10.10.2014

Sparrow me the Drama

Perjantai-iltaan sopii yksi pikapikapostaus siinä vaiheessa, kun tenttimateriaaleissa alkaa kirjaimet hyppimään silmille ja tuntuu, että aivot ovat rakentaneet suuremman luokan padon johonkin silmien ja tietoa maksuvan aivolohkon välille. Että sellainen perjantai tänään siis... 

Eikä asiaa auta se, että nämä kynnet, joista tänään halusin postata, eivät selvästi edusta laikaan kameralle. Mulla on kuvia vaikka muille jakaa, mutta ne ovat joko A) tärähtäneitä, B) huonosti valottuneita tai C) sellaisia, joissa mua häiritsee tuo yhden kynsinauhan haava ja kuivat kynsinauhat. Löysin siis yhden kuvan, jossa kaikki nuo edellä mainitut tekijät eivät liiaksi pistä silmiin, koska väricombo on kuitenkin kiva mielestäni ja tässä yhdistyy ne viime kuun ostokset, joita en kunnolla ehtinyt esitellä vielä. 


Pohjalla siis OPIn Sparrow Me The Drama, joka on yksi suosikkivaaleanpunaisistani ikinä. Ei mikään purkkapallo vaan sopivasti vanhaan roosaan murtava sävy, joka sopii vähän joka tilanteeseen. Ostin tämän tosiaan jo sillon Pirates kokoelman julkaisun yhteydessä ja hukkasin ensimmäisen pulloni jonnekin. Nyt päätin vihdoin ottaa härkää sarvista ja ostaa uuden pullon ennen kuin tästäkin tulee harvinaisuus ja sitten kiroan oman saamattomuuteni kun joutuisin maksamaan tästä paljon enemmän kuin aiemmin. 

Koska kyseessä on pikapikakynnet parin viikon takaa, myös lakkauskonsepti oli harvinaisen yksikertainen: creme alle ja glitter päälle. Helppoa kuin mikä ja valmista noin kymmenessä minuutissa. Glitteriksi päälle siis OPIn Pirouette My Whistle, jota olen himonnut jo pitkään, mutta tätäkään en ole vain koskaan ostanut. Olisi kyllä kannattanut, koska tässä hennolla ja "kevyellä" glitterillä saa maustettua mukavasti mitä tahansa lakkaa, ilman että tämä varastaisi koko showta itselleen. 

Tällainen pikalakkaus siis tällä kertaa. Näitä kyllä tulee vielä muutamia tässä tulevaisuudessa, kun itsellä on sellainen fiilis, että koko ajan olen menossa jossain ja kynsien lakkaaminen tapahtuu usein niillä minuuteilla jotka varastan yöunista.... 

4 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...