13.5.2013

Ostaako vai eikö ostaa

Yritettäiskö taas bloggailla... 

Mulla enää ei vaivaa ajanpuute eikä mikään muukaan, mikä estäisi bloggailua. Ainoa ongelma on oman pääkopan sisällä, joka ei oikein vieläkään jaksa tykätä tästä kotimaahan paluusta ja on kovasti sitä mieltä, että välillä voisi käyttää vähän liikaakin aikaa ihan vain olemiseen ja asioiden perään märehtimiseen. Ei hyvä juttu siis. 

Mulla on myös tällä hetkellä meneillä lakkojen tikutusprojekti, josta varmasti laitan kuviakin jossain vaiheessa, mutta tähän mennessä olen oppinut kaksi asiaa: mulla on ihan mielettömästi upeita lakkoja, joita kaikkia haluaisin käyttää uudestaan just nyt heti ja toisekseen, toi tikkujen maalailu on aivan äärimmäisen ärsyttävää. Eli siis jos joku vapaaehtoinen haluaa tulla lakkailemaan vielä muutaman sata lakkaa tikuille, tänne saa ilmottatua. Mun kärsivällisyys kun sattuu olemaan pienen porsaan luokkaa ja haluaisin kaiken tapahtuvan nyt eikä heti, joten toi tikkujen maalailu ei oo ihan paras mahdollinen aktiviteetti mulle, vaikka olen päättänyt, että vaikka hammasta purren vien sen vielä loppuun!


Lakkana on sellainen kaveri, jota on pidempään katsellut sillä silmällä, mutta en ole koskaan oikein päättänyt haluaisinko ostaa sen ihan vaan värin perusteella, vai onko söpö nimi - To Buy or Not to Buy - syy siihen miksi sen haluan. Kun Thebosilta otettiin itseeni yhteyttä ja kyseltiin omaa halukkuuttani ainakin pienimuotoiselle yhteistyölle, ja sain valita pari tuotetta testiin, olihan mun pakko sitten valita juuri tämä ihana Essie. 

Eniten mua tässä lakassa kiehtoo tuo sininen shimmer, joka pullossa niin kauniisti vilahtaa, mutta joka ei harmikseni kynnellä hirveästi näy. Väri on kuitenkin ihana vaalea violetti, joita mulla onneksi ei ihan liikaa kokelmissa ole ja laatu on taattua Essien laatua, joten nappi valinta itseltäni siinä mielessä. 

Se mistä oikeasti olin ihan pähkinöinä oli tuo Technicin Carnival lakka, joka on elänyt mun himotuslistallani jo pienen ikuisuuden. Mulla on liikaa kaikkia multiglitter-lakkoja, mutta jostain syystä tämä on pyörinyt mielessä pitkään ja se olisi vain pakko saada. Miksi? Hyvä kysymys. Toiveissa ainakin olisi se, että tämä kaveri voisi toimittaa dupen virkaa ainakin H&M:n Confettille, joka on ollut mun go to lakka glittersandwicheissä jo pitkään. Ja hyvin näyttää toimivan ainakin tässä kun päällä on vielä kerros jotain Kikon ranskislakkaa. Joku sanoi mulle kerran, että en halua tuota Techniciä kun ne haisee ihan hirveälle, mutta näköjään mun kynsilakkanenäni ei enää edes huomaa pahan hajuisia lakkoja, koska mä en ainakaan erota mitenkään erityisen pistävää hajua tässä lakassa. Neiti on siis taas todella materialistionnellinen näistä uusista lakoistaan ja ehkä vähän myös siitä, että löysin kaikkien kynsilakkaihmisten hehkuttaman L'Orealin Confettiksen myös tänään kaupasta. Elämän pienet suuret ilot...

(Tuotteet saatu testiin thebos.fi verkkkaupasta, en hyödy itse mitenkään linkkien klikkailusta) 

1 kommentti:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...