi paksuilla kerroksilla myös normaalin aluslakan päälle, mistä olin onnellinen. Kolmella kerroksella peitti hyvin ja pakko taas kerran ihastella tämän holoisuutta. Vaikka ainakin täällä on ollut ihan mega pilvinen ja sateinen päivä, sateenkaaret löytyy kynneltä siitä huolimatta. 

Toteutin eilisen ideani kolmion muotoisista tipeistä, tällä kertaa tosin siten, että alla olevaa lakkaa jäi aika paljon näkyviin, kun en halunnut peittää holoa liikaa. Mainittakoon, että ainakin Kissin tippitarrat on ihan sieltä ja syvältä. Ei meinaa millään pysyä paikallaan. Ihan liian paksuja ovat, pirulaiset. Musta päällä on Nfu Oh musta jelly ja lakkaus sai selvitä päällyslakatta koko päivän. Yllättävän hyvin kesti kyllä. 

Nyt pitää ajastaa tämä huomiselle aamulle, pistää pää tyynyyn ja toivoa, että huominen päivä olisi parempi kuin tämä päivä. Tällekin päivälle suunnitelmat oli kivat, ne jäi vaan toteutumatta kun eräs bloggaaja päätti aloittaa päivän pyörtymällä, joten siitä ei kovin pitkälle päästy loppuviimein. Toivotaan siis, että nyt menisi paremmin!

6 kommenttia:

 1. Vautsi, upea lakka ja upeat kynnet!

  VastaaPoista
 2. Oi ku ihana lakka! Sulla on muutenki tosi kivoja lakkauksia aina mut nyt vasta sain eka kertaa aikaseksi kommentoida :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: kommentoi vaan rohkeasti useammin, piristää mun päivääni aina (:

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...