23.9.2012

Hardest to find


Käydessäni läpi taas kerran noita lakkojani, vastaan käveli sävy, jota en edes muistanut taas kerran omistavani. Liikaa lakkoja... ehkä. Kyseessä on kuitenkin OPIn Halloween kokoelmassa julkaistu Unripened lakka, joka oli osa 2010 vuoden minisettiä. Siinä julkaistiin tosiaan minipullo myös tätä kaunokaista, mutta mä vihaan suunnattomasti niitä minipulloja. Anteeksi nyt vaan, mutta 3,75ml lakkaa ja maailman epäkäytännöllisin pullo. Ei kiitos.
Satuin kuitenkin olemaan super onnekas löytäessäni täysikokoisen pullon Unripenediä Hong Kongista. Tätä lakkaa tuotettiin pieni erä täysikokoisissa pulloissa lähinnä kynsisalonkeihin ja promotionaaliseen käyttöön. Omastani maksoin kiinalaisessa kauneuskaupassa muistaakseni jotain kuuden ja kahdeksan euron väliltä ja kyllä, olen 99,9% varma, että tämä on aito pullo. Tai jos on feikki, niin sitten on kyllä sitä vertaa hyvin tehty feikki, että ansaitseekin paikkansa kynsilläni!


Pakkohan tuo aarre oli taas pitkästä aikaa saada kynsille - ja peittää se sitten melkein kokonaan, tyhmä minä! Pullossa tämä kaunokainen on tummapohjainen sininen, jossa on hurjasti turkoosinsinistä glass flecked shimmeriä, joka oikeissa valoissa taittaa myös violettiin. Kynsillä suuri osa tuosta shimmeristä hukkuu, mutta jos tätä käyttää ihan yksikseen, näkee pienen sinisen shimmerin kyllä kynneltäkin.
Sillon tosin kun peittää koko kynnen leimalla (China Glazen Adore ja xl-laatta C) ei sitä shimmeriä ihan hirveästi näy... Tosiaan leimaamaan piti taas päästä tolla uudella laatalla ja tällä kertaa kuvio tehtiin metalliseksi siniseksi. Kohdistaminen ei tällä kerralla onnistunut ihan täydellisesti, mutta good enough for me. Pienet inkkarifibat ehkä, mutta ainakin omasta mielestäni hyvällä tavalla. 

Mitä hard to find lakkoja muut ihmiset omistaa? Mulla itselläni on muutamia tuolla laatikoissa (niistä voisi tehdä vaikka postausta erikseen, jos ihmisiä kiinnostaa) ja mua aina kiinnostaa mitä harvinaisuuksia muilla on?

terveisin eräs, joka edelleen itkee pyhää verta siitä, ettei omista OPIn Parlez-vous OPI:ta!

14 kommenttia:

 1. Upean värinen lakka ja ihanat kynnet!

  Itselläni ei ole htf- lakkoja (ainakaan vielä). Mutta kiinnostaisi nähdä mitä lakkoja sulla on! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet :) Kieltämättä tätä itse lakkaa olisi ehkä voinut enemmän jättää näkyviin kun on pullossakin niin kaunis mutta ensi kerralla sitten ;)

  Miulla ainakin kiinnostaisi postaus noista HTF-lakoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ensi kerralla juu. pitää vaikka swatchata toi joskus ihan itsellään, sen verran kaunis se on yksinäänkin :D

   Poista
 3. juu, tee postaus niistä lakoista!

  VastaaPoista
 4. No Parlez-Vous OPI:n saa vielä, hintaan $29.50. Eli ei ole vielä mahdoton hankinta. Se on yksi mun harvinaisuuksistani, samoin kuin kans aika huonosti saatavilla oleva OPI Done Out In Deco. Black Spotted on harvinainen, mutta se onneksi löytyy mun hyllystäni myös ♥ Rainbow Connectionista onneksi aavistin, että siitä tulee vielä htf-lakka, ja hankin sen heti kun se tuli myyntiin. :)

  China Glazelta mun ainoa htf-lakkani on No Way Jose, joka on kyllä maineensa arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mahdoton joo, mutta alkaa tulla kipuraja jo vastaan ton kohdalla kun itse aina kiroan itseni, miksen ostanut sitä sillon kun se vielä oli halpa, vaikka ikuisuuden olen siitä haaveillut :D

   Poista
 5. Totta maar kokoelmasi harvinaisuudet kiinnostavat!

  Oman kokoelman harvinaisimpia taitavat olla Papunkin mainitsema CG:n No Way Jose, 100 % Proof Pink, OPI:n Merry Midnight ja Holiday Glow. Sitten en tiedä harvinaisuudesta, mutta olen onnistunut hommaamaan ihan kotimaasta lähes kaikki China Glazen OMG-sarjan holot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllähän noi OMG holot on jo tosi harvinaisia. Itsellä tosiaan onneks on ne kaikki ja olen yber onnellinen, sen verran kaunis kokoelma se on!

   Poista
 6. Huutonetissä oli ihan just myynnissä tuo Parlez-Vous OPI (ellen ihan väärin muista) ja vielä ihan kohtuulliseen hintaan. Vaan ei ole enää, tarkistin :(

  VastaaPoista
 7. Nyt löytyy taas! http://www.huuto.net/kohteet/opi-kynsilakka-savy-parlez-vous-opi/237398072

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedätkö olevasi aivan mahtava? :D no nyt ainakin tiedät! toivotaan, että onnistun tuon pullon nappaamaan omaan kokoelmaani, kun kohtuuhinnalla lähtisi!

   Poista
  2. Näh. Mulla on vaan liikaa aikaa ja liikaa pakkomielteitä (kännykässä bookmarkattuna huuto.netti opi-haulla, suosittelen) :P

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...