29.12.2009

Birthday girl!

Fiksut syntyy aina muutaman päivän joulun jälkeen ja muutaman päivän ennen uutta vuotta. Lahjat tulee aina samaan aikaan ja saa/piti olla se nuorin aina koulussa. Tosin 18 täytettyäni se ei enää haitannut ja tiedän, että siinä vaiheessa kun kaverit kärsivät kolmenkympin kriisistä, itse voin tyytyväisenä paistatella vielä 29-vuotiaaana. Meninkö vähän asioiden edelle? No juu, mikä se pointti tällä postauksella oli? No synttärilahjat, tai oikeammin ne, mitkä eilen aleista kotiin kiikutin ja iloissani tänä aamuna laukusta kaivoin esiin.

Tarkoitus ei ole nyt jo toista postausta putkeen vaan näyttää mitä kivaa on tullut hankittua, mutta muuton kanssa on vähän kiire. Tämäkin päivä menee varmaan aika pitkälle pakatessa, joten toivottavasti ehtisin ihan kynsikuviakin illlalla laitteleen. Mulla kaikki ihmiset tietää, että mun meikki ja kynsilakkakokoelmani on aika räjähdysmäisen kokoisia, joten niitä en lahjaksi tule saamaan. Kuitenkin pappani tahtoo muistaa aina joka joulu ja synttäripäivä pienellä rahamäärällä ja sanoilla osta itsellesi jotain kivaa, mistä tykkäät ja eilen aleshoppailtuani niitä tarpeellisuuksia ensiksi, päädyin sitten tuhlailemaan vähän sokokselle ja kicksiinkin.

Only the smart ones are born a few days after Christmas and just two days before new years eve. This way you'll make sure to be always the youngest one and that you'll get all the pesent at the same time. When I was a kid, this used to bother me a lot but after turning 18 I haven't cared anymore. So okay, my point wasn't to tell you about this but to show you what I got for present. Okay, more like what I got for myself for present, but still.

My grandpa always wants to give me something for my birthday and he never knows what so he'll always give me some money and says buy yourself something that'll make you happy. We'll, this year he gave me the money on Christmas eve so yesterday I went shopping for a bithday present for myself. I know I'm posting a second haul in a row but I've been busy with packing and stuff so I haven't had time to do my nails or post in here. I hope I have time so share you the mani I'm wearing right now later today.

Mä tykkään ihan hurjan paljon GOSHin kynsilakoista ja nykyään Seppälässä myytävien Sinful Colorsien lisäksi nämä on ainoita, joita oikeasti tykkään Suomesta ostaa. Aika arvokkaitahan nämä ovat kun maksavat muistakseni 8,5e pullo ja yhdessä pullossa on vain 8ml tavaraa. Näissä kuitenkin värivalikoima on suomessa myytävistä mielestäni paras, nämä on todella hyvälaatuisia ja pullot on nättejä. Harvemmin näitä täysihintaisina ostan, mutta nyt alennuksesta tarttui matkaani (vasemmalta oikealle): Black Passion, Mystery Night ja Deep Purple (jonka violettisuuden kamerani söi täysin). Jos nyt en ihan hulluja puhu niin nuo violetit oli syksyn kokoelmasta ja musta tästä talvella ilmestyneestä.

I really like GOSH nail polishes. These have a wide color range and the quality is just great. These are quite expensive though, 8ml of product for 8,5 euros. The bottles form left to right: Black Passion, Mystery Night and Deep Purple. The last one is actually purple but I think everybody knows how cameras eat the pupleness of polishes really easily. I think the purple ones are from the fall collection and the black one is from the winter collection so these aren only limited edition polishes.Hups, ostin taas OPI-lakkoja suomesta. Minkä minä sille voin, että toi punanen vain vei sydämmeni ihan täysin. Tässä taas salama vääristää aika paljon, oikeasti lakka on ihan kirkkaan punainen, mutta kuitenkin sellaisella persoonallisella tavalla punainen. En osaa selittää, mutta ihan tuo silti on. Niin joo, ja lakkan nimi on niinkin uniikki kuin OPI Red. Violetti on Overexposed in South Beach vuoden alkupuolella(?) julkaistusta South Beach kokoelmasta. Make Up Storen lakka taas tarttui mukaan ihanan värinsä (keltainen♥) johdosta.

Okay, maybe I bought two OPI polishes again. These were both on sale though. The red one just caught my eye in the store and I couldn't leave it behind. I know it looks kind of like raspberry color in the picture but truly it is just red but with a twist. I really don't know how to describe it but there's something in this polish that makes it more than just an ordinary red. Oh yeah, and it's called OPI Red, how unique! The purple one is from the South Beach collection and it's called Overexposed in South Beach. And the yellow one, well, I love my yellows and Make Up Store polishes are normally 14 euros each so half of on a yellow, yes please!

 

Ja viimoisena söpöimmät pullot ikinä! Musta tuntuu, ettei Eyekon pulloillakaan ole mitään kisattavaa näiden kanssa, kun ovat niin pieniä ja suloisia. Kyseessä siis OPIn BrightPair minipakkaus, joka sisältää lakat: A Grape Fit, Shorts Story, On The Same Page ja RapiDry Top Coat. Ainoa kurja puoli näissä on se, ettei pullojen pohjassa lue nimiä, joten pitää pitää lakat paketissa, että muistaa vielä vuosienkin päästä, mitkä lakat on kyseessä. 

Päädyin runoilemaan tätä postaust viisi kertaa kauemmin kuin mitä alunperin pitä. No, takaisin pakkaamaan ->

And last but not least: the cutest freaking things ever! I think even the Eyeko polish bottles don't have anything on these boys. They're so tiny and cute. These are the BrightPair minis and oh, did I say already how cute they are. So from left to right; A Grape Fit, Shorts Story, On The Same Page and RapiDry Top Coat. The only thing I don't like about these, is the fact that they don't have names on the bottom.But still, soooooo cute!

It too me about five times more time to do this post than what I thought it woul take. Wel, back to packing ->


4 kommenttia:

 1. Olin joskus kuullut noista OPIn minipulloista, mutta eilen kun näin sellaisen Kicksissä niin vasta tajusin, että ne tosiaan on MINIpulloja, ihastuttavia. :D

  VastaaPoista
 2. taisin rakastua noihin viimeisenä oleviin :D <3

  VastaaPoista
 3. Sonne: kieltämättä ivan miniminejä ovat ja aivan mahdottoman suloisia :D

  35 kiloa kosmetiikkaan: luojan kiitos, en sitten ole ainut :D

  gildedangel: thanks (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...