17.7.2015

Soft floral
Kesällä mulla ei ole ollut aikaa pahemmin kynsille - niin kuin olen jo monesti maininnut. Siksi silloin kun mulla oikeasti on useampi hetki aikaa kynsille, on ihan maailman kivointa sovitella eri lakkoja yhteen ja tehdä jotain vähän monimutkaisempaa. Ja kyllä, tällä kertaa monimutkainen tarkoittaa liukuväriä ja leimoja.


Mä olen käyttänyt mm. KBShimmerin kesän kirkkaita cremejä toistuvasti tässä kesän aikana, joten vähän murretummalla ja hempeämmällä linjalla toteutetut kynnet olivat mulle todella mieleen ja itseäni harmittaakin, etten ehtinyt kuvaamaan näitä ennen kuin kärjissä alkoi jo vähän näkyä kulumaa. 

Siitä huolimatta voin sanoa, että nämä kynnet olivat omaan mieleeni ja todella kovasti. 


Leimauksissa tällä kertaa on Bornprettystorelta saatu laatta Qgirl-016 jonka sain testiin jo varmaan toukokuun lopulla. Mä en yleensä hyväksy testaamaan mitään tuotteita ellen tiedä saavani niistä arvostelua julki edes jotakuinkin ajallaan, mutta nyt yritän saada loppujakin samassa paketissa tulleita tuotteita testailtua, pari sen verran kivaa juttua löysi kotiin tällä kertaa nimittäin :) 

Olen aiemminkin sanonut, että nuo Qgirlin laatat on laadultaan ihan ok tavaraa, mutta tällä kertaa jouduin testailemaan pariakin eri scraperia ennen kuin löysin sellaisen, joka pelitti laattojen kanssa yhteen (Konadin metallinen). Kaikki tähän mennessä testaamani laatat olen saanut kuitenkin toimimaan, mutta kaiken kaikkiaan näissä ei mielestäni hinta ja laatu ihan aina kohtaa. BPS:n omien laattojen kanssa mulla ei koskaan ole ollut ongelmia, joten jos heidän kauttaa laattoja tilaa, voi se heidän oma linjansa olla parempi vaihtoehto kuin nämä Qgirlit. Kynsillä:
Barry M - White 
Chick Nail Polish - Doll Face
Essence - Serendipidy
Zoya - Caitlin
Qgirl-016 + Konad Black 


Meneekö muut vielä kesää kirkkaiden värien loisteessa vai iskeekö myös vähän murretumamat, ehkä syksyä enemmän henkivät kynnet muihin? 
10 kommenttia:

 1. Yksinkertainen toimii aina, tosi kivat!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kynnet! <3 Mulle kelpaa millaset lakkaukset vaan pitkin vuotta, ei niin väliä väreillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mäkin kyllä menen kaikenvärisillä lakkauksilla ympäri vuoden, nyt vaan viime aikoina kaikki kirkas on ollut omaan mieleeni poikkeuksellisen paljon :)

   Poista
 3. Todella nätit. :) Hyvin sopii värit yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) mäkin tykkäsin väimaailmasta näissä kovasti :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...