7.1.2017

Distressed


Vuoden ensimmäisenä päivänä oli hyvä aloittaa kynsien tekeminen uuteen kynsilakkaprojektiin sisältyvillä lakoilla - ja tekemällä kerrankin kynsille jotain muutakin peruslakkauksen lisäksi kuin yksivärisen aksenttikynnen. Yleensä olen uuden vuoden vain tylsä ihminen, joka ei jaksa innostua erityisemmin juhlinnasta, mutta uuden vuoden yön venähtäessä aamun pikkutunneille saakka, en jaksanut alkaa seuraavana päivänä mitään liian vaativaa tekemään. 


Distressed tuntui lakkaustyylinä hyvältä, sillä vaikka sillä aina vähän kynsinauhoja onnistun sotkemaan, ei se sotke yhtä pahasti kuin esim liukuvärjäys. Vaikka miten yrittäisin suojata liukuvärjäyksen kanssa kynsinauhoja, tarttuu lakka tietysti kuiviin kohtiin permanenttitussin tavoin ja siistiminen ei ole liian helppoa.

Huomasin, että näillä vähän kuivemmilla pullonpohjilla tuota distressed tekniikkaa on asteen verran vaikeampi toteuttaa kuin ohuemmilla lakoilla, mutta jonkinlaisen abstraktin lopputuloksen sain silti aikaiseksi. Pohjalla China Glazen minttu ja päälle mustaa, punaista, keltaista ja sinistä. 


Viikon verran olen vuoden 2017 Project Polishia nyt mennyt eteenpäin ja vielä ainakin nappaa haaste ihan kivasti. Olen yrittänyt nyt pari kertaa viikon aikana tehdä muita kuin yksivärisiä lakkauksia, jotta blogiin saisin edes jotain sisältöä, ja loput päivät on menty yksivärisillä lakkauksilla, joihin on ehkä lisätty eri glittereitä päälle. Muistin myös, miksi tuo Chinan Fairy Dust on jäänyt laatikkoon odottamaan - se ei prkl kuivu ikinä! Pohjat voi siis olla täysin kuivat, mutta jos yrittää laittaa yhden kerroksen tätä, lakka kyllä tuntuu kuivalta kosketukseen, mutta siihen kyllä tulee kolhuja helposti. Kaksi kerrosta taas on aivan mahdoton yhdistelmä - koko lakkaus on "kuivahko", eli ei tahraa jos sillä osuu johonkin, mutta silti lakkaus ei ole pohjia myöten kuiva. 

Tuohon pulloon on vuosien aikana tullut lisättyä thinneriä pisara jos toinenkin, joten en tiedä johtuuko tuo siitä. Mietin, että jos dumppaisin kirkasta lakkaa tuon sekaan jonkun verran, auttaisiko se kuivumisongelmassa... Asiaa toki vaikeuttaa myös se, että jouluaattona mulla jäi kolme sormea sen verran pahasti oven väliin, että yhden kynnen alla on aika iso musta alue tällä hetkellä, jonka peittämiseen tarvitsee usealla lakalla sen 3 kerrosta. Ehkä pitää jättää Fairy Dust vaan odottamaan sitä  aikaa kun pohjalakkauksen kanssa selviää parilla kerroksella. 


Kynsillä:
China Glaze - Re-Fresh Mint
China Glaze - Fairy Dust
China Glaze - Ruby Pumps
China Glaze - Lemon Fizz 
China Glaze - Liquid Leather
L'oréal - Rebel Blue

4 kommenttia:

 1. Onpas aika jännä juttu tuon Fairy Dustin kanssa. Itsellä on pullossa vähemmän kuin siulla ja ohentamaan olen joutunut, mutta kuivuu ihan normaalisti (käytän Sechen ohentajaa).

  Itse tein hetki sitten samantyyliset kynnet :D Nämä on kyllä niin mukavat tehdä, kun voi käyttää muutamaa tai sitten useampaa väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, pitäisköhän mun testata sit kanssa tota Sechen ohentajaa ensimmäisenä, jos se sulla on toiminut? Mä en sitä ole käyttänyt kun ainoastaan Seche Viteen kun en ole halunnut lisätä tolueenia lakkoihin, joissa sitä alunperin ei ole ollut, mutta kun tuon pullon tiedän kuitenkin itse käyttäväni loppuun saakka, voisin ehkä testata... Kiitos ainakin vinkistä!

   Poista
 2. Onpa ihanat! ♥ Mä olin ihan unohtanut tänkin kivan tekniikan kokonaan, kiitos muistutuksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa unohdan tän tekniikkana aina tasaisin väliajoin ja sit jossain kohtaa kun muistan, tulee tehtyä monet kynnet samalla tekniikalla... :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...