7.7.2015

Kesäkuun ostokset

Hei virtuaalimaailma, mitä kuuluu?

Allekirjoittaneella on taas sellainen olo, että blogia on laiminlyöty ja urakalla. En ala valittamaan enää remontista, olen tehnyt selväksi kantani siihen aiheeseen jo jokaiselle, joka jaksaa kuunnella, joten sanon vaan, että kesäkuu ei ollut ehkä kuukausista se helpoin, mistä johdosta blogi jäi vähän taustalle kaikessa. Ja juuri kun olin oikeasti saanut kirjoittamisesta itselleni jonkinlaisen rutiinin taas. Kerpele. Toivotaan, että tässä kuussa päästään taas postaamisen makuun. 

Ensin voisin esitellä ostoksia viime kuun varrelta - lähinnä siksi, että kynsien osalta ei ole mitään kovin uutta tarjota. Tässä kuussa ei mopo karannut käsistä ostelun suhteen mitenkään kovin pahasti, joten taputan itseäni olalle tämän johdosta.


Galaxy - Midnight In Paris - Storm

Kun F.U.N Lacquer julkaisi tämän vuoden Limited Edition kokoelmansa, minä lähinnä kohautin olkiani sille, enkä edes vaivautunut tutkailemaan asiaa sen tarkemmin. Jep, se ihminen, joka yleensä kaipaa asioita kuin hullu puuroa, kunhan niiden perään on vaan merkattu nuo maagiset L ja E kirjaimet. 

Näiden julkaisupäivänä kuitenkin pitkän työvuoron jälkeen illalla eksyin sattumalta nettiin - ja bongasin nimen Midnight in Paris ja loppu on historiaa. Mulle saisi varmaan myytyä mitä tahansa, mikä muistuttaa mua tuon kyseistä nimeä kantavan leffan alusta "Paris in the morning in beautiful. Paris in the afternoon is charming. Paris in the evening is enchanting... but Paris after midnight is magic!". En piittaa niinkään kyseisestä leffasta, mutta muuten tuo teksti uppoaa ja syvälle. Olihan se lakka siis pakko ostaa. Ja koska ei lakkoja voi yksi kerrallaan tilata, kauan himottanut Galaxy ja nätinnäköinen Storm lähtivät kaveriksi tilaukseen.


Go Overboard - Flowerista

Sokoksella oli pari viikkoa sitten ainakin tarjous, jossa Essien lakat oli 9,90 kappaleelta. Jostain syystä ihastuin tuohon syvään vihertävään sävyyn niin kovasti, että se oli pakko kotiuttaa. Samoin tuollaiset punertavat violetit ovat miellyttäneet silmää kummasti viime aikoina, joten en keksinyt mitään hyvää syytä olla ostamatta myös tuota. 


I Am Free - Little Miss Independent - Living The Dream

Yritin myös keksiä hyvää syytä tehdä tilausta Llarowelle, koska halusin testiin Glisten & Glown lateksisuojan. Pitkään en keksinyt mitään ostettavaa (ihan hyvä vaan näin), mutta kun sain sähköpostiin infon Colors by Llarowen 4th of July trion myynnistä, naputtelin tilauksen kyllä aika nopeasti eteenpäin. 

En ole koskaan varmaan ostanut mitään suoraan 4th of July teemaista - tai en ainakaan muista ostaneeni - mutta näistä jokainen lakka oli upeutta omissa silmissäni, joten pakkohan tuo trio oli ostaa. Ovat muuten ensimmäiset CbL lakkani samalla - joista ostopäätöksen tein sekunneissa, yleensä lämpeän uusille merkeille tosi hitaasti. 


Ctrl + Alt + Del - Skots! - Doll Face - 101

Tuon lateksisuojan halusin tosian ostaa testiin, koska mun peel off lakkani alkaa vedellä viimeisiä ja jolloin on kynsinauhat kiva aina suojata. Vaikutti ihan hyvältä tapaukselta nopean testin perusteella. 

Halusin myös koittaa onneani ja tilata kolmen lakan mystery bagin ajatellen, että pääsisin tätä kautta ehkä tutustumaan uusiin indie merkkeihin. Noh, Wicked Polish on jo entuudestaan tuttu merkki, josta pidän kyllä kovasti. Mustavalkoglitter oli siis hyvin mieluinen pullo paketissa. Kaksi muuta taas, noh,  sanotaanko, että kyllä mä niitä testata voin, mutta jotenkin en näe että kumpaankaan erityisemmin rakastuisin tai tahtoisin ostaa useampia lakkoja samalta merkiltä.

Kuukauden saldona siis 11 lakkaa + yksi suoja kynsinauhoille. Väittäisin siis, että kesäkuussa kohtuus kävi kylässä vierailulla. Jostain kumman syystä musta tuntuu, että heinäkuu ei tule jatkamaan samalla linjalla... 

6 kommenttia:

 1. Ihania pieniä lakkaostoksia. <3

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkoja! Toi lateksi on hirveen kätevää (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin yhden testin jälkeen olen samaa mieltä lateksista, vitsit se toimii - ja hyvin!

   Poista
 3. F.U.N:eille sydän!! Terveisin toinen (ainakin jonkin sorttinen) Limited Edition -haukka...
  Niitä on sitten valitettavasti tulossa vissiin kohta lisää merkiltä, siis uusia rajattu erä -lakkoja. O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin nähdä yhden kuvan niistä uusista LE-lakoista ja ainakaan vielä en mitään kovin suuria sydämmentykytyksiä kokenut... Toivotaan, että edes ne voisin sivuuttaa ostoksitta, tälle kuulle on nimittäin tullut tehtyä jo tilaus, jos toinenkin :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...