28.9.2012

Road House Blues


Cräkläillään jälleen kerran. Mulla tuli eilen illalla hirveä mieliteko käyttää kynsille tummansinistä lakkaa. Ensimmäinen idea oli lakata kynnet vaan tummansinisellä ja jättää sellaisiksi, koska toivoin, että postissa olisi odottaneet Models Ownilta tilatut Mirrorball lakat. Eipä odottaneetkaan, joten ehkä ihan hyvä, että tuli valittua vielä tuo Crushed Candy crackle tumman sinisen päälle kun se laatikossa niin kutsuvasti pilkotti tuon tumman OPIn lähellä. 
Olisikohan ehkä aika ostaa lisää säilytystilaa lakoille, jos tällä hetkellä mun "helmerissä" on samassa laatikossa sulassa sovussa OPIn cremet, Essiet, China Glazen cracklet ja Orlyn lakat. Ja kyllä, se laatikko on täynnä. 


Viime syksynä OPIn Touring America kokoelmassa julkaistu tummansininen Road House Blues tuli viime syksynä tilattua lähinnä täytelakkana yhteen tilaukseen. Mulla on pari tummaa sinistä kyllä laatikossa, mutta jostain syystä tätäkin teki mieli. Näköjään melkein vuosi siinä kesti ennen kuin kaunokainen kynsille pääsi, mutta jää ehdottomasti mun kokoelmaan aivan ihanan koostumuksensa vuoksi. Tämä nimittäin levittyi kuin unelma ja yksi kerros riitti peittämään mun kynnet. Yksi kerros, kyllä.
Päälle tosiaan vielä se China Glazen Crushed Candy crackle, jonka levitin tarkoitukselle vinoon ja aika paksuna kerroksena, että sain kynsille isoja halkeamia. Itse ainakin tykästyin tähän väriyhdistelmään kovasti ja vaikka cracklet onkin aika yksinkertaisia loppuviimein lakkauksina, tykkään näistä kyllä kovasti. Paljon kivempi trendi kuin magneettilakat omasta mielestäni. Helppoa ja nopeaa!

Mitä mieltä muut on, onko cracklet vielä in vai joko niiden aika on mennyt? Itse jaksan näistä varmasti vuosienkin päästä pitää, jolloin muut pitää näitä typeränä vanhana trendinä.

ps. arvontaan voi osallistua vielä tänään klo 14 saakka. Tarkemmat ohjeet löytyy tästä postauksesta.

pps. hyvää synttäriä omalle blogilleni. Kolme vuotta on yhdessä jo eteenpäin kuljettu ja toivottavasti jatketaan vielä pitkään toisiamme!

9 kommenttia:

 1. Jeee, onnea blogi! Ja ihanat kräklekynnet :)

  VastaaPoista
 2. synttäri onnittelut blogille ja kivat kynnet

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. riippuen paljon siitä, onko aikaa lakkailla vai ei. tällä hetkellä tota vapaa-aikaa on vähän liiaksikin niin usein poistan lakat päivittäin ja teen uudet kynnet, mutta esim viime talvena oli niin kiire, että helposti meni viisikin päivää samoilla lakkauksilla (: tykkään lakkailla kynsiä, niin sitä tulee kyllä harrastettua paljon sillon kun on aikaa :D

   Poista
 4. Onnea blogille! :) Ps. ihanan väriset kynnet.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...