4.10.2014

Hematoma


Eilinen ilta kului jotenkin siinä, että haahuilin vain paikasta toiseen ja tein turhia juttuja. Kuten esimerkiksi järjestelin lakkani uusiksi, koska OPIn lakoille varatut kaksi laatikkoa eivät tuntuneet enää riittävän. Hups. Havahduin siis puolen yön kynnyksellä siihen, että kynnet on nakut ja jotain olisi kiva saada niitä suojaamaan ennen nukkumaanmenoa. Nappasin siis kokeilemattomien lakkojen telineestä ne kaksi ensimäistä lakkaa, joihin silmä osui ja jotka tuntuivat sopivan edes jotenkin toisiinsa. Toteutukseen tuli siis peruskynnet neonglitterillä kuorrutettuina. 


Esencen That's What I Mint pohjana oli ihana, hyvinkäyttäytyvä minttuinen lakka. Kaiken rehellisyyden nimissä, en kyllä kaipaisi kokoelmaani yhtään minttulakkaa lisää, sillä vähän samalla lailla kuin tekstuurit, kaikki mintun sävyt vetävät itseäni puoleensa kuin magneetti, mutta en voinut vastustaa tätä. Eikä kaduta yhtään, sillä parilla kerroksella peittävä, hyvinlevittyvä creme on aina mukava lisä kokoelmaan. Mintun päälle lisäsin kaksi kerrosta Wicked Polishin Hematomaa, joka sisältää pieniä sinisiä glittereitä, pienehköjä sinisiä ja violetteja hex-glittereitä ja myös isoja violetteja ja sinisiä hex-glitereitä, jotka ei tykänneet ulostautua pullosta kynsille tällä kertaa ja itseasiassa parempi näin. 

Tämä Hematoma on kolmas Wicked Polishin glitter, jota nyt kokeilen, ja jokainen on ollut juuri sellainen kuin toivonkin. Glitterit näissä on ihanan ohuita, jolloin ne asettuvat kynsille töröttämättä mihinkään suuntaan, mutta silti näissä on väriä aivan tarpeeksi. Tässä Hematomassa olisin toivonut olevan asteen verran enemmän glitteriä, sillä yhdellä kerroksella glittereitä ei tullut kynnelle kovin tiheään, mutta sekin on asia, joka korjaantuu parilla ohuella glitterlakkakerroksella. 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis vaikka kynnet, eivät kovin ihmeelliset olekaan, pikapikakynsiksi minttu ja neonglitterit toimii loistavasti. 

Millaisia pikalakkauksia muut kanssalakkailijat toteuttavat?

2 kommenttia:

  1. Ihan söpö glitter, mutta pullosta ei voi kyllä kuvassa ainakaan päätellä lainkaan että kyseessä on noinkin kirkauspohjainen ja "herkkä" glitter. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, sen mä opin näiden Wicked Polishien kanssa, on se, että pulloon ei auta tuijottaa ollenkaan, swatchit näyttää ihan erilaiselta kuin mitä pullo antaisi ymmärtää... hyvällä tavalla onneksi :)

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...