15.9.2012

Lumpeita


Toissa iltana lähdin taas toteuttamaan uusia kynsiä ajattelumallilla "ei mitään hajua, mitä haluan, mutta kokeillaan". Ihan hyvin onnistui mun kokeilu omasta mielestäni. 


Kaivoin laatikosta lakan, jota ei vielä ole tullut käytettyä ja Color Clubin Sparkle and Soar sai toimittaa uutuuskaverin virkaa. Muistan joskus keväällä kun Sonne hehkutti mulle tuota Take Wing kokoelmaa ja hihkui kuinka tämä oranssi on niin paljon parempi kuin China Glazen Orange Marmelade ja kuinka mun on ihan pakko hankkia tämä. Päätyihän se lakka lopulta ostoskoriin, vaikka kyllä itse en ole ihan vakuuttunut siitä, onko tämä parempi kuin se mun Orange Marmelade. Tykkään tästä kyllä ihan hurjasti, mutta tässä tuo pinta on glass flecked hippusten takia niin selvän epätasainen, että se ehkä pistää hiukan silmään. Kaunis lakka joka tapauksessa.


Pohjat lakattuani nappasin käteeni kaksi nail art lineria taas Orlyltä ja aloin sutia epämääräisiä viivoja, josta lopulta muodostui terälehtiä ja sitä kautta kukkia. Tällaisia kukkiahan on jo vuosia vilissyt vaikka missä blogeissa, mutta jostain syystä en ite ole koskaan koittanut niitä toteuttaa. Tälläkin kertaa heitin kukat kynnen tyveen, enkä reunoille, niin kuin usein kaikki tekee. Itse aiankin tykästyin mun lumpeenkukkiini, enkä edes malttanut poistaa näitä eilen vaikka tarkoitus olisi ollut tehdät uudet kynnet yöllä kun ei nukuttanut. Tänä iltana sitten uusi yritys!

15 kommenttia:

 1. Kylläpä ne on kauniit! Toi oranssi lakka on kyllä ihana, aika monivivahteinen jos niin voi sanoa edes :D Ei yhtään kuin mun yksi halpisoranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, kyllä tämä suuren osan oransseista (niin halvoista kuin kalliista) peittoaa aika komeasti

   Poista
 2. Oi tykkään tästä Sparkle and Soarista hirveesti! :) Ei taida auttaa muu kuin kotiuttaa itselle... Ja ihanat koristelut myös! (:

  VastaaPoista
 3. kyllä on nätit kynnet !(:

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Tosi kivasti aseteltu noi kukkaset ja tuo oranssi lakka näyttää tosi kauniilta. En aikaisemmin ole innostunut tuosta Color Clubin kokoelmasta, mutta nyt täytyykin alkaa uudelleen miettimään noidenkin lakkojen ostoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo Take Wing on kyllä kiva kokoelma. ei maailman uniikein mutta tosi kivasti sidottu kimaltavia kesäsävyjä yhteen

   Poista
 5. Tosi ihanat kynnet! =)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...